Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

Discutii Generale

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Discutii Generale

  Am zarit o stire interesanta, mobilizatoare pentru cei mandri de masina lor si, pentru ca am cautat sa o postez undeva pe aici si nu am gasit nici un thread potrivit, iata deschid acest topic pentru discutii si stiri diverse. Daca m-am inselat in privinta existentei unui topic pentru cam asa ceva, rog vreun moderator sa ma corecteze.


  Sursa : Libertatea


  Fanii mărcii Dacia, din Franţa, se vor strânge duminică, 22 mai la a treia ediţie a marelui picnic anual. Anul trecut, la acest eveniment au participat în total, în două oraşe, peste 7.500 de persoane.

  Ca urmare a succesului înregistrat în 2010, anul acesta picnicul se va desfăşura în 3 locuri din Franţa în acelaşi timp: Monampteuil (Aisne), Lissac sur Couze (Corrèze) şi Oraison (Vendée).

  Picnicul Dacia se caracterizează printr-o ambianţă familială, amicală şi în acelaşi timp festivă. Fanii Dacia sunt invitaţi să participe la activităţi gratuite, precum canoe, plimbări cu hidrobicicleta şi alte jocuri în spaţii special amenajate. De asemenea, participanţii vor putea testa performanţele Dacia Duster în teren accidentat.
  Attached Files

 • #2
  Da, am mai auzit de ei. Bravo lor ! Mai mult de atat, nu stiu ce se mai poate discuta. E clar ca sunt multumiti de masinile lor si asta se vede si la export.

  Comment


  • #3
   pai pe drumurile lor normal ca-s multumiti....

   Comment


   • #4
    Sincer, eu in continuare refuz sa cred ca Dacia fabrica intr-un mod masinile pt Romania si altfel cele pt export. Poate cele care merg la export sunt mai riguros verificate (dupa fabricatie inainte de a fi livrate) dar nu ca din start "Acuma facem una buna pt Franta". In al doilea rand sunt de acord si eu cu tine ca drumurile si benzina de acolo isi spun cuvantul.

    Comment


    • #5
     Intr-un mod ignorant al problemelor cauzate de Romanica cu drumurile ei pline de hartoape, de calitatea benzinei care ne face sa ajungem ţăcăniţi la cap, de calitatea mai diferentiata sau nu vis-a-vis de masinile pt export fata de cele pt intern ...
     ...ar fi fost extraordinar de placut sa fim si noi atat de uniti, de sociabili, de ...asa ca ei ...

     Comment


     • #6
      Si eu imi doresc ,cel putin ,sa avem nivelul de trai al lor...nu mai zic de sosele...restul vine de la sine.

      Comment


      • #7
       Buna dimineata, sanderisti !

       M-am gandit ca ar fi benefic sa ne mai mutam gandurile de la problemele curente (unii dintre noi avem destule motive de stress) si sa mai facem oleac' de gargara pe aici. E vineri, e stare de ...inceput de weekend, voi ce idei de petrecere a timpului liber aveti ? Ce mai e nou pe la voi prin oras ? Cand facem o intalnire a sanderistilor din Romanica ?

       Comment


       • #8
        Primul lucru ar trebui stabilit locul intalnirii. Poate mijlocul tarii?

        Comment


        • #9
         Mijlocul tarii imi convine de minune Si in prima parte a lunii iunie,pe cat posibil.Ca sa fiu egoist pana la capat.

         Comment


         • #10
          Sau la poarta fabricii?

          Comment


          • #11
           unde vreti ,ma invoiesc de la copil sotie si munca si vin si eu

           Comment


           • #12
            poarta fabricii e buna...poate isi da careva foc la masina...avem 1 posibil doritor...next...next..

            Comment


            • #13
             Buna dimi !
             Wow ce veselie pe aici ! hai ca-i bine pentru tonus ! deci suntem 5, cine mai doresteeee? cine mai poftesteeee?
             unde-i Daniel Dinutoiu ?

             Comment


             • #14
              e in targ cumpara chibrituri....benzina nu stiu daca mai are in rezervor...

              Comment


              • #15
               Facem o cheta...de generosi ce suntem

               Comment

               Working...
               X
               Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
               Politica de Securitate Google