Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

Credit auto sau leasing

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #61
  Si mie mi s-a spus de la dealer, ca se poate rezolva totul intr-o zi, pentru ca au o persoana de contact la BRD si una doua face demersurile. Sper sa fie adevarat, pentru ca o sa trebuiasca sa fac un drum de 700km(dus-intors) pentru treaba asta

  Comment


  • #62
   daca trebuie facut credit pentru masina parerea mea sa se faca credit nevoi personale , nu credit auto nu lizing , de ce pentru ca in caz de gaura mare vinzi masina fara sa te intrebe nimeni de sanatate orisicum pierzi la ea dar o poti vinde , pe cand la credit auto sau lizing masina este putin gajata la banca sau la firma de lizing si cine dracu o mai cumpara cand vede ca este pe lizing sau credit auto ( la credit auto dob .bancii este mai mica decat la nev personal)doar samsari pentru castig iar tu pirzi bani pentru ca aia pun conditii.

   Comment


   • #63
    Nu cred ca stii cat de enorma e dobanda la creditele de nevoi personale acuma cu toata criza asta si tot ce se intampla. Nu cred ca s-ar merita, pentru ca luand un credit de asta ajungi in gaura. Asa, daca ai auto, e o dobanda mult mai mica, esti cuminte la serviciu si iti faci treaba constiincios si nu ai probleme. Iar daca sunt, cred ca daca gasesti o persoana "obisnuita" care incearca sa isi ia o masina sa o iubeasca si sa o ingrijeasca, e dispus sa o ia pe a ta, care mai ales e pe credit si iti dai seama ca o ingrijesti ca pe ochii din cap, sa iti dea banii sa achiti ce mai ai la credit...si sa se elibereze masina de gaj, si apoi sa se faca actele. Nu pot vorbi la sigur despre asta, pentru ca nu poti sti cum decurg lucrurile, dar oricum, nu mi se pare deloc avantajos creditul de nevoi personale, mai ales in detrimentul creditului auto de la BRD. Si cat tine de pierdut, la orice masina noua se pierde enorm de la prima cheie, undeva la 30-40% din pret. Asa e piata... Dar daca nu s-ar cumpara masini noi, nu ar mai fi sh-uri apoi...tre sa ne invartim toti si sa ne traim viata cat de bine putem.
    Last edited by vasiabikeru; 17 May 2009, 23:05.

    Comment


    • #64
     Eu cred ca este mai avantajos creditul auto in euro sau leasing-ul.
     Ambele au avantaje si dezavantaje. Nici la leasing, nici ka credit auto nu se poat achita creditul in primul an, trebuie sa treaca minim 12 luni de la obtinerea creditului.

     Comment


     • #65
      Apai nu cred ca e nimeni atat de extremist incat sa se mai chinuie cu un credit sau leasing incat sa isi ia masina si sa vrea in mai putin de 12 luni sa plateasca tot. De exemplu si eu, ca sa imi fie usor, as vrea sa fac la un Prestige credit euro pe 7 ani, si ma gandesc sa il platesc in maxim 3-4(vorba romanului, cat e in garantie). Parerea mea

      Comment


      • #66
       Da asa e.
       Asa am gandit si eu. Mi-am facut leasing pe 5 ani sa imi pice rata mica si intentionez sa il platesc in maxim 2-3 ani.

       Comment


       • #67
        obligatoriu credit, pentru ca esti proprietarul masinii. un prieten a lovit masina, are masina luata in leasing. chestia e ca aia de la asigurari or sa ii dea daune totale. Stiti cuc e se alege? Cu jumatte din avans, restul banilor il ia firma de leasing, iar maisna lovita ramine la firma de asigurare. asta e marele dezavantaj al leasingului. si nici macar nu avea nici o vina, a trecut unul pe rosu si s-a trezit cu el in fata.

        Comment


        • #68
         cand am decis sa iau masina am ales credit cu 75% avans. am depus dosarul, a fost acceptat, asta s-a intamplat in martie, cei de la dacia mi-au spus sa astept pana in mai. Acum in mai cand a venit masina, ca sa vezi noroc, mi s-a spus ca dosarul nu a fost trimis mai departe-si m-au mai aburit ei ca mai tre sa astept cateva saptamani(ca s-a imbolnavit agentul ala si nu au mai gasit dosarul). oricum, in final am renuntat la credit si o platesc toata. Maine merg sa o ridic. Morala: daca nu ai probleme cu dealerii, ai la banca. Aiurea

         Comment


         • #69
          Deci de maine avem o noua sandarica, felicitari, s-o stapanesti sanatoasa.

          Comment


          • #70
           Sa o stapanesti sanatoasa.

           Comment


           • #71
            merci mult....sa le stapanim cu totii

            Comment


            • #72
             sa o stapanesti sanatoasa. asteptam poze...si cu tine si cu masina
             -fara-

             Comment


             • #73
              Thanks so much for sharing the post.

              credit auto

              Comment


              • #74
               nicio noutate in materie de credite in ultimii 8 ani !?...cum o fi in anul curent (2017) !

               Comment

               Working...
               X
               Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
               Politica de Securitate Google