Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

Demontare consola centrala!

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Demontare consola centrala!

    Stie cineva cum se demonteaza consola tip Sandero sau Logan Phase 2?
    Un filmulet ar fi magnific...am gasit pe net numai despre Phase 1 si e altfel masca aceea de plastic!
    Multumesc!

  • #2
    te-ai uitat in manualul de service de la logan? eu l-am descarcat si m-am uitat peste el. parca undeva de la pagina 1100 se vorbea de consola centrala. are niste cleme dedesubt si iese masca argintie apoi vezi in manual.

    daca lucrezi ingrijit il demontezi si il pui la loc usor. la viata mea am dat borduri jos de oltcit, dacia 1410, volvo 440/460. dupa ce mi-am aruncat o privire peste manualul de service, pot spune ca nu este mare inginerie bordul de la logan/sandero, ba chiar este foarte practic. sandero este la fel cu cel de la logan ph2.

    pacat ca inginerii de la dacia nu au luat in calcul filtrul de habitaclu. este locas acolo, dar trebuie sa tai plastice si iese o tiganie. in tara asta cu atata praf puteau macar sa il ia in calcul. Cei de la Vocea Clientului spun ca ar fi incarcat nota. Cu cat? Cu 20 Euro. Dar scapam toti de jeg si acarieni in nari.

    Am folosit pentru scartaituri un spray cu unsoare in zonele de frecare, si nu mai am probleme cu "greierasii".

    Daca dai consola sau bordul jos ia in calcul sa prinzi bine toate cablurile. La mine pe cutia de documente bat cablurile si sunt enervante. O sa rezolv curand problema.

    si inca ceva, este un tip din timisoara cu o multime de filmulete pe youtube cum isi modifica el loganul. inclusiv una cum montarea filtrului de habitaclu, calibrare ace din bord, ...

    incerca si vezi poate are si film despre consola centrala.
    Last edited by Winnie; 29 March 2010, 17:22. Reason: Automerged Doublepost

    Comment


    • #3
      ia uite http://www.youtube.com/watch?v=feVyQXtCwIw

      Comment


      • #4
        Daca tot vreti sa vedeti ce este sub bord aruncati o privire aici

        Comment


        • #5
          Se pare ca va trebui sa demontez si eu consola centrala. Am observat ca nu mi se mai aprinde becul la comutatorul de reglarea a pozitiei aerului (parbriz, picioare, etc). Interesant e ca uneori merge, uneori nu, deci inca nu e ars, ci mai degraba un contact prost.

          Comment


          • #6
            se arde..e pe duca...asa facea si la mine mai dadeam bobarnace..dar intr-un final am fost nevoit sa-l schimb...

            Comment


            • #7
              Si la mine a facut la fel cel din dreapta:cand a functionat,cand nu...Intr-un final s-a ars.Probabil in primavara cand voi avea timp voi incerca sa-l schimb...

              Aveti idee cum ar fi sa pun led?Este lumina prea puternica,deranjanta?Poate sa dea erori in bord?Presupun ca nu se arde foarte repede ca un bec simplu...

              Comment


              • #8
                nu nu e deranjanta, au durata de viata mult mai mare... uite cam ce a facut cristi pe ph1 http://www.tutorialelogan.ro/2011/05...onsola-la.html


                parca kendo1212 le-a schimbat ...a pus leduri..si parca era cineva si pe aici care monta...

                Comment


                • #9
                  becuri gasesti la daciashop.ro. sfatul meu este daca tot dai masca argintie jos sa le schimbi pe toate. si grija la masca, fara surubelnita, am folosit o cartela de plastic pornind de pe lateral la 3 cm de jos, din aproape in aproape. eu n-am gasit becurile cu soclul respetic original dacia si am luat unele de la osram, le-am dat becul jos si l-am pus in soclul de pe sandero.

                  Comment

                  Working...
                  X
                  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google