Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

My ride

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

In martie schimb si eu jantele
    1.4
    sigpic

Comment

Pentru ca sa vopsesti tamburii si etrierii este ceva vopsea spray la Orion la magazin eu de acolo am luat si iti trebuie vreo 2 tuburi

Comment

nu prea am incredere in magazinul ala..ideea e ca nu stiu cat va rezista vopseaua la temperaturi ridicate, apa...etc. O sa trec sa vorbesc cu ei sa vad..mersi oricum

Comment

am cumparat de la un tip vopsea speciala pentru tamburi si etrieri. Scrie ca rezista la temperaturi ridicate...spre sa fie buna, altfel ma duc si i-o trantesc de cap cu Am platit pentru un kg 50 de ron.
          Intr-un final am cumparat si finala..dupa lungi asteptari. Este vorba despre modelul pe care il vinde Cristi_xp, deci stiti cum arata si ce poate. Sper sa vina caldura cat mai repede sa ma apuc ()de montat jentile, toba, stickerul, vopsit, folie.....revin cu poze, filmulete daca reusesc..
          Last edited by need for speed; 23 February 2009, 19:47.

Comment

nu e nevoie de vopsea speciala. tine orice vopsea atata timp cat inainte perii bine tamburul/etrieri cu o perie de sarma. am avut vopsiti etrierii si pe focus si pe SuperNova cu vopsea normala.
            Attached Files

Comment

eu stiam ca vopseaua normala la termperaturi foarte ridica sau joase se detelioreaza. Eu am vopsit jentile cu vopsea normala si dupa 2, 3 luni deja venea jos in unele locuri..si asta de la apa, mizerie...

Comment

la mine nu au fost probleme nici la etrieri nici la tamburul de pe spate de la supernova

Comment

sa vina odata primavara si vom vedea cat tine. Un tub de spray de 500 ml ajunge? Tipul de la care am lua mi-a spus ca este suficient..

Comment

cred ca ajung si 200 ml au suprefata de acoperire f mare. mare grija sa cureti bine etrierii si tamburul, iar in cazul rotilor fata sa acoperi discurile

Comment

treaba asta va fi facuta in service la cei de la Nissan, asa ca nu-mi bat capul. Azi am vorbit cu ei..e ca si rezolvata. Astept doar sa vina caldura...nu mai suport iarna asta.

Comment

vopseaua a fost ca apa, toba nu am vrut sa o monteze, cu jentile am avut numai probleme. Am umblat 2 zile ca idiotul, am chetulit o gramada de bani aiurea si am rezolvat ...nimic. Nu mai intru in service dacia, nissan....cat traiesc..la revizii ca sunt obligat dar atat. Azi am fost la o vulcanizare si in 5 min am rezolvat cu jentile..maine le pun, iar cu toba...saptamanile viitoare. nu am gasit in tot orasul un sudor bun. Numai nervi....maine va arat poze..

Comment

Cam asa e cu service-ul de la Dacia, sunt varza. Sa nu mai vorbim de preturi ca te omoara.

Comment

idioti mi-au dat jos jentile de otel, au dat jos gumele..le-au pus pe jentile de aliaj , le-au centrat si cand sa le puna sus...supriza nu steau cum trebuie pentru ca lipseau inelele de centrare. M-au sunat, am dus inelele care le-am primit dar erau prea mici. Am facut un scandal monstru acolo pe tema cat de idioti sunt. Un service sa nu aibe acele inele este rusinos. Partea mai grava e ca ei vand jenti si toate jentile vin cu acele inele in pachet. Am spus ca le dau si 50 de ron numai sa puna de la ei pentru ca tipul de unde am luat eu jentile a falimentat si nu avea sa-mi schimbe cu cele care trebuiau. In fine dupa ca m-am calmat am plecat si urma sa repuna gumele la loc. La sfarsitul zilei masina era la fel si in plus o factura de 1 mil. Iar am facut scandal, pentru ca orice mecanic stie ca pentru a pune jenti de aliaj ai nevoie de inele. In final nu am platit nimic, am plecat injurand si am aflat dimensiunea axului, (pentru ca ei nu au vrut sa-mi spuna)..si am ajuns la vulcanizare unde s-a rezolvat.

Comment

Ce parere aveti de jantele astea MEGA DRIVE . Eu unul nu am auzit nimic despre firma asta, dar arata bine si au preturi bune.Daca ati vazut la careva va rog sa-mi spune-ti daca sunt bune.
                              Attached Files

Comment

daca are cineva nevoie de acele inele..se pot face la strung din teflon..diametru axuluisau pe ce vine roate ..nici nu stiu e de 60,1mm

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google