Sal all
Pe data de 15 ian mi-am depus la politie dosarul pentru inmatricularea unei masini sh (cotetzu' meu
). Pana aici totul ok, am primit inapoi cartea de identitate, nr preferentiale si dovada de inlocuire a certificatului de inmatriculare, aceasta fiind valabila de pe 16.01 pana pe 30.01... Pe data de 26.01 (stiind ca certificatele vin de obicei dupa o saptamana) am fost sa-l iau. Si surprize-surprize. Se uita ala de la ghiseu la mine ca la OZN
Dupa ce ma tine el 10 min acolo sa caute, ajunge la concluzia ca inca nu a venit... Azi am fost iar... Aceeasi faza. Pana la urma imi spune omul (acelasi) ca nu stie, ca e depasit de situatie etc. Il pun sa verifice mai atent si... iar surprize. Imi spune ca e o problema, ca din cauza unei erori nu s-a trimis sau ceva de genul.... Ma trimite cu unul de la IT de la ei sa vada care e problema... Nici asta nu stie ce sa zica.... Mi-a lasat un nr de tel si sa merg iar maine, poate se rezolva... Maine ar fi ultima zi cand pot sa-l iau sau trebuie prelungita dovada (ultima vineri din luna (30) nu se lucreaza cu publicul
)
Concluzia.... ca si titlul postului....
Pe data de 15 ian mi-am depus la politie dosarul pentru inmatricularea unei masini sh (cotetzu' meu

Concluzia.... ca si titlul postului....