Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

Sandero Laureat avariat

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #31
  am intrebat ca ma gandeam sa dau daca nu la persoana care vind masina

  Mi e cam frica cu tichetele ca daca primesc 800 e si cele 3 tichete si tichetele nu sunt bune nu pot lua masina

  cel mai bine ar fi cred ca sa imi dee tichetele sa depun dosarul si dupa validare in bucuresti sa imi dea bani si eu predau masina alta modalit nu prea am gasit.
  Last edited by Kinga; 18th February 2010, 13:41. Reason: Automerged Doublepost

  Comment


  • #32
   Da, asa ii cu Rovinieta si te inteleg si cu tichetele.
   Problema ii sa-ti dea tichetele pana nu-i dai tu masina.
   Nu stiu ce strain ar face asta

   Comment


   • #33
    unu la mana... nu esti obligat sa iei masina avariata...ai dreptul sa o iei...sau poti sa refuzi si atunci o sa o vanda ei la licitatie.
    doi la mana ...masina arata ca dracu,mai mult de 1000 euro nu valoreaza,doar daca o dezmembrezi
    trei la mana ...ia-o din service de acolo ,eu am platit pentru una ce a stat 1-2 luni vreo 3-4 mil chirie la aia.
    patru la mana,daca masina iti este evaluata in 2500 euro,mai bagi 2000-3000 sa o faci,si o sa ai un cadavru ambulant la 5000 euro,chiar nu renteaza.La 1000-1500 eur poate renteaza,dar asa nici vorba.
    cine dracu credeti voi ca ar da 2500-3000 euro pe o masina la care toata structura de siguranta este stramba,si nu mai iasa in vecii vecilor masina dreapta din ea.
    Ca sa nu mai vorbim ca un motor de 1.6 se cumpara din dezmembrari cu 12 mil, o cutie 16 mil,si restu nu prea mai ai ce vinde ca nu e nimic drept.
    Last edited by Cristi_Xp; 22nd February 2010, 14:44.

    Comment


    • #34
     Poate ai dr ca daca repar va fi un "Cadavru ambulant" inca nu stiu ce fac........
     In leatura cu restul inainte sa aflu ca primesc 75% din valoarea masinii de la asigurator cei de la service mi au spus ca cam acolo se incadreaza masina unul dintre ei ne a spus ca il intereseaza pe el evapa... si daca voi primii 75% + evapa o sa facem sa fie bine sa ne iasa cealalta 25% ca pe el il intereseaza evapa ei bine am primit aprobarea de la asigurator pt 75% am semnat cu gandul ca oricum este cineva care vrea masina daca nu eram sigura e clar ca nu semnam si ceream 100% cum scrie in contract dar ma gandeam ca tipul care este "cunostinta de a lui tata" ar vrea masina si daca iau de la asigurator cei 100% atunci nu mai poate cumpara masina pers respectiva.............
     Dar ghici ce eu vrand un bine cuiva uite cum se intoarce ..... el acum pus pe fapte mari imi ofera 800 euro deci practic si a schimbat pozitia peste noapte sa spunem asa....
     Momentan sun dezamagita, nervoasa .etc.............

     Comment


     • #35
      "cunostinta de a lui tata" este acelasi domn cu 3 cupoane ?

      Comment


      • #36
       Nu cel cu cupoanele este altul..... l-am gasit ulterior dar inca nu este sigur nici cel cu cupoanele

       A devenit totul prea complicat ............. m am inscris in programul rabla pt o masina noua... am o epava care treb vandut......... mama mi a propus sa o reparam si sa o vindem dupa chiar nu mai stiu ce sa fac ....... vreau sa se termine totul cu bine
       Last edited by Kinga; 22nd February 2010, 16:41. Reason: Automerged Doublepost

       Comment


       • #37
        Se gasesc clienti de toate felurile, unii care cumpara oricum, altii cauta in cel mai mic amanunt, dar trebuie rabdare. Cateva posturi mai sus am vorbit de pretul unui motor, pentru o informatie corecta am intrebat pe cel care a cumparat, este vorba de un motor diesel cu 55.000 km la 3000 lei.

        Comment


        • #38
         daca iei banii de la asigurare..trebuie sa predai masina? ca ai putea sa iei bani de la asigurare,mai pui tu si iti iei un sandero chel, pui totul de pe laureat pe el si ce ramane o vinzi dezmembrata si iei o gramada de bani!
         -fara-

         Comment


         • #39
          M-am gandit si eu la asa ceva dar, pierde garantia.

          Comment


          • #40
           Garantia si timpul si capul.
           Sunt curios si eu care "totul" de pe Laureate poate sa-l puna pe varianta cheala ?
           ABS nu prea, servo directie nici asa.
           AC-u cat de cat Radio CD si eventual antena scaunele si presurile.
           Eu cred ca inloc sa ajutam persoana mai tare o derutam.

           Comment


           • #41
            Era o idee, oricare dintre noi ar merge intr-un service serios si-ar intreba daca se poate sau nu.

            Comment


            • #42
             Va multumesc pt sfaturi....
             Si eu m am gandit sa iau un sandero simplu cu 6890 euro dar are motor de 1.4 mpi e mult prea simplu..................asa masina m ar costa cam cat am luat de la asiguratori ( 27451 lei) azi mi au intrat bani pe cont
             dar pana la urma tot un laureat iau de 1.6 mpi cu 9.350 euro + 255 e vopsea metalizata
             m am inscris la programul rabla daca fac rost de tichetele a 3 rable atunci voi avea reducere daca nu voi scoate ceva bani din buzunar

             Comment


             • #43
              Originally posted by marian66v View Post
              Se gasesc clienti de toate felurile, unii care cumpara oricum, altii cauta in cel mai mic amanunt, dar trebuie rabdare. Cateva posturi mai sus am vorbit de pretul unui motor, pentru o informatie corecta am intrebat pe cel care a cumparat, este vorba de un motor diesel cu 55.000 km la 3000 lei.
              un motor pe benzina 1.6 e 12-13 mil http://www.piesedaciash.ro/piese-sec...-pagina-2.html
              Asta e ,daca ti-a placut sa te complici pentru toti idiotii,asa aveai deja masina noua acasa ,100% despagubita.

              Comment


              • #44
               bafta in luarea unei decizii cat mai profitabila pentru tine

               Comment


               • #45
                buna... ma intereseaza masina ta, as vrea s-o cumpar, nr meu de tel este 0727176977

                Comment

                Working...
                X
                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                Politica de Securitate Google