Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

Off road: Sandero Stepway vs Lada XRAY

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Off road: Sandero Stepway vs Lada XRAY

  Rușii au lansat și ei la începutul anului trecut modelul XRAY de la Lada pentru a concura cu Sandero. Este interesant ce au făcut rușii cu Stepway și XRAY în domeniul cross. Le-au pus la încercare ca pe două veritabile mașini off-road. Mi se pare că Stepway a câștigat aproape toate duelurile, mai puțin pe cel al intrării pe o rampă foarte mare din cauza unghiului de atac.  https://www.youtube.com/watch?v=7JI9Zw9mlhg

 • #2
  Ce interesant. Multumesc pentru info.

  Comment


  • #3
   Compară mere cu pere, deși e aceeași mașină*

   Sandero Stepway II (Bcross 52) cu panarama de k4m 1,6, 16v 105CP euro5, cu Lada Xray H4M 1,6 16v 114CP Euro6

   *pentru cititorii neinformați Logan II, Duster ph2, Lodgy, Dokker, Clio4, Captur, Kaptur4x4, Lada Vesta, Lada Xray au aceeași arhitectură electronică T4/T4VS
   sigpic

   Comment


   • #4
    Am crezut că înțelegi rusa dar după ce am revăzut materialul, am observat că la minutul 2:30 prezentatorul arată motorul k4m ridicând capota Stepway-ului, identic cu cel din această imagine:

    Comment


    • #5
     Nu stiam ca Lada Xray arata asa super. Nu stiu performantele ei dar ca design e chiar reusita.
     Tu folosesti produse bune ?

     Comment


     • #6
      In Rusia, de multa vreme se vand modele Dacia sub sigla Lada. Am ramas surprins acum doi ani cand am vazut prima data MCV sub sigla lor, acum m-am obisnuit. Se numeste Lada Largus.
      Sandero Stepway 0.9
      Clio Symbol 1.4

      Comment


      • #7
       Uite-l pe primul care l-am vazut. E fix MCVul de la noi.
       Nu e de mirare ca au folosit pe interiorul XRAY elemente Renault, probabil au ceva colaborare.
       Attached Files
       Sandero Stepway 0.9
       Clio Symbol 1.4

       Comment


       • #8
        Alianța dintre Renault și Nissan a salvat de la faliment Avtovaz în 2016, recapitalizând firma rusească în care investiseră în 2008 și 2012. În urma recapitalizării, alianța deține 73% din firma.

        Comment

        Working...
        X
        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
        Politica de Securitate Google