Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Sandero Navy :)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Frumoasa masinuta,s-o stapanesti sanatos! Lipsa inscriptiei de 1.6mpi probabil face parte din categoria reduceri de costuri,ca si capacele tiranti,bara stabilizatoare etc.Considera-te norocos,urmeaza introducerea optiunii "cu motor - fara motor".

Comment

Deja ma simt norocos......m-ati facut sa ma duc in garaj sa ma uit si.... surpriza.....pe langa sigla "sandero by renault" am si capacele tiranti !!

Comment

Huh? Daca le ai pe langa sigla bybyReno, e cam nasoala treaba . La modul serios,e bine ca le ai!

Comment

Originally posted by cristilion View Post
          Mai baieti am si eu o nelamurire: nu se mai pune sigla aceea cu tipul de motorizare pe haion(aceea din dreapta: 1.4MPI, 1.6MPI) sau numai la mine a venit asa?
          Eu am sunat la Dacia sa cer explicatii pt chestia asta s efectiv nu au stiut ce sa-mi spun!
          RETARDATI!!!

Comment

Se pare ca se obisnuieste si la altii ...... dar chiar sa nu stie de ce nu se mai pune... chiar ca retardati...... puteau sa bage faza cu gaurirea tablei ...
            Attached Files

Comment

Acuma la VW-u din imagine nu cred ca au omis.
              Din cate stiu eu sunt marci la care poti opta daca vrei sau nu sa-ti scrie motorizarea si modelul.
              Daca aveai gaurile date dar 1.6 MPI lipsea sa vezi tu atunci "bucurie"

Comment

Mai baieti, sa nu ma intelegeti gresit, daca nu s-a pus pt a nu se gauri tabla e ok , nu ma deranjeaza dar nu ma asteptam la asta, mai ales cum spunea adrianromascanu ca nu stiau nici ei ce sa zica..... seamana mai mult a reducere de costuri.....

Comment

Pai daca era faza cu tabla negaurita nu puneau nici "Sandero By Renault", nu ?
                  Este de la Dacia pt reducerea costurilor (zic eu).
                  La fel cum nici eu nu am chestiile la tiranti pt ca poate in vremea aceea furnizorul nu le-a adus. Poate ca si transportul cu 1.6 MPI era pe drum...

Comment

Nu au activat nici pana acum functia de autoblocare a usilor ...

Comment

Din fabrica eu stiu ca nu, dar:
                      Încuierea automata a masinii la depasirea unei viteze prestabilite - 30 lei - acesta functie permite incuierea automata a usilor la plecare de pe loc dupa ce a fost depasita o anumita viteza (de ex 10km/h). Aceasta functie poate fi activata/dezactivata ulterior de catre sofer prin apasarea lunga pe butonul incuiere/descuiere usi.
                      sau
                      Incuiere automată a maşinii după 30 secunde de la descuierea din telecomandă - 20 lei - maşina se încuie automat dacă în acest timp nu se deschide uşa sau portbagajul. Funcţia e utilă pentru a evita situaţiile când maşina se descuie accidental din telecomandă sau se descuie fără a se intra în maşină (se uită ceva în casă, etc.). Această funcţie se poate activa pentru variantele Preference, ABS Plus si Easy. La Ambiance lipseşte telecomanda şi funcţia nu poate fi folosită.
                      Le gasesti la imbunatatiri

Comment

Ok, deci sa-nteleg ca se poate activa ulterior contra cost.... desi baietii de aici spun ca nu exista... http://www.clubsandero.ro/blocare_au...ht=blocare+usi ... sau exista?

Comment

?

si eu sunt curioasa exista sau nu exista inkidera automata a usilor ???
                          si a activat cineva chestia asta ??

Comment

Am fost de Paste la munte, si am facut si aproape 20 km de drum forestier. Sandelul se comporta excelent si pe astfel de drumuri datorita garzii la sol neavand probleme cu bolovani si gropi. In total am facut 480 km cu un consum mediu de 7.8l/100 km in conditiile in care cei aproape 20 km de drum forestier i-am facut in treapte I si a II-a, iar la sosea am mers 90-110km/h. In concluzie, cred ca nu exista masina mai potrivita pentru Romania, in segmentul acesta si la pretul acesta, dotarile de pe Laureate fiind foarte decente.
                            Attached Files

Comment

La "Navy"-gatorul meu i s-a mai adaugat in weekend si aparatori de noroi, care m-au costat 74 RON-i montajul fiind efectuat de catre mine .
                              Attached Files

Comment

vad ca se muleaza perfect dupa caroserie,sunt cele de origine?

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google