Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

kilometraj partial vs distanta parcursa

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • kilometraj partial vs distanta parcursa

  Salut,

  Detin un Sandero Stepway Prestige 2018

  Am incercat sa caut in postarile vechi dar nu am gasit raspunsul. Am citit manualul, dar acolo nu scrie diferenta.

  Poate sa ma ajute cineva sa imi explice (ca la prosti) care e diferenta intre "kilometraj partial al distantei parcurse" si "distanta parcursa de la ultima resetare"?

  Si ce se intampla cand il resetez pe unul si cand il resetez pe celalalt?

  Care trebuie resetat pt a calcula consumul in mod clasic?

  Multumesc.

 • #2
  Distanta parcursa de la ultima resetare este legata de consumul mediu, viteza medie si cantitatea de carburant consumata. Resetarea oricaruia din acesti parametri duce la resetarea celorlalti.
  Kilometrajul partial este independent si resetarea lui nu va afecta alte date.

  Comment


  • #3
   Multumesc mult! E cel mai clar raspuns primit pana acum!

   Comment


   • #4
    Mereu am fost confuz de aceste date. Locuiesc in Bacau si am avut ocazia sa merg pina in Bucuresti cu un sofer care mi-a usurat viata. Am parcurs impreuna aceasta distanta cu masina dintre Bacau si Bucuresti. Am observat ca se foloseste de un site unde introduce doar locul de pornire si unde are nevoie sa ajunga, atit. Acest site este online, deci nu trebuie de dawnloadat nici o programa. Acesta functioneaza ca un GPS, dar pe linga faptul ca ne conduce pe drumurile cele mai scurte si bune, calculeaza distanta in kilometri, consumul, pina si costul carburantilor. cred ca aici o sa gasesti raspunsurile la toate intrebariel ce tine de distanta parcursa si kilometraj. Sper ca ti-am ajutat la fel cum ma ajutat si pe mine domnul.

    Comment

    Working...
    X
    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
    Politica de Securitate Google