Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

Sandero Stepway și testul elanului

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #16
  Dintre cele mai bune offroadere, Suzuki Samurai are 3.43 m lungime


  Iar Suzuki Jimny are 3.54 m lungime


  Un lucru foarte important pentru offroadere-le adevărate (și nu susțin că Stepway este mașină bună de offroad) este distanța dintre trenurile față și spate. E bine să fie mai mică. Dacă mașina este lungă și are distanța aceea mică, atunci își scade unghiul de atac și celelalte.  Iar referitor la Duster vs Stepway pentru mers pe drumuri desfundate cu șanțuri, Stepway-ul face față cu brio. Ba chiar la aceeași motorizare de dCi 90, are o greutate mai mică cu vreo 200 kg. Poate doar dacă vom compara Stepway dCi 90 cu Duster dCi 110.
  Last edited by gecmc94; 14 November 2017, 11:38.

  Comment


  • #17
   Eu ziceam ca Sandero, chiar si stepway nu e proiectata si construita ca o masina offroad, si apar poze cu Jeep Wrangler si Vitara. .... Ma doare capul...


   off topic: am un coleg de serviciu care are un Logan nou de 1 an, motor diesel 1.5 a platit revizia de 1 an 800 lei. Doamne Fereste!

   Comment


   • #18
    Ascomp, problema ta, dacă îți recitești comentariul, este legată de lungime. Ai o obsesie cu lungimea. A mașinii, de 4 m. Iar eu spun că cele mai bune offroadere nu depășesc 4 m din motive de fizică și mecanică. Nu ai spus nimic despre alte detalii tehnice pe care Sandero nu le are pentru a merge pe offroad. Ai spus "o masina de numai 4 m". Este foarte clar ce ai scris. Poate ai vrut să spui altceva, caz în care te așteptăm cu detalii.

    Comment


    • #19
     era vb de o masina clasa mica"Nu uitati ca Sandero e clasa mica" clasa mica inseamna, sandero, polo, fabia,208 etc

     pozele de mai sus sunt masini de teren, masini special proiectate si construite pt asa ceva

     Comment


     • #20
      Clasa mica dar cu pretentii mari, cand am cautat anvelope de iarna, numai la categora SUV am gasit modelul care se potriveste la stepway... si asta a insemnat preturi de la 80Eur/buc in loc de 50Eur/buc cat e la clasa mica.

      Comment

      Working...
      X
      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
      Politica de Securitate Google