Eu unul ma declar convins
dar la banii pe care i-am noi pe trocaricurile noastre, in idea de masina noua, dacia inca nu are adversar la pret/dotari/fiabilitate/costuri de intretinere. chiar nu avem ce comenta. sunt masini decente. daca nu te astepti la performante de subaru, consum de polo si confort de mercedes, chiar sunt una dintre cele mai bune alegeri, poate chiar cea mai buna. discutiie apar atunci cand iti permiti diferenta de 1500-2000 la una superioara...
650 de kile in sandero? in primul rand, unde au intrat 400 de kile si 3 persoane? cat despre "tragea foarte bine"...imi inchipui ce "rupe" un sandero de 2 tone si 87 de cai...
), judeţene, naţionale, autostradă, pe drumuri pietruite (cine ştie zona Constanţei: pe la Pecineaga e nasol rău drumul).. În maşina am fost 4 persoane, prin urmare Bubiţa a cărat bagajele a tot atâtea persoane: vreo 2 rucsaci, 1 troler, vreo 2 genti mai maricele, 2 corturi, saltele, paturi, mu(u)lte alte plasuţe. Portbagajul a fost plin ochi!We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment