Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Folie auto

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Folie auto

Salut!

Scuze daca exista deja un astfel de thread... eu n-am gasit.

As dori sa montez folie pe geamurile masinii si pana acum am gasit 2 firme din Cluj care se ocupa de asa ceva. Nu vreau sa fac reclama, cei interesati vor gasi firmele respective foarte usor folosind un motor de cautare

Problema mea este ca o firma demonteaza geamurile astfel (probabil) fac treaba mai buna, dar probabil ca usile vor suferi aceste lucrari, iar firma cealalta nu demonteaza geamurile dar atunci nici nu se lipeste folia cum trebuie (??)

+ afecteaza in orice fel garantia daca firma desface usile si demonteaza geamurile?

Eventual daca stiti diferenta intre folii...

Daca cineva a mai pus folie va rog sa-mi ziceti cum ati procedat, sau chiar si numai daca ati auzit de la cineva.

Mersi.
    "... because life's just too short, to be serious for that long." RDA

Hmm, se pare ca nimeni n-a avut inca de-a face cu astfel de folii.

Pana la urma am ales varianta de a nu demonta geamurile si sunt programat pe sambata.
    O sa postez cateva imagini, probabil ca o sa va faca 'pofta'

Drive safe

Comment

La mine in oras este o singura firma care se ocupa cu folii,iar ei demonteaza geamurile.Am intrebat la reprezentanta daca afecteaza garantia,tipul mi-a zis ca nu...cica tot la ei apelase la randul lui. Firma asta lucreaza cu folie SolarZone,7 ani garantie.

Comment

Firma asta aplica folii SunTek 5 ani garantie.
        Firma cealalta (care demonteaza geamurile) foloseste Llumar, tot 5 ani garantie.

Am cautat prin forumuri ce zice lumea despre Suntek vs Llumar, dar nu prea am gasit nimic relevant...

O sa vad sambata..

Comment

Salut eu mi-am pus azi folie si mie mi-au dat geamurile jos. Nu are ce sa sufere ca este o operatie foarte simpla ca am stat langa ei 1 ora .Fetele la usi se dau foarte usor jos. Eu zic ca este mai bine sa dea geamurile jos pentru ca este posibil sa-ti agate folia cand dai geamul jos.

Comment

S-a facut

Geamurile nu erau demontate. Folia e mai mare decat partea vizibila a geamurilor si era folosita o racleta ca fola sa ajunga si pe acele parti a geamului care de fapt nu se vad. Astfel nu se pune problema ca s-ar agata cand dau geamurile jos.
            Eu zic ca nu e nevoie de demontarea geamurilor pentru a aplica folia. Pe geamurile fata am folie cu transparenta de 70% iar spate si luneta 5% (toate omologate).
            Totul a durat 3 ore. Atasez cateva poze (probabil ca va intereseaza cum a iesit).

Sarbatori fericite!
            Attached Files

Comment

Nice,man! Daca nu sunt indiscret,cat te-a costat? Presupun ca in jur de 400-450 ron,este?

Comment

Mersi mult
                Era 520 Ron.
                Mai vroiam si parasolar cu +30 Ron numai ca am lipit matrita de asigurare pe parbriz Dar expira in iulie si atunci o sa ma duc inapoi pt un parasolar .
                Asta e lista completa de preturi: lista de preturi
                E cam acelasi cu lista celeilalte firme pe care am gasit la Cluj.

Comment

Nici mie nu mi-au dat geamurile jos, dar am fost sfătuit să nu deschid geamurile câteva zile.
                  Mi-am pus şi parasolar şi pot afirma că îşi face treaba. Vă sfătuiesc să puneţi folie cu transparenţă 5%, că altfel daţi banii de pomană.

@ rouwlee
                  Eu am dezlipit atât stickerul RCA cât şi matca rovinietei. Operaţia presupune un cutter, răbdare şi un pic de îndemânare. Stickerul RCA se poate lipi din nou, matca rovinietei nu (îşi pierde aderenţa), dar o porţi în maşină. Pe mine m-a oprit Garcea la Curtea de Argeş, i-am arătat-o, a verificat seria scrisă pe ea cu cea de pe cupon şi de pe bonul fiscal şi când m-a întrebat de ce nu e lipită pe parbriz şi de ce este aşa stâlcită, i-am răspuns că am dezlipit-o de pe vechiul parbriz care mi s-a spart.
                  Mama proştilor este mereu gravidă!

Comment

eu am "solar zone" si am dat 350 ron. cam multi bani ai dat.si nu prea ai nici o siguranta la folie.

Comment

Din pacate asta e.
                      Preturile sunt cam la fel la firme aici (la care m-am uitat). Nu inteleg ce vrei sa zici prin "si nu prea ai nici o siguranta la folie"

Comment

Se strica mai repede(sper nu si in cazul tau). Am avut un prieten care a avut pusa asa si i s-a desfacut ,a prins praf pe la cheder si cand a deschis geamul sa luat si folia. De asta zic ca e mai bine sa dea usa jos sa puna pana jos la baza geamului.

Comment

Inteleg. Sper sa nu se intample asa ceva.

Am primit 7 ani garantie(fata) si 5 ani garantie(spate). In certificat de garantie scrie asa: "... garantia se refera la urmatoarele elemente: decolorare, delaminarea straturilor componente si demetalizare...".
                          Sau prietenului tau i s-a intamplat acest lucru dupa mai multi ani?

Anyway, asa invata omu'

Comment

Hm...si mie mi se pare ca te-a taxat cam mult. Eu am oferta cu 450 total,7 ani garantie,pe portierele fata cu folie securizata. Cu demontare.
                            Sper sa n-ai probleme cu ea,totusi.

Comment

la vreo 5-6 luni. vara a patit-o.

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google