Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

cel mai bun gps

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• cel mai bun gps

salut , asa cum am spus si in titlu as vrea sa stiu care este cel mai corect gps din punctul de vedere al haritilor si al strzilor din orase . ma intereseaza pentru ca vine vara si vreau sa merg in concediu si e naspa sa vrei sa mergi undeva cu harta in mina si cu ochii dupa oameni . vreau ceva bun spre foarte bun . astept parerile voastre , a acelora care au si care au folosit un gps la noi in tara .

salut.eu am un asus r300,a costat 800 lei,l-am folosit prin bucuresti si un drum constanta-poiana brasov,si sunt multumit de el.se poate si mai bine probabil,dar la bani mai multi.are ca harta igo2008,care am inteles ca e una din cele mai bune,si are si posibilitatea updatari hartilor de pe site-ul asus.apreciere: 7/10

Comment

Harta este importanta, eu am BluePanther V350-B cu igo 2006 updatat 2007. Azi am facut un drum la Slanic Prahova, la dus a mers perfect dar la intors l-am oprit, ma exaspera cand a inceput sa ia la rand toate stradutele, gps-ul functioneaza bine, adica este rapid si nu pierde semnal dar harta este de tot rasul, asa ca iti recomand sa cauti un gps cu igo 2009.

Comment

apropo de harti.eu pe gps-ul meu(asus r300)am versiunea de harta 4.8.3(probabil cei care au acelasi gps stiu despre ce vorbesc).aveti idee daca au aparut update-uri,si daca au aparut,de unde le scot si cum le instalez.gasisem o versiune,4.9.2,dar am inteles ca e pentru paneurope,si are tari mai putine.sincer,nu prea ma pricep la tot procesul acesta.poate ma lumineaza si pe mine cineva!multumesc

Comment

orice garmin, este tatal gps'urilor

Comment

eu am un mio C250 + Miomap 3.3 cu versiunea cea mai recenta de harta (?) Romania_TopMap_2008.10_090120.fbl

nu trebuie confundat aparatul cu harta.

eu am ales acest aparat pentru ca se poate hack-ui usor, adica de copiat harti descarcate de pe net + modificat setari care din soft nu se pot seta. Primeste semnal repede si gaseste drumul optim in 1-2 secunde.

harta, chiar daca e cea mai recenta nu cunoaste strazile recente cu sens unic (Cluj-Napoca) dar in afara orasului se descurca foarte bine, chiar in acest weekend am facut ruta Cluj - Targu Mures - Sovata - Baile Balvanyos - Sovata - Targu Mures - ceva drum comunal inspre Reghin (pt a evita aglomeratia intre Turda si Cluj Napoca) - Cluj-Napoca ~ 750 km

Eu va recomand acest aparat ;)
            "... because life's just too short, to be serious for that long." RDA

Comment

Ai dreptate in tot ce ai scris. Eu unul nu prea folosesc gps-ul si cred ca din aceasta cauza am si unele lacune in ceea ce priveste setarile acestuia. Iti cer parerea pentru ca i-am facut cam toate setarile posibile dar rezultatul este nemultumitor. Sa ii pun puncte de reper pe touch screen sau sa ii scriu aceste repere este greu si ia mult timp. Traseul pe care il face singur este pe soselele cele mai importante indiferent daca il setez pe traseu scurt, direct sau economic. Daca intr-un itinerar sunt zece strazi paralele si ii dau evita, imi ia la rand toate strazile. Ca sa nu mai continuii, spune-mi te rog cum setezi pentru a merge pe un itinerar dorit fara a tot evita anumite puncte date de gps sau traseul dat de acesta. Nu cred ca gps-ul are vreo problema pentru ca, dupa cum am spus mai sus, nu pierde semnal, reconfigurarea traseului o face imediat dupa ce am trecut de strada indicata de acesta iar softul este Windows CE Core 5.0. Multumesc.

Comment

Originally posted by marian66v View Post
                Traseul pe care il face singur este pe soselele cele mai importante indiferent daca il setez pe traseu scurt, direct sau economic.
                Acest lucru e foarte interesant pentru ca teoretic (in cazul drumurilor mai lungi) aceste trasee ar trebui sa difere (putin). Ar mai trebui sa te uiti la tipul drumurilor, prin care lasi sa treaca traseul (drum in stare proasta, drum principa, autostrada, etc.). Propria experienta: "drumul in stare proasta" trebuie scos din optiuni

Daca intr-un itinerar sunt zece strazi paralele si ii dau evita, imi ia la rand toate strazile.
                Asta e normal, pentru ca gps-ul iti cauta traseul cel mai scurt, iar daca ai evitat strada respectiva, ia urmatoarea strada astfel incercand sa minimalizeze lungimea traseului.

...cum setezi pentru a merge pe un itinerar dorit fara a tot evita anumite puncte date de gps sau traseul dat de acesta
                solutia mea: pune din cand in cand Via points, spunandu-i ca tu vrei sa treci pe acolo neaparat. De exemplu intre Cluj-Napoca si Reghin gps-ul iti da un drum aproape drept de 100 km, dar daca tu stii ca acest drum e plin de gropi si vrei sa te duci prin Targu Mures atunci mai pui un Via point la Turda, sau chiar la intrare in Targu Mures spunandu-i ca tu mai vrei sa te opresti si acolo. Asfel traseul devine de 140 de km, dar probabil ca-l faci mai repede... A, si sa ai grija la ordinea acestor Via points

Sper sa-ti fie de folos ce am scris

Comment

Da, multumesc frumos pentru raspuns. Am sal iau intr-o zi sa ma joc la el pana ii invat toate setarile. Inca odata multumesc pentru raspuns.

Comment

Mi-am luat si eu un Blue Panther care contine igo 2008, full europa. L-am folosit in 2 deplasari si s-a descurcat perfect. Vede tot ce trebuie...camere video, radare, ..tot. Daca gresesc traseul in maxim 10 sec este recalculat. Am omis sa spun ca am platit pe el 400 ron.

Comment

cu placere, mult succes ;)

Comment

Multumesc rouwlee.
                        need for speed daca ai Blue Panther v350 acelasi tip am si eu dar nu are si detector de radar, intradevar te atentioneaza cand depasesti limita legala de viteza dar asta o face pentru ca stie ce viteza trebuie sa ai in acel loc si cu ce viteza te deplasezi. Este posibil sa vada anumite radare fixe daca i-au fost bagate in memorie dar pe cele mobile in niciun caz nu le vede.

Comment

În urma cu 2 zile mi-am luat un Nuvi 255W cu ROAD2008 preîncărcat. Astăzi am fost să-i montez folie de protecţie la o firmă care îşi are sediul pe o stradă din zona Şos. Giurgiului şi am rămas plăcut surprins când am constatat că GPS-ul mi-a afişat 0 Km până la destinaţie exact în faţa firmei respective. Sper să o ţină tot aşa.
                          Mama proştilor este mereu gravidă!

Comment

Originally posted by need for speed View Post
                            Mi-am luat si eu un Blue Panther care contine igo 2008, full europa. L-am folosit in 2 deplasari si s-a descurcat perfect. Vede tot ce trebuie...camere video, radare, ..tot. Daca gresesc traseul in maxim 10 sec este recalculat. Am omis sa spun ca am platit pe el 400 ron.
                            de unde l-ai cumparat ca pretul e super ok?

Comment

sal.mi-am luat si eu un pda htc touch 3g,si are ca soft pt gps garmin,dar luand telefonul din tailanda,are numai harti din tailanda,si in plus nu prea stiu sa-l instalez.mai are cineva telefon de acesta?ce program gps folositi?

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google