ohoo ,salut chitziman. mai traiesc
insa n-am prea mai fost asa activ in ultimul timp . am sa incerc sa va fac o surpriza pe 22 ,asta daca pentru 15 se anuleaza... sper sa pot pune in aplicare si sa am si rezultate. asadar veniti cat mai multi pe 22 daca sunteti curiosi ;)
Alchemy- eu as fi de acord sa se faca o intalnire si in cursul saptamanii dar sa vina macar mai multi decat in week-end. chiar n-ar fi o idee rea. si apoi duminica sa ramana de altfel pentru ceilalti care pot veni si poate in timp se va gasi o zi comuna pentru a ne strange cat mai multi .
insa n-am prea mai fost asa activ in ultimul timp . am sa incerc sa va fac o surpriza pe 22 ,asta daca pentru 15 se anuleaza... sper sa pot pune in aplicare si sa am si rezultate. asadar veniti cat mai multi pe 22 daca sunteti curiosi ;) Alchemy- eu as fi de acord sa se faca o intalnire si in cursul saptamanii dar sa vina macar mai multi decat in week-end. chiar n-ar fi o idee rea. si apoi duminica sa ramana de altfel pentru ceilalti care pot veni si poate in timp se va gasi o zi comuna pentru a ne strange cat mai multi .

, si am vazut o tona de sandale pe drumurile patriei, destule de Bucale, destule de Galati, destule de prin alte parti, astfel incat ma tot intreb ce ii retine pe sanderisti sa se apropie de club. Ideea lui beny de a face niste flyere de dat in trafic ar fi buna, am facut chestia asta in front comun pentru cei din loganclub care, bravo lor(!) sunt inchegati si solidari si constanti. Inclusiv eu am devenit constanta intalnirilor lor, duminica de duminica si prezenta la actiunile lor. La noi e doar inca un sandero la intalniri dar si el ..sporadic 

Comment