Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

cati "nasturei" aveti pe masina ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

am 2 pe portiera pasagerului si...se pune si o zgarietura adanca pe partea pasagerului respectiv aripa portiere si stalp spate facauta de un binevoitor ???
    Mother Theresa : Daca judeci oamenii nu vei mai avea timp sa ii iubesti

Comment

1 nasturas si niste mici zgarieruri

Am si eu un nasture le portiera stanga spate din cauza unui camionagiu.Mai am de asemenea niste zgarieturi mici pe partea dreapta din cauza boschietilor de langa trotuar(stiti voi ..parcarea laterala).Oricum zgarieturile or sa iasa cand o sa fac un polish.Oricum calitatea vopselei este ff proasta.Imi pare rau sa recunosc, dar nu au schimbat nimic fata de logan.Dupa cateva spalari se vad acele minuscule urme pe vopsea(urme circulare).Asta e.Mergem mai departe

Comment

un nasturel la oglinda din dreapta si inca unul pe portiera din dreapta spate ( dar cel de pe portiera l am cusut k sa zic asa)

Comment

Si io am primit 'cadou' un nasture dar cu diametru de 10 cm facut de un tampit care a venit in fuga si mi-a plasat un picior in aripa stg spate...in timp ce rula pe o strada slab luminata, dupa care a disparut tipu. mai cauta-l...
          Poate s-o fi certat cu nevasta-sa sau o fi pierdut un pariu si n-avea pe cine sa se razbune. Ciuda mi ca o sarit si un pic vopseaua. Mi groaza sa ma duc in service ca raman fara ea cel putin o saptamana...dar altfel rugineste...nush ce sa fac. Bine ca nu i-am prins la nenorocitu ala picioru in roata ca putea sa ramana intr-un singur telescop.

Asta e...traim in Romania unde orice se poate intampla oricui!

Comment

Crisandele da fuga repede la service! Nu ai ce face! Multa bafta si sper sa te rezolve baietii cit mai fain! Eu din pacate am mers pentru zgomote si astia de la Dacia mi-au indoit usor un prag. Mai e varianta cu asigurarea casco daca ai (si e nasoala indoitura), sau daca nu iti poti lua tu 50-100 ml de vopsea la cod si iti face cineva cunoscut masina intr-un atelier. Vopseaua nu costa mult. In Cluj gasesti la Policolor sau la Interchim vopsea. Eu mi-am luat de la Interchim pentru capota si prag unde imi e crepata si mie usor dar inca nu am apucat sa remediez.
            Iti urez multa bafta!

Comment

niciunul deocamdata...om vedea mai incolo

Comment

am un nasturel cam de 30cm pe aripa dreapta. Cred ca-i de la vreo cheie....

Comment

unul mic pe capota de la o piatra care mi-a sarit la 150 km / ora

Comment

Originally posted by GgCaTa View Post
                    am un nasturel cam de 30cm pe aripa dreapta. Cred ca-i de la vreo cheie....
                    La 30 cm este fermoar.
                    Originally posted by danm079 View Post
                    unul mic pe capota de la o piatra care mi-a sarit la 150 km / ora
                    Cine avea 150 km/h, masina sau piatra ?

Comment

acul kilometrejului indica 150 km/ora, piatra nu am idee

Comment

Am inteles.

Comment

Am si eu o mica infundatura a tablei, un "nasturel" deasupra rotii dreapta spate, cred ca e de asta iarna cand cineva a dat la lopata la deszapezire...

Comment

Acolo am si eu, dar cred ca e de la ceva usa deschisa prea tare.
                            Mai am unul cam la mijlocul usii tot de la ceva usa deschisa in parcarea prea tare.
                            Ce sa facem, se aduna, se fac.
                            Oricum tabla & vopseaua sunt slabute...

Comment

Da Goan, sunt slabute, tabla e prea subtire, iar vopseaua...am optat cand l-am luat ptr vopsea metalizata ca cica e mai rezistenta, acu' om vedea... Garantia caroseriei impotriva ruginii e de 6 ani parca.

Comment

4 buc in usa dreapta spate datorita vecinilor sa ne traiasca >:]

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google