Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Becuri Sandero

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Eu mi-am pus bixenon pe faruri si xenon simplu pe proiectoare. Sunt super multumit si nu am deranjat pe nimeni pana acum in timpul mersului , si nici nu am umblat la reglaj. M-au costat 400 cu tot cu montaj si sunt garantate 1 an. Dupa 1 an se schimba cu tot ( balastru , becuri ) . Sunt la al 2-lea rand de xenoane . Am un prieten care aduce proiectoare pentru sandero si logan pe leduri dar sunt destul de scumpe deocamdata.

Comment

mi s-a ar bec dreapta

am vazut ca nu mai am bec pe faza scurta
      acum ca s-a dus, ce bec pot sa pun?
      ma gandeam la philips h4 dar nu ma pricep
      am un link.

care set sa il iau? si pot sa schimb doar becul asta? adica cel mai "lunguiet"?
      va rog raspundeti, ca am un drum de facut in week-end si plec noapte, ma intorc noaptea...
      multumesc

Comment

Salutare AG25FLI !
        becurile sunt H4 si e de preferat in situatia data adica atunci cand le schhimbi cu unele mai "performante " sa rezolvi pe ambele ...

personal am incercat in afara de becurile originale si :
        ----Philipsurile X-Treme Power care lumineaza ceva mai intens(ca dispersie) ca cele de origine insa se ard foarte rapid la mine care merg mai tot timpul cu faza scurta aprinsa au tinut 3 luni unul si 3 luni si ceva celalalt ....pretul de aproximativ 100-130 ron perechea....clar din pc meu de vedere nu merita .
        ----Osram Silverstar lumineaza mai bine ca cele de origine , au lumina alba , sunt cu mult mai rezistenta ca philipsurile enuntate mai sus,de un an le am si nu am avut probleme, pretul este intre 30-45 ron perechea . clar merita din pc meu de vedere.

gasesti pe la cora, metro , selgros si magazinele auto ....evita targul vitan ca taicamiu e patit .
        bine mai sunt si alte firme producatoare si de calitate dar nu ma bag pt ca nu am incercat si e urat sa vorbesc din auzite .
        multa bafta
        Mother Theresa : Daca judeci oamenii nu vei mai avea timp sa ii iubesti

Comment

Philips Set becuri H4 12v 60/55w X-treme Power
          ia-ti un set si o sa vezi ce bine lumineaza. are un tip (viorel) pe un mcv. sunt mai albe ca cele originale si produc o lumina mai puternica. sunt foarte bune.le recomand
          -fara-

Comment

ms de raspunsuri. eram cu gandul la philips, dar am mai auzit pareri ca se ard relativ repede. si la 100 ron setul, nu prea renteaza din pct meu e vedere. sa vad osram ca e interesant. am gasit ceva pe net, dar ma mai interesez. daca nu imi iau un set de la dacia si sper ca vin cu garantie
            eu va mai intrebam ca in cazul in care imi pun osram silverstar/philips trebuie sa schimb toate becurile din far. schimbam becurile lungi ambele, evident, dar mai sunt alea micute din fata lor. alea merg la fel daca le schimb pe astea mari? sper ca m-am facut inteles
            multam

Comment

Cand am venit in seara asta acasa am observat ca un bec nu merge, (cel original) fiind al 2 lea care se arde, primu` s a ars acum 2 luni si a fost inlocuit cu un bec la 10 ron ,cele originale mau tinut 2 ani, acum vreau sa le schimb pe amandoua, si nu stiu ce sa aleg, cred ca o sa incerc osram silverstar inafara de forum am mai auzit la unii prieteni ca sunt bune.

AG25FLI pana la urma ce becuri ai pus, ce parere ai despre ele? ai avut "norocul" sa se arda vreunu destul de repede?
              Last edited by Shoot; 22 September 2010, 23:34.

Comment

baga philips. toti le recomanda. si vezi sa nu fie ceva in neregula condens, scurt...ca eu de 2 ani nu am schimbat niciun bec si am dat in toate gropile.

p.s. nu merg niciodata cu luminile aprinse ziua( doar cand ii vad pe politisti, si apoi le sting dupa ce trec de ei)
                -fara-

Comment

Am cautat tot orasul osram silverstar si nu am gasit nimica decat NightBreaker si astea la o benzinarie, care erau peste 100 ron si pana la urma am cumparat unele hella la 15 lei becul, poate gaseam si mai ieftin da ma enervasem ....

Comment

Originally posted by Spanu View Post
                    p.s. nu merg niciodata cu luminile aprinse ziua( doar cand ii vad pe politisti, si apoi le sting dupa ce trec de ei)
                    oprim la culoarea rosie pt a evita un posibil accident.. nu pt ca ne vede nenea politistu'! morala: ...

PS nu mi o lua in nume de rau, dar doar prevenind putem evita si asa mult prea multele accidente

Comment

nu compara opritul la culoarea semaforului cu mersul cu luminile aprinse. eu merg doar cu pozitiile mereu. si la ce leduri am la pozitii e mai mult decat suficient. avand in vedere ca la sandero becul e in farul principal si se vede destul de bine. la logan 1 e un pic mai rau. are bec separat. si nu prea se vede asa bine.
                      -fara-

Comment

Salut tuturor

Fiind postul despre becuri si banuind eu ca am un bec ars (sau ceva de genul asta), intreb aici:
                        Un buton de pe consola centrala, cel de directionare a aerului in masina, nu mai e luminat. Restul sint ok. Ce e acolo: bec sau leduri? Si daca e bec, cat de greu e sa il schimbi? Ca daca sint leduri banuiesc ca problema ar fi vreun contact, si la astea sigur nu ma bag.
                        Nu am cartea masinii aici, dar parca acolo nu zice de asa ceva...

multumesc si numai bine

Comment

Acolo este un beculet mic...bobita de orez. E cam nasol de demontat panoul,exista riscul ruperii clemelor de prindere.Nici la mine nu lumineaza unul,dar daca bat usor cu degetul,se trezeste.E contact imperfect in cazul meu...exista tutoriale pe tema asta pe loganclub,poti eventual sa te documentezi mai bine acolo.Sunt care au pus leduri,sa scape de o grija.Bafta!

Comment

sanderizer. asa am si eu. tre sa ii dau cateva ca sa se aprinda. cum rezolvam problema?
                            -fara-

Comment

Deocamdata nu ma deranjeaza asa de tare...desi nu mi se mai aprinde nici becul de la bricheta.Cred ca o sa desfac intrerupatoarele de la incalzire scaune si sa scot de acolo becurile...oricum nu le-am legat sa functioneze.Dar trebuie vreme buna,sa nu inghet in masina...poate la primavara?

Comment

Unde pot gasi becuri P 21 W (a treia lampa de stop)?Eu am gasit numai asa la mine in oras (Braila)http://www.philips-shop.ro/1849.c.html

Cautand pe net am vazut ca mie mi-ar trebui W16W cel mult asta rezulta din http://www.pal-guide.com/search.php?...5&ver=1.6&mil=
                                Last edited by adi007; 13 January 2011, 13:05.

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google