Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

Decontare directa

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Decontare directa

  Zilele trecute, dintr-o neatentie a mea la o intoarcere, am atins usor cu bara din spate portiera unei alte masini, Sandericul ramanand cu niste zgarietiri pe plastic, undeva sub stopul stanga spate. Am autorizatie de reparatie de la politie.
  Avand in vedere ca masina e in leasing la RCI, are Casco la Omniasig si ca mai am 2 probleme (oglinda dreapta crapata de la o curatare de gheata asta iarna + aripa stanga spate zgariata si usor infundata, gasita in parcare) as vrea sa o repar pe asigurare.
  Stie cineva cum se procedeaza in cazul acesta? Din cate am auzit trebuie sa cer voie de la firma de leasing ca sa merg la asigurari pentru constatare si reparatii.
  Dar service-uri Dacia cu decontare directa cu Omniasigul cunoasteti?
  Cam cat ar dura toata procedura?
  Multumesc anticipat pentru ajutor.

 • #2
  si eu tot la rci am..suni la ei iti trimit pe mail in cateva minute imputernicirea o completezi tu apoi te prezinti la constatare.
  de decontare directa nu stiu , stiu doar ca cei de la dacoserv de la preciziei au biroul de constare omniasig in incinta la ei. suna la ei si cere detalii

  Comment


  • #3
   Nu m-as duce pana pe Preciziei, ca stau undeva pe la Titan. Am gasit insa pe site-ul Omniasig o lista cu destule service-uri Dacia care au decontare directa, intre care si cateva mai aproape de mine: Auto Marcus sau Cobalcescu.
   Intre timp am sunat si la ei pt cateva informatii si mi-au zis tot cam ce aflasem de pe net.
   Acum sa vad cat o sa dureze toata procedura.
   Stie cineva daca exista sansa sa-mi mareasca rata sau sa ma puna sa platesc reintregire dupa ce voi face reparatiile pe Casco?
   Avand Leasing, polita Casco a fost emisa de la inceput si am scadentar pt toti cei 4 ani de contract, iar eu platesc lunar.

   Comment


   • #4
    daca te uiti atent pe polita casco o sa vezi ca ai acelasi tarif in fiecare an, scazand doar valoarea pentru care este asigurata masina

    Comment


    • #5
     Deci, nu platesc nimic in plus dupa reparatie, nu?

     Comment


     • #6
      eu asa zic ..dar traim in Romania orice e posibil

      Comment


      • #7
       Platesti o suma mica pentru reintregirea sumei asigurate.
       ps.la mine cu credit auto brd asa a fost,casco la groupama

       Comment


       • #8
        probabil va trebui sa deschizi 3 dosare pentru problemele tale , pentru ca nu ai cum sa explici ca toate probleme au aparut in urma aceluiasi accident .

        Comment


        • #9
         si daca ai fransiza e posibil sa o platesti de 3 ori intreaba inainte, sa fii sigur

         Comment


         • #10
          Originally posted by Oliseh View Post
          Platesti o suma mica pentru reintregirea sumei asigurate.
          ps.la mine cu credit auto brd asa a fost,casco la groupama
          Eu am avut dauna in Ianuarie 2011 din cauza unei petarde si nu a trebuit sa platesc reintregirea sumei asigurate.
          Oglinda retrovizoare sparta si bara spate perforata cu stop cu tot , a trebuit sa fac 2 dosare.

          Credit auto BRD , casco Groupama (Asiban)
          Last edited by adi007; 28th June 2011, 13:11.

          Comment


          • #11
           Salut Spadan! Este simplu: dai telefon la 021.9669 (dispecerat daune Omniasig), le spui problemele tale, le descrii daunele si ei iti vor deschide dosarele de dauna (trebuie sa ai la indemana cateva informatii- numar polita CASCO, talon masina, buletin, permis, etc.). ATENTIE: AVIZAREA DOSARULUI SE FACE IN MAXIM 48 DE ORE DE LA PRODUCEREA DAUNEI (in cazul tau, de la data scrisa in PV de la Politie). Pentru celelalte doua, vezi ce declari. Probabil a doua zi cel tarziu vei primi un telefon de la inspectorul de daune care ti-a fost alocat si care te va programa pentru constatare si completarea documentelor necesare la dosar. Daca ai leasing prin RCI este foarte probabil sa nu ai fransiza, deci nu conteaza cate dosare deschizi. in privinta reintregirii eu nu am platit la Omniasig nimic. Practic tu ai 3 dosare de dauna (nu pot fi incadrate in aceleasi evenimente). La biroul de constatare vei vedea o lista cu service-urile la care au decontare directa si din care poti sa-ti alegi service-ul in care vrei sa te duci. Cu nota de constatare emisa de inspectorul de daune te prezinti in service-ul ales, faci reparatia si ridici masina dupa obtinerea acceptului de plata de catre service (uzual 2-3 zile de la transmiterea devizului catre asigurator).

           Comment


           • #12
            ca bine ai zis..avantajul la casco la rci este ca poti sa faci daune tot anul in limita maxima acceptata...
            dezavantaj..de ex pt unu ca mine care nu a avut nimic in 2 ani juma' este ca suma platita este aceeasi la o valoare despagubita mai mica

            Comment

            Working...
            X
            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
            Politica de Securitate Google