Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Becuri Sandero

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

10 lei un set H4 in Carrefour, contine toate becurile + sigurante!
    Asta doar ca sa le ai la tine!
    La o trecere prin Bulgaria de exemplu, daca nu au ce sa-ti gaseasca si tu "nu te simti" te intreaba de... becurile de rezerva.
    Si sa vezi cum contribui imediat la bunastarea lor daca nu ai!

Altfel, sunt fan OSRAM SILVERSTAR H4. Net superioare celor stock!
    Apropo, pentru cei care au nevoie sa schimbe un bec pe marginea drumului, inainte de scoaterea celui vechi se roteste butonul de reglaj din masina in pozitia 0
    Eu nu am stiut si ce a rezultat... becul nou batea la 5 metri in fata masinii!
    Dar de... din greseli inveti!

Comment

uite o treaba de care nu stiam.Mersi!

Comment

Nici eu nu stiam si nu-mi aduc aminte sa scrie in carte asa ceva. Eu cand s-a ars unul le-am pus pe ambele noi. Inseamna ca merg "brici" acuma amandoua.

Comment

"Eu nu am stiut si ce a rezultat... becul nou batea la 5 metri in fata masinii!"
          Pai eu stiu ca reglajul este mecanic la far, poate doar daca dai farul jos sa pateasca ceva .
          Sigur nu lumina la fel si inainte?

Comment

La mn s a ars becul de la ventilatie.aveti ideie de unde pot cumpara?

Comment

pai gasesti chiar si prin supermarketurile mari...daca nu la un magazin de piese auto..

Comment

ms pt raspunsuri!!!

Comment

Mi s-a ars si mie becul la panoul de ventilatie. Ce bec trebuie luat ca nu am gasit info pe topic cu ce tip.

Comment

cam de un an si ceva pe consola centrala nu mi se mai aprind toate becurile de la butoanele de la ventilatie (pozitia aerului/viteza ventilatorului). Cateodata daca le mai "atingeam" se aprindeau. Acum am alta belea: chiar daca opresc feruri/pozitie tot si am contactul pus, cand deschis portierele fata suna alarma de bec aprins. Am verificat si am vazut ce pe becurile de pozitie este ceva curent, adica filamentul becurilor este putin rosiatic. Sa fie scurt pe undeva pe la becurile consolei? Mentionez ca am schimbat si cas-ul, dar am verificat de 3-4 ori legaturile si izolarile, nimik de banuit! HELP!!!

Comment

mai verifica conexiunile -nu au voie sa faca .daca gasesti altceva anunta-ne.cit despre becuri de consola si butoane asiti aici

Comment

Pentru cine ajuta, am schimbat azi becul de la a treia lampa de stop(cea de pe haion). Becul care l-am pus eu era mai mic decat cel original (ca dimensiuni, referitor la putere nu scria nimic nici pe unul nici pe altul), insa s-a potrivit in soclul lampii. Daca mai doriti detalii intrebati aici.

Comment

Sal, ma bag si eu inseama sa dau un sfat legat de becuri. Detin un sandero din 2008 Laureate si am tot schimbat becurile de faza scurta/lunga atat din pricina ca se ardeau cat si din cauza faptului ca nu eram multumit de lumina pe care acestea o dadeau. Acum folosesc Philips 55/60w + 30% vision bulb. In Cora undeva la 35 ron setul .Atentie acestea sunt cu 30 % mai multa lumina decat un bec normal dar pentru cei cu bani/ pretentii legate de lumina exista si cu 60% ( ~60 ron) respectiv 100% (110 ron)mai multa lumina. Bafta si la cat mai multi km.

Comment

Becurile originale din fabrica m-au tinut 2 ani. Cand s-au ars si am inceput sa cumpar becuri de la noi se ardeau din 6 in 6 luni. Intrebarea mea este: un bec ieftin de 10-15 lei tine mult mai putin ca un bec de marca cu 50 lei? Ca imi e ca dau 50 lei pe un amarat de bec care se va arde la fel de repede ca si ala cu 10 lei.... Parerea mea despre lucrurile care se gasesc in Romania e foarte proasta.

Comment

tot philips night vision...nu stiu exact sa ma uit prin masina sa vad daca mai am ambalajul am dat cam 50 de lei sau peste ..pe un bec ... lumineaza ok..
                              pana in astea am avut osram night vision si nu erau bune ca astea..
                              ideea e ca trebuiesc schimbate amandoua in acelasi timp

Comment

puneti xenoane si conduceeti fara griji.
                                -fara-

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google