Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Cardul Dacia 3 in 1

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

pe mine nu m-a sunat nimeni...mi-a venit un card acasa cu o poza( un sandero) impreuna cu un contract de vreo 20 de pagini si un catalog pentru a cumpara accesorii la Sandero.Ce nu fac astia ca sa atraga clienti. Suportul de bcicleta, suport de bagaj sus plus acel bagaj, covorase....mai multe chestii.

Comment

Am inteles ca se ofera 10% discount daca produsele Dacia sunt platite cu cardul respectiv.

Comment

da, dar la preturile care le au acei 10% nu ma incalzesc cu nimic.

Comment

Eu am vrut sa optez pt acest card in ideea de a beneficia de 10% discount la revizii.
          La o revizie de 450 RON era 45 RON.
          Din pacate nu-i nu stiu ce pt ca am inteles ca luand in calcul comisioanele (cont atasat card, card etc) cam la 50 RON pe an se ajunge asa ca...
          ma mai gandesc.

Comment

nu cred ca merita sa te complici dar e decizia ta.

Comment

ce mai mare teapa.

Comment

mai baieti pentru a activa acele carduri care sunt niste carduri de credit este nevoie si de o verificare in baza de date pentru credite , eu care am un imprumut la o banca de 80.000
                adica de optsutemilioane lei vechi pentru cumparare de locuinta credeti ca mai pot beneficia de asa ceva pentru ca am un salar de 831 ron si o rata de 798.83 ron lunar pe o perioada pana ies la pensie , la toate bancile pe la care am incercat cu un nou credit indiferent de valoare au spus pa si la revedere usa e in fata ......... tot ce mai cumpar in casa se cumpara din economii numai cu banii jos nimic pa credit.

Comment

Ma tot suna una in legatura cu acel card. ..ca fac parte dintr-un club select..prostii de genu. Club select..toti posesorii de Dacie. I-am spus sa sune pe altcineva..sunt prea sarac sa cumpar accesorii Dacia

Comment

Isi face si ea treaba, sa-si ia un salariu.

Comment

Card Dacia

Va salut.

Am fost si eu contactat in legatura cu acest card Dacia.
                      Suna interesant doar pt. acea reducere de 10% la revizii si produse Dacia.
                      Astept sa citesc contractul si apoi ma hotarasc.

As vrea parerea celor care l-au folosit, cum e cu perioada de gratie etc.

Adi

Comment

eu am refuzat! nu era avantajos din punctul meu de vedere. si mai trebuia o gramada de hitogarie sa il activezi. poate ca scoti ciubucul la mecanic cu aia 10%.

Comment

In general cardurile sunt cele mai scumpe, cu cele mai mari dobanzi, fara termen de rambursare precis, ceea ce duce la costuri suplimentare.

Comment

fiind card de credit, avea destule conditionari la rambursare credit si comisioane, asa este. chiar si interogarea soldului era taxata pare-mi-se.

Comment

Salut

Eu am acest card, l-am luat doar ca imi place cum arata cu poza pe el. Dar de folosit nu il folosesc, ca nu stiu daca o sa am bani sa pun inapoi, din salariul meu de bugetar taiat de BOC, nu stiu daca o sa nici de rata la frumosul meu "Sandel".
                              sigpic
                              http://stefanfaur.wordpress.com/

Comment

Sa nu uiti numai de comisionul de administrare anuala
                                Sa nu te trezesti ca esti dator la banca

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google