Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Pret Sandero

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pret Sandero

Salut!
    Stie cineva sa ma lamureasca daca din pretul afisat pe site-ul Dacia in Lista de preturi pentru Sandero e deja scazuta prima de casare sau din acest pret se mai scad cei 3800 ron pentru rabla si inca 3800 ron pentru Avantaj client?
    Merci

Răspunsul cel mai bun îl poţi găsi aici:
    Vocea clientului:
    - număr de telefon: 0248 500 000
    - e-mail: vocea.clientului@daciagroup.com
    E drept că şi aici poţi fi "aburit", dar asta depinde de cum vei ştii să negociezi conversaţia!
    Succes maxim!
    Mama proştilor este mereu gravidă!

Comment

Eu inteleg ca sunt doua lucruri diferite pt ca in reclama se face referire la o scadere a pretului de 7600. Atentie la stelute, adica in ce conditii sunt aceste reduceri si pentru ce tipuri de auto. Daca mai punem si AC eu cred ca este o reducere importanta, in urma cu un an nu primeau nici rabla la sandero.
      Last edited by marian66v; 31 July 2009, 06:56.

Comment

Pe site sunt preturile fara a se scadea nimic din ele. Atentie la Avantaj client care e PANA la 3800 de lei(900 Euro). Eu am primit la Laureate avantaj client de doar 400 de euro deci am luat masina cu o reducere de 1300 de euro( Rabla+Avantaj client). Avantaj client nu se cumuleaza cu AC gratis iar optiunea asta e valabila doar la modelele care nu au AC in standard. Daca comanzi o masina fara aer conditionat beneficiezi doar de rabla( daca ai) si de faptul ca iti monteaza gratuit AC.

Comment

asa zic toti dealerii, dar e un mare bullshit, ca pe site la dacia nu scrie ca a/c gratis se refera exclusiv la masinile fara a/c in standard. acolo scrie "sau optional", deci din nou nesimtire a-la-gitanes-de-roumanie, condusi de gitanes-de-france...
          dom'lui ministru al asfaltului si anumitor primari, un sincer "@#$%!"

Comment

Pe site-ul Dacia scrie asa: "Pentru un Sandero comandat în perioada 1 – 31 august, Dacia îţi oferă un Avantaj client de până la 3800 RON. Astfel, beneficiezi de preturi începând de la 5970 euro cu TVA (avantaj client şi primă de casare incluse)".

Eu de aici inteleg ca daca am o rabla, primesc reducere 3800 ron pentru rabla plus inca 3800 ron avantaj client.

Dupa un mail la Vocea clientului pentru a cere lamuriri, primesc urmatorul raspuns:

In perioada 30.06.-31.08.2009, producatorul Dacia pune la dispozitia clientilor Oferta DACIA AVANTAJ –avantaj client de pana la 3 800 RON oferit de Dacia pentru clientii care achizitioneaza un vehicul (Logan Berlina, Dacia Sandero, Logan MCV, Logan Pick-Up, Logan VAN) prin programul Remat:

-600 euro TVA inclus pentru versiunile Prestige + Garantie extinsa 12 luni sau 120.000 km.
            -400 euro TVA inclus pentru versiunile Stepway+ Garantie extinsa 12 luni sau 120.000 km.
            -350 euro TVA inclus pentru versiunile Laureate+ Garantie extinsa 12 luni sau 120.000 km.
            -200 euro TVA inclus pentru versiunile Ambiance si Preference+Garantie extinsa 12 luni sau 120.000 km.
            -20 euro TVA inclus pentru versiunea Logan E0+ Garantie extinsa 12 luni sau 120.000 km.

De aici reiese ca prima de casare+avantaj client este egal in total 3800 ron?
            Atunci unde e Avantaj client?
            Sunt complet in ceata.

Comment

probabil avantajul client se regaseste in garantia extinsa

Comment

normal, iti baga ceva pe gat ce probabil nu te intereseaza. ca n-or fi prosti sa lase din pret...

Comment

Avantaj client se refera la garantia extinsa si dicount-ul oferit de ei
                  - 600 euro TVA inclus pentru versiunile Prestige + Garantie extinsa 12 luni sau 120.000 km.
                  - 400 euro TVA inclus pentru versiunile Laureate si Stepway + Garantie extinsa 12 luni sau 120.000 km.
                  - 200 euro TVA inclus pentru versiunile Ambiance si Preference + Garantie extinsa 12 luni sau 120.000 km.
                  - 20 euro TVA inclus pentru versiunea Sandero + Garantie extinsa 12 luni sau 120.000 km.
                  la care se mai adauga prima de casare de 3800 Lei.
                  Avantajul clinet nu re legatura cu prima de casare, este oferit oricui cumpara un autoturism nou indiferent daca il cumpara prin programul rabla sau nu.
                  Last edited by angelblack; 3 September 2009, 21:10.

Comment

deci daca ma hotarasc la o masina cu pret de 9000 de euro, pot s-o iau cu 7700 (890-rabla si 400 reducere a/c)? nu e rau...

Comment

S-ai ia ..... cand am cumparat masina nu luau nici rabla

Comment

Originally posted by Seba View Post
                        deci daca ma hotarasc la o masina cu pret de 9000 de euro, pot s-o iau cu 7700 (890-rabla si 400 reducere a/c)? nu e rau...
                        Asa am luat-o eu, doar ca atunci era 600 euro reducerea de la dacia, si am dat 7704 euro dar am pus si airbag-uri laterale. Oricum, daca se voteaza propunerea ministrului mediului, prin care poti sa-ti cumperi masina noua ducand la remat 3 rable...atunci reducerea e enorma...pana la 2700 euro (cele 3 rable). Plus ce mai ofera reducere Dacia.
                        Faza tare e ca poti cumpara 3 rable (la pret de nimic) si nici nu mai esti nevoit sa le transcrii, pe poti duce la remat cu vechiul prorpietar, nici nu trebuie sa aiba itp-ul la zi, trebuie doar sa fie inmatriculate in romania din 2006.

Comment

Eu cred ca o sa se voteze modificarea la programul rabla, pentru ca se doreste innoirea parcului auto.
                          Tot DACIA are de castigat si de aici pentru ca importatorii nu or sa mai ofere discount-uri asa de mari ca pana acum, pentru ca si-au cam epuizat stocul.

Comment

daca se aproba, daca gasesti 3 rable (iti dai seama cum subit vor creste preturile la daciile 1300 si la oltcituri? ...), daca il convingi pe ala sa mearga la remat ca sa nu va mai complicati cu actele, prea multe...daca pana la anul vine sfarsitul lumii si nu-ti iei masina ca poate se schimba ceva? eu zic ca cine are posibilitatea sa-si ia masina acum, sa nu astepte pana la anul. oricum o sa-i para rau in cateva luni ca vor veni oferte mai bune si decat aia cu 3 rable. asa ca...spor la shopping

Comment

sandero 1/6 mpi laureat a fost pret de lista 9350 eur minus 350 eur reducerea de la ei minus 800 eur rabla la care am primit bonus inca 12 luni de garantie pe langa cele 36 luni cu care vine standard. Oferta se bate oarecum cu Hyundai I30, e cam pe la aceeasi bani, pret de lista la Hyundai fara rabla 9500 eur. Dotari cam la fel, Nu fac reclama la alte marci dar ca idee...

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google