Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

Stickere ClubSandero

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    si daca punem asa pe o banda galbena?
    Mai am o varianta...sa apara "club" sus, scris normal si jos "sandero" in genul asta...tot asa cum ai vrut tu nergu, rosu si fondul alb sau galben sau gri.
    Attached Files
    Last edited by need for speed; 2 November 2008, 14:20.

    Comment


    • #17
      eu zic ca e totusi un "săndel", nu o masina din NFS
      prea futurist fontul, nu da bine. majoritatea folosesc masina home edition, nu design, curse si nebuneli

      intre timp m-am interesat de pretul pentru varianta propusa de mine mai sus, undeva sub 10lei si minim 10 bucati.
      am dat ca si dimensiuni 30cmx7cm. mi se pare foarte acceptabil.
      Last edited by crististreulea; 2 November 2008, 15:22.

      Newton a murit, Einstein a murit...nici eu nu mă simt prea bine...

      Comment


      • #18
        mie imi place varianta ta cu rosu si negru, cristi. ar merge pusa si ca sigla forumului, in locul celei actuale. apropo, cand schimbati sandero-ul ala mirrorat din stanga?

        Comment


        • #19
          mie imi convine varianta ta..sunt de acord si cu pretul. Daca lumea e de acord....sa o facem.Cum spune si stefan sa fie inlocuita si actuala sigla.Mai e o chestie...nu sunt sigur daca restul vor reusi sa lipeasca banda rosie" sandero" corect peste banda neagra si cel mai probabil vor fi unice pe fiecare masina. Firma la care te-ai interesat nu poate lipi dupa printare...banuiesc ca ei ar reusi 99 % din ele identice.
          Last edited by need for speed; 2 November 2008, 18:59.

          Comment


          • #20
            Îmi convine şi mie varianta şi preţul, pentru parbriz. Pe lunetă aş prefera însă stickerul prezentat de crististreulea în imaginea 1, postul #6 (poate scris cu o altă culoare). Sunt de acord şi cu observaţiile lui need for speed.
            Mama proştilor este mereu gravidă!

            Comment


            • #21
              cum ramane? Mai facem ceva ? Ceea ce ai facut poate veni in varianta de parbriz sau luneta.. e vorba de dimensiuni. Ma gandesc ca si pentru parbriz sa fie mai mic..un pic mai mare decat oglinda. Imi pare rau ca nu vad mai multe pareri sa fie toata lumea de acord... Poate unii nici nu stiu...

              Comment


              • #22
                Se pare că unora nu le pasă, pentru că acest thread a fost văzut totuşi, la ora când postez eu, de 249 de ori.
                crististreulea spunea că o comandă minimă este de min. 10 bucăţi. Sunt dispus să cumpăr eu acele 10 bucăţi, văd eu după aia ce fac cu ele, poate speculă.
                Mama proştilor este mereu gravidă!

                Comment


                • #23
                  need for speed: nu se printeaza, de fapt se taie la plotter. lipirea pe parbriz se face cu folie de transfer, deci cred ca e mai greu de lipit inainte decit ulterior. si cei de la firma tot manual ar lipi, deci tot unice or sa fie toate . ideea-i ca se lipeste prima data pe parbriz partea neagra, se inlatura folia de transfer dupa care se centreaza si se lipeste partea rosie, daca decalezi 1mm e o nimica toata, insesizabil, crede-ma. daaar, am sa testez eu la ridicare daca se poate face asta dinainte miscarea asta fara sa fie probleme de lipire ulterior. te intrebi ce inseamna folia de transfer, uite aici.

                  manic_user: da, comanda minima este de 10 bucati. de preferat ar fi sa fie comanda pe acele stickere ca sa nu stea nimeni cu banii blocati.

                  pretul de 10 lei este pentru cel de pe parbriz. dimensiunea de 30cmx7cm, nu este foarte mare si suficient de mic cit sa fie citibil SANDERO. ramine sa alegeti voi exact culorile dorite, care vor ramine si de preferat sa nu se schimbe pentru fiecare user in parte.

                  pentru cel de pe luneta spate de preferat sa fie culoare cit mai deschisa ca sa fie citibil si de la o distanta de 2-3m. si ca sa nu fie mare ca si dimensiune. am pus tot dimensiunea de 30x7cm unde acel 7cm sint doar literele C si L din linkul www.ClubSandero.ro , cele mici fiind de 3,5cm. va asigur ca este cel mai ok, eu am acum de 20cm si nu este citibil de la 3m. pretul ajunge undeva pe la 5lei.

                  deci un set fata spate ar costa 15lei

                  este normal sa intre multi useri, sa citeasca si sa nu aduca o contributie la aceste stickere. dar incet incet or sa apara doritori.


                  pina una alta, masurati careva cum ar da dimensiunile de 30x7cm la voi pe Săndel, pe Logan stiu cum dau
                  astea 2 modele s-au propus: pentru parbriz dimensiunea 30x7cm


                  si partea din spate www.ClubSandero.ro tot dimensiunea 30x7cm
                  Last edited by crististreulea; 6 November 2008, 09:39.

                  Newton a murit, Einstein a murit...nici eu nu mă simt prea bine...

                  Comment


                  • #24
                    Mâine îmi voi face o machetă cu dimensiunile propuse de tine, o să văd cum dă şi o să-mi spun apoi părerea. Mulţumesc pentru ajutor.
                    Mama proştilor este mereu gravidă!

                    Comment


                    • #25
                      eu lucrez la o firma de web design din sibiu care se ocupa cu facut colante si pot sa ma interesez daca vreti . hatline.ro
                      -fara-

                      Comment


                      • #26
                        Am printat cîteva dimensiuni şi le-am pus pe parbiz. Pentru a se încadra bine în zona neagră din dreptul oglinzii dimensiunile optime mi se par 28 cm X 5 (max. 6) cm. Se vede ce scrie de la cca. 5 m. De asemenea am constatat că negrul fontului CLUB şi negrul fondului pe care este scris SANDERO, va face înscrisul mai puţin lizibil şi mai puţin atractiv, acest lucru pentru că stickerul va fi lipit pe o zonă tot de culoare neagră. Propun să schimbăm culoarea neagră cu galben, de pildă.

                        Pentru lunetă, dimensiunile propuse de crististreulea mi se par OK. Poate schimbăm culoarea din alb în galben.

                        Aştept şi alte păreri.
                        Last edited by manic_user; 5 November 2008, 12:02.
                        Mama proştilor este mereu gravidă!

                        Comment


                        • #27
                          eu as vrea sa fie o combinatie de galben cu rosu sau galben cu gri sau ceva. dimensiunile sunt ok pentru mine asa ca astept sa fie gata sa le lipesc. Cat despre lipire am vorbit la o firma care mi-a mai lipit ceva pe cealalta masina si cu 5 ron, in 10 minute e gata.
                          Cat despre sigla de pe pagina principala... se va transforma in ceea ce vom finaliza noi ?

                          Comment


                          • #28
                            Pentru parbriz am propus aceleaşi culori ca şi tine: culoarea galben pentru CLUB şi pentru fondul pe care e scris SANDERO, iar SANDERO să fie scris cu roşu.
                            Hai să o facem! Propun un Poll !
                            Last edited by manic_user; 5 November 2008, 22:05.
                            Mama proştilor este mereu gravidă!

                            Comment


                            • #29
                              sunt sigur ca este cea mai buna varianta...merge pe orice culoare a masinii.In plus ar fi bine sa se faca inainte sa vina iarna

                              Comment


                              • #30
                                need for speed, faptul că noi doi am ajuns la un consens, nu însemnă că şi ceilalţi au aceleaşi orientări estetice ca şi noi. Dar dacă nimeni altcineva nu mai vine cu noi propuneri eu sunt de acord să cumpăr pentru Bucureşti 10 buc.
                                Voi face speculă apoi cu ele, la fiecare bucată vândută voi cere peste preţul de achiziţie 1 (una) bucată fursec!

                                [LE] Cât de mult mă enervează timpul atât de scurt acordat pentru EDIT [/LE]
                                Last edited by manic_user; 5 November 2008, 23:10.
                                Mama proştilor este mereu gravidă!

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google