Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Sandero pe strazile romanesti

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• au avut noroc olandezii aia............
    nu exista cineva pe acest forum care sa fi primit invitatie?

Comment

• cj_03_grm:la mine e mai rau.Am vazut sandero in probe prin oras,am vazut-o si in fata unui bloc,am intors-o pe toate partile,doar n-am condus-o.Sunt ca un copil mic,care-si asteapta jucaria.Astept doar drive test-ul si sa inceapa sa se comercializeze.Si ma intreb daca se vor fae liste de asteptare?Stie cineva?

Comment

• autografe pe sandero
        Attached Files

Comment

• daniel,
          de la eveniment sunt pozele?
          pare ceva oficial...
          ;)
          tu esti cel din poza deci?

Comment

• Data lansarii e stabilita se pare 3 Iunie.Prima masina pe ce data se va vinde?? Si la ce pret va fi cea mai dotata ?Am intrebat la un dealer local preturi, si mi-a vehiculat ca fiind undeva la 11000 si ce va EURO cea mai dotata,neoficial spune el,bineinteles.Nu stiu ce sa mai cred.La alt dealer in Bucuresti mi-a spus ca in prima faza vor fi si Diesel la vanzare.Secretomanie totala!

Comment

• Mai bine zis prostie totala...
              Incepand din iulie se onoreaza primele comenzi, cea mai dotata costand in jur de 10.500 euro, iar motorizarile dCi nu vor fi disponibile de la inceput.
              sigpic

Comment

• eu stiu ca cea mai dotata costa 9.500 de euro

Comment

• A mai ramas practic 1 singura zi pana aflam la ce pret vom putea cumpara Sandero. Eu unul cred ca Prestige varianta cu dotari de fabrica va fi undeva peste 10.500 Euro. Laureatul va fi probabil cu 1000 Euro mai putin.Bineinteles vorbim de 1.6 MPI .Este parerea mea.Voi ce credeti?? Cum vedeti dupa toate informatiile pe care le-ati tot gasit din diferite surse?? Nu stiu de ce, dar nu cred ca va fi 9500 Euro. Traim in Romania!! M-as bucura sa aflu si parerile voastre.
                  Last edited by Stefan; 1 June 2008, 19:00. Reason: fara culori si bold te rog

Comment

• 9.700 de euro daca spuneti ca nu va fi 9.500

Comment

• Din punctul meu de vedere daca Laureate 1.4 va fi mai scump de 9000 euro, atunci ma orientez catre o alta marca de masina, mai ales ca la aia 9000 mai vreau sa pun si airbag-uri laterale (200 euro) si garantie extinsa (195 euro)...deci as iesi la 9400 euro.

Comment

• vom vedea peste o zi ,marti 3 iunie
                        nu mai este mult....

Comment

• bunicuta:si aer conditionat nu?si eventual culoare metalizata (daca te-ai razgandit intre timp ca stiu ca optai pt nemetalizata) si o faci cam de 10000 euro.Nu?Eu sper sa se tina de promisiuni in privinta preturilor,ca mai mult de 10000 euro nu voi da pe sandero.

Comment

• Pai Laureate are si aer conditionat...culoare metalizata chiar nu vreau, dacia pe care o am acum e metalizata, si iti cam da batai de cap daca o zgarii, costa mult si vopseaua si manopera, asa ca prefer una nemetalizata in ideea ca voi cumpara masina si o voi tine macar 6-7 ani(dupa care cumpar masina electrica , si presimt ca dupa 4-5 ani va aparea rugina si va trebui sa o revopsesc toata.
                            Prefer airbag-uri laterale decat vopsea metalizata.
                            10000 pe un Sandero pe benzina ??? no way man, no way...eu cumpar un Sandero de 1.4 Laureate daca va costa maxim 9000 euro, mai mult nu dau, chit ca are dotari pe care alte marci sub 10000 nu le au, dar strang din dinti si iau un Kia Ceed la 11700 dar pe asta chiar am full ce vreau.

Comment

• Da Laureate are aer conditionat in dotari standard,dar la pachete optionale iar scrie de aer conditionat.E o neconcordanta aici pe care am mai semnalat-o si eu si altii,asa ca sa asteptam ziua de 3 iunie poate ne dumirim cum vine asta.Si referitor la kia cee'd la 11700 e varianta Start,care n-are aer conditionat,cea cu aer conditionat e la 11848 sau 11878,asa ceva (vezi kia.ro pe Mozilla),varianta Best.Eu urmaresc kia din februarie si ere cat pe ce s-o iau,dar n-am toti banii(ce mai:12000).De ce totusi as opta pt sandero,chiar la 10000 euro:reparatii mai rapide avand in vedere ca si acum cu loganul fac buf cam des,nu din vina mea;in 2 zile e gata,ca noua ,nouta.Asa ca kia va mai astepta,ca sa fie pe motorina.

Comment

• Bunicuta eu cred ca gandeste corect.Nu stiu daca are rost sa dai mai mult de 10000 pe un Sandero cat ar fi el de FULL. Totusi....Stim ce finisaje sunt,ce obtiuni are,ce inseamna totusi RENAULT fata de DACIA...Ai cu ce o compara concret cu vre-un model Renault?? Fidji costa 8400 euro.1.4 adevarat.Fara metalizat.E Renault totusi conceptie,materiale,finisaje...Vreau Sandero dar daca vor umfla pretul..sincer nu stiu ce voi face.Cu toti cred ca vrem o masina ieftina,buna,si cu care sa nu avem probleme.Mult nu mai e.

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google