Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

Cel mai prost antivirus

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Cel mai prost antivirus

    Care e cel mai prost antivirus de care ati auzit? Eu zic ca AVG. L-am avut, dar am pus Nod32.
    Scuzati absenta indelungata. I'm back

  • #2
    De cate ori am avut NOD32 am avut probleme cu virusii, cand am pus kaspersy, problemele s-au rezolvat

    De cateva luni nu mai am antivirus, de fapt e dar fara licenta si il inchid de cate ori deschid PC, si virusii m-au ocolit

    nu mai posta mirc!
    Last edited by Seba; 5 January 2009, 22:30.

    Comment


    • #3
      Nu cred ca exista cel mai prost antivirus.
      De exemplu, desi e bine cotat, eu nu pot folosi Kaspersky, am probleme cu conexiunea la internet din cauza lui, plus ca acum vreun an, la un update mi-a distrus o partitie si am piedut cateva zeci de giga de info, o parte recuperata.
      Personal folosesc ca versiune de trial BitDefender Total Security 2009, are si firewall si nu am absolt nici un virus sau spyware.
      Am folosit o vreme si AVG care e free, si e mai mult decat ok, dar setarile lasa de dorit.
      Oricum cea mai buna solutie impotriva virusilor e Linux+ un firewall configurat bine (nu pentru virusi, ca sub linux nu exista virusi, ci pentru protectie)
      Last edited by bunicuta; 5 January 2009, 23:40.

      Comment


      • #4
        Cel mai prost AVG. De vreo trei saptamani folosesc Avira AntiVir Personal, este gratuit si pana acum este ok.

        Comment


        • #5
          mie tot avg-ul mi s-a parut cel mai stupid, apoi panda, care dupa instalare scana si pe ma-sa, de-i trebuiau calculatorului vreo 4 minute sa incarce windozele, ceea ce in mod normal facea in 30 de secunde. acum folosesc f-secure, de mai bine de un an si merge foarte bine calculatorul
          dom'lui ministru al asfaltului si anumitor primari, un sincer "@#$%!"

          Comment


          • #6
            Da' ce ati patit mai, cu AVG-u' de-l injositi atata ... ?
            Cand deschizi capota, dai de un motor:
            Dublu V8, cinci cilindrii, patru prisme si un tetraedru sport.

            Comment


            • #7
              am luat virusi, aia am patit. dupa ce-am pus avegheu, la 3 zile de-abia mai pornea windozele. am scanat cu bitdefender si fsecure si mi-au dat aia o lista de n-am putut s-o derulez pana la capat. in schimb de cand am fsecure, avg n-a gasit nimic infectat. nu ca inainte ar fi gasit ceva
              dom'lui ministru al asfaltului si anumitor primari, un sincer "@#$%!"

              Comment


              • #8
                Da' ce de virusi luati. Acu' depinde si pe ce site-uri umblati!
                Eu am avut AVG vreo 3 luni de zile si era numai Ani-Spyware, si nu am avut probleme aproape deloc cu virusii. Gasea troienii si scapa de ei, fara complicatii.
                Acum am SuperAntiSpyware, fara niciun AV pe langa.
                Cand deschizi capota, dai de un motor:
                Dublu V8, cinci cilindrii, patru prisme si un tetraedru sport.

                Comment


                • #9
                  umbli pe site-uri de soft moca sau chei de validare, acolo pe langa softul aferent primesti si cadourile sau deschizi un mail din greseala si-ti apare pe ecran un site cu gagici pe care daca incerci sa-l inchizi, se mai deschid 2 ferestre. atunci ce faci? nu injuri antivirusul?
                  dom'lui ministru al asfaltului si anumitor primari, un sincer "@#$%!"

                  Comment


                  • #10
                    Seba, ambele situatii descrise de tine pot fi evitate. Orice it&c literate stie ca nu se deschid mailuri de la necunoscuti sau dubioase de la cunoscuti. Si ce cauti pe site-uri cu crackuri si serialuri??? Bataitza. Open source is taking a comeback.
                    Practic, cu un pic de atentie in web surfing si downloadat de pe net nici nu e nevoie de antivirus. Eu cred ca am avut un singur alert de la antivirus timp de cativa ani de zile.

                    Comment


                    • #11
                      Bine zis,Stefan. Dar nu as merge atat de departe sa zic nici nu ai avea nevoie de antivirus....eu cam stiu pe ce siteuri pot umbla in siguranta,sau ce mailuri pot sa deschid....cu toate astea am avut alerte de la siteuri pentru copii...accesez si pornosaguri ;) cu toate astea nu am probleme...Am avast 4.8 professional...e super ok. AVG chiar nu e prea bun,nod32 este ok...kaspersky m-a disperat cu sunetele oribile la alerte...porcusorul isteric

                      Comment


                      • #12
                        bitdefender v10 2008 o varianta oem , 30de lei cd in magazin licenta un an . merge super

                        Comment


                        • #13
                          De data asta nu am mai fost ocolit de virusi,te lasa ce te lasa si cand te lovesc.....

                          De curand am luat un virus(ghinionul meu a fost ca nu am avut antivirus), nu ma lasa sa ma loghez pe nici un site, nu mergea task manager, nu puteam instala nici un antivirus,programele picau unu cate unu, cu un format la windows, am reusit sa instalez kaspersky, dar nu a facut fata, am pus nod32, acelasi rezultat(dar gasea mai putini virusi).. spre norocul meu am reusit sa salvez ce aveam mai important..si nu am fara un format complet.

                          Ideea e ca nod32(antivirusu` anului 2007) e bun pentru ca nu consuma multe resurse, in timp ce kaspersky si BitDefender da, ar mai fi Avira(produsul anului 2008) nu stiu ce poate dar merita incercat.

                          Nod 32 e Bun ca nu 'papa' multe resurse dar prost la detectarea virusilor (ma refer la aceia mai putin intalniti)

                          Comment

                          Working...
                          X
                          Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google