Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Folie auto

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

hmm, si cum s-a rezolvat?
    el avea garantie?

si inca ceva.. teoretic aceste folii ar trebui sa respinga lumina + caldura, nu?. E adevarat ca de cand o am masina, nu era atat de cald afara cat ieri, dar parca ar fi mai cald in masina decat pana acum... ce ziceti? sunt paranoic
    "... because life's just too short, to be serious for that long." RDA

Comment

eu am tot folie "solar zone" si sa stii ca este mai racoare in masina de cand o am. A costat 450 ron, nu s-au dat jos geamurile...nici vei auzi niciodata pentru folie sa fie date jos...se vor da jos daca geamurile vor fi ionizat.

Comment

@need for speed: imi pare rau dar va trebui sa te contrazic! Sunt 2 metode de aplicare a foliei: cu si fara demontarea geamurilor. La metoda cu demontare,scapa nemontat doar luneta - daca este lipita - daca e cu cheder,se scoate si luneta. Mai documenteaza-te. Si da,la ionizare se scot toate geamurile,ca doar nu baga cu tabla cu tot in cuptor

Comment

A avut garantie,sa dus si le-au pus pana sub cheder adica au dat geamurile jos.Si da poti sa zici ca respinge lumina dar de cald e mai cald.negru atrage caldura(lumina)

Si nu dau geamurile jos pt ca sunt comozi e mai mult de munca. faci 2 masini cat faci una cu geamurile jos.
          Last edited by cezar_baja; 20 April 2009, 22:51. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Bun...in lumina celor citite,adresez o intrebare celor care au folie pe masina,cu sau fara garantie: Folia reduce,sau nu caldura in masina? Ca reducerea caldurii in masina ar fi un factor important in decizia de a pune sau nu folie pe masina,neavand AC.

Comment

Anul trecut cand pe zile relativ calde de 20- 23 de grade cand intram in masina era ca in sauna, acum este cald dar nu asa de tare...nu am de ce sa spun ca nu este cald..as minti. Atat pot sa spun ca este mai bine acum.

Comment

O parere.mersi.Altcineva?

Comment

Eu zic ca nu e asa,dupa cum stie toata lumea negru atrage caldura.poate este un pic mai racoare pt ca nu se mai incalzesc si banchetele bordu etc....

Comment

salut.si eu mi-am pus folie llumar pe luneta si geamurile spate cu demontare 400 ron transparenta 5%.si sa lucrul asta cu temperatura in masina cu folie si fara folie a fost testat si de cei de la llumar si exista o diferenta de 10-18 grade intre cea cu folie si cea fara folie si chiar am testat si eu lucrul asta cu masina mea si cea a unui prieten a mea e neagra si a lui albastra si sa stiti ca am gasit o diferenata intre a mea cu folie si a lui fara de 10 grade.asa ca merita folia.si pe parbrizul fata am decis sa imi pun cand fac rost de bani o folie heliomata,asta oricum merita toti banii,am condus o mas cu folie heliomata toata noaptea si nu am avut nimik.

Comment

poze te rugam.
                      -fara-

Comment

Originally posted by Spanu View Post
                        poze te rugam.
                        o pun si ceva poze dar de trei zile ploua in continuu la mine si nu pot sa fac poze.oricum o sa pun cand pot sa fac.folia e solarzone cu 5% si 7 ani garantie mi sau dat geamurile spate jos si o iesit super fain.o costat 420 ron si a durat 2 ore.tipul lucreaza super.cei din timisoara care sunt interesati va las nr:0726706519

Comment

uite astea sunt pozele am reusit azi sa fac cat o stat ploaia.
                          Attached Files

Comment

felicitari. arata foarte bine. e aceeasi culoare ca a mea(gri-comete).
                            intrebarea e daca politia se ia de tine.este omologata?
                            -fara-

Comment

Originally posted by Spanu View Post
                              felicitari. arata foarte bine. e aceeasi culoare ca a mea(gri-comete).
                              intrebarea e daca politia se ia de tine.este omologata?
                              da tot gri comete ii si a mea si prinde super cu folie neagra.da folia ii omologata daca te uiti atent la gemurile spate alea mici de tot se vede stickerul lip intre folie si geam cu firma care mi-a pus folia si autorizatia R.A.R. si am si certif de garantie pe care am lipit iar un sticker cu nr de omologare R.A.R.
                              Attached Files

Comment

belea! dupa ce termin cu sistemul audio, bixenoanele,jante...sper sa ajung si eu la folie.
                                -fara-

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google