Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Am o intrebare...nivel ehipare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Problema este ca unii dintre noi, cel putin eu, fiind intretinut de parinti nu imi permit sa imi cumpar cauciucuri de iarna, desi as face-o.

Comment

Atunci mergi mai cu grija in anotimpul rece. Nu esti singurul care nu are anvelope de iarna, si sincer nu este un capat de tara atata timp cat esti constient de asta. Exista si bizoni care vin iarna la Predeal sau Sinaia cu gume de vara (fara lanturi) si blocheaza circulatia ca nu pot urca. Dar atata timp cat stii ce poate si mergi cu grija e ok.
      Eu conduc de 11 ani si doar in ultimii 3 ani am folosit anvelope de iarna. Diferenta e f. mare...dar daca bugetul nu permite asta e...stii care ti-e locul si daca nu te incapatanezi sa ajungi la cota 1400 cu anvelope de vara....nici nu vei stii cand a trecut iarna.

Bafta!
      Bafta!

Comment

Ce firme de anvelope de iarna recomandati pentru Sandero?
        Spuneti NU drogurilor

Comment

In functie de buget. Michelin, Debica (astea ar fi nici prea prea nici foarte foarte), ....dar sincer eu am mers iarna trecuta cu EcoTrac (anvelope reesapate in italia...se gasesc la metro) si am fost foarte multumit raportat la pret. Singura buba a celor reesapate este comportamentul la viteza (peste 120). De echilibrat se echilibreaza , dar practic grosimea de perete difera de la un cauciuc la altu si de aici greutati diferite ale rotilor...fapt ce se simte la volan.
          Bafta!

Comment

barum, conti, pirelli, firestone, bridgestone...orice guma in afara de kormoran/montana e buna.
            dom'lui ministru al asfaltului si anumitor primari, un sincer "@#$%!"

Comment

jante aliaj

salutare!
              sunt si eu nou pe aici si o sa si incep cu intrebari (daca tot suntem la rubrica): ce inseamna ca 'et' - ul (offsetul) este mai mare sau mai mic? care face sa para roata mai in exterior? si cam ce s-ar potrivi pe sandero? ...la o janta de 15''
              intreb si eu ca vine vremea imediat sa trecem pe cauciucuri de vara si nu mai vrea sa le tot jonglez pe aceleasi jante de otel. as pune pt cauciucurile de vara jante de aliaj...sunt mai misto.

Comment

Eu de vreo 10 ani de cand am permis am mers numai cu cauciucuri de vara, si nu am avut nici un incident pana acum, DAR am condus cu responsabilitate.

Comment

@dl_danny: un offset mic scoate roata in afara. poti pune jante rial din metro, arata bine, sunt ieftine...si sunt o idee mai late decat cele din fabrica, poti pune lejer gume de 185, 195 si 205... pt iarna iti recomand sa incerci o guma cu talon mare si latime mica, gen 175 sau maxim 185. pt vara, 195 sau 205 e cea mai buna dimensiune pt logan.
                  dom'lui ministru al asfaltului si anumitor primari, un sincer "@#$%!"

Comment

Apropo de jantele de la rial am un coleg ce le are de 3 ani si nici macar o data nu a fost cu ele la indreptat iar can le-a echilibrat plumbii au fost foarte mici.. In concluzie raport pret-calitate Foarte Bun!! si daca sunteti interesati importatorul este la sibiu si nu se merita a se cumpara de la metro... Cat despre dimensiunile la anvelope cauta sa gasesti cea mai aproape dimensiune chivalenta fata de original pentru a nu influenta mersul si indicatorul de viteza. Pt cei interesati aruncati un ochi aici pt ca merita.. www.sigemo.ro

Comment

nu recomand la nimeni sa mearga cu gumele originale pe zapada pentru ca e jale. Saptamana trecuta am luat o curba mai stransa cu vreo 40km/h am ajuns in bordura fara sa pot faca ceva. Acum sunt 100% sigur ca gumele sunt de vara.

Comment

Poate ar fi trebuit sa iei curba cu 20 de km/h. Niste cauciucuri de iarna sau un abs nu sunt niste minuni care te scoat din orice.

Comment

NFS, poate era gheata,afirm asa pt ca eu am mers pe zapada si pot sa spun ca isi fac treaba suficient de bine avand in vedere ca ele(anvelopele)sunt de vara,dar mai depinde de unele situatii poate ai prins gheata sub zapada.AI GRIJA

Comment

Am mers si eu cu cauciucurile din fabrica (Barum) pe zapada si se comporta neasteptat de bine. Gheata necesita atentie sporita!
                            Vinee!!!!

Comment

Cat costa montarea gpl pe sandero

Am si eu o intrebare
                              In vara vreau sa-mi iau in leasing un Sandero as prefera pe gpl dar vad ca inca nu se aude nimic de montarea din fabrica a instalatiei gpl. Intrebarea mea este:
                              Am voie sa montez gpl pe un Sandero in leasing sau nu si unde?

Mersi anticipat.

Comment

Faruri angel eyes !

Exista deja faruri angel eyes pentru Sandero?

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google