Tocmai am primit masina si sunt foarte multumit de ea (cel putin pana acum). Am niste intrebari pentru voi:
-cum se spala luneta? cand trag de maneta se stropeste doar parbrizul
-e normal sa bage aer in continuu? flux mic, dar baga
-consumul fluctueaza cam cu 1 l/100 km: in primii 80 de km am avut un consum de 7,8 si acum dupa aproape 120 de km a crescut la 8,4%. Paradoxal este ca am facut exact acelasi drum, condus la fel, aceleasi conditii dar cu consumuri diferite.
In rest totul pare OK: am amortizoare pe gaz, n-am bara stabilizatoare (dar imi pun yo), am alarma originala montata (care e foarte faina si desteapta), mi-am pus cotiera si presuri originale, am montat un nou Radio-CD cu USB si oglinda cu senzori de parcare si bluetooth despre care vorbeam in alte posturi.
-cum se spala luneta? cand trag de maneta se stropeste doar parbrizul
-e normal sa bage aer in continuu? flux mic, dar baga
-consumul fluctueaza cam cu 1 l/100 km: in primii 80 de km am avut un consum de 7,8 si acum dupa aproape 120 de km a crescut la 8,4%. Paradoxal este ca am facut exact acelasi drum, condus la fel, aceleasi conditii dar cu consumuri diferite.
In rest totul pare OK: am amortizoare pe gaz, n-am bara stabilizatoare (dar imi pun yo), am alarma originala montata (care e foarte faina si desteapta), mi-am pus cotiera si presuri originale, am montat un nou Radio-CD cu USB si oglinda cu senzori de parcare si bluetooth despre care vorbeam in alte posturi.

. Nici prin gand nu mi-a trecut sa incerc butonul ala pana la capat, iar in carte nu scrie (sau n-am vazut eu). In legatura cu amortizoarele: am Laureate si cand am luat-o am stat cu ea vre-o 3 ore prin service sa-mi monteze tot ce aveam (Radio-CD, senzori, cotiera, etc) si cu ocazia asta i-am rugat s-o urce pe rampa si s-au uitat baietii sub ea si mi-au zis ca am amortizoare pe gaz si n-am bara stabilizatoare (erau la curent cu discutiile astea). Au mai spus ca nu se mai monteaza bari stabilizatoare nu din cauza ca Renault a remediat anumite probleme de stabilitate ci din cauza ca "nu s-a rasturnat nici un prost pana acum din cauza lipsei ei"; "iti recomandam sa-ti cauti si sa-ti cumperi, si dupa aceea vii la noi si o montam" (astea au fost cuvintele lor)

De ce? Cineva spunea ca la relanti consuma 1l/7ore si eu inainte sa plec am lasat cateva minute sa mearga in gol si cu incalzirea data drumu. Sa fie asta problema oare? Sau rodajul (doar 150 km parcursi)?
Comment