Am ajuns sa am si sandero.... ce pot zice, sunt patriot am avut dacie 1310, am avut logan timp de 5ani, si acuma am Sandero Stepway 
Motorizare : 1.5dci
Am vreo 8000km facuti cu el si pana acuma se prezinta bine, om vedea pe viitor. Sunt la primul meu diesel inainte am avut 1.6 pe logan si inca ma obisnuiesc cu el.
Niste poze: - pe prima poza (partea soferului) ii lipseste saraca ormanentul de prag in urma unui accident in parcare in urma caruia nu stiu cui sa ii multumesc.

Motorizare : 1.5dci
Am vreo 8000km facuti cu el si pana acuma se prezinta bine, om vedea pe viitor. Sunt la primul meu diesel inainte am avut 1.6 pe logan si inca ma obisnuiesc cu el.
Niste poze: - pe prima poza (partea soferului) ii lipseste saraca ormanentul de prag in urma unui accident in parcare in urma caruia nu stiu cui sa ii multumesc.

da vad ca te-a dezamagit complet gama de masini dacia.... eu sunt de parere ca o masina noua de mai proasta calitate constructiva e mai buna decat o masina sh de o calitate superioara. Cu loganu nu am avut probleme majore.... nici nu am avut asteptari prea mari, a fost printre primele prin oras (versiunea ambition). Dupa 5ani in familie, 3pe mana mea am vanduto dupa ce am terminat motoru in ea la doar 80.000km mi s-a rupt cureaua d e distributie si o gramada pe langa ea. Si da am schimbat cureaua veche dupa carte la reprezentanta, asta mi`a fost norocul. Iar despre motorul diesel stiu prea bine ce ii poate capul, din toti cunoscuti mei cu logane diesel le-au cazut injectoarele din cauza motorinei "la canistra". Cu siguranta da poate ai dreptate..... dar daca iti e scris poti fi si intr-un mercedes de 100.000E si tot o mierlesti.
Comment