Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Dacia scade în România, dar creşte la nivel internaţional

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

...si eu ma gandesc la un Laureate, dar sa fie cu motor de 1.2 si o ieftinire serioasa + programul rabla...ca de nu...prefer sa-mi saracesc buzunarul si sa-mi iau altceva

ps. ce e super enervant pe dacia.fr, e ca poti sa-ti alegi tapiteria si bordul din mai multe variante...

Comment

Pai asta nu e super enervant pe dacia.fr, e super enervant pe dacia.ro , pentru ca nu poti sa o faci.

Comment

Dacia a scazut pretul la ph2,am observat pe dacia ro. pretul de 5900 euroi,dar la ph1 pretul cel mai mic a ramas 6400 e,la sandel la fel-6890 e.
        De ce a scazut pretul cei de la dacia la ph2 si nu la ph1?

Comment

Oliseh te-ai uitat atent pe www.dacia.ro ? Daca nu, uita-te si ai sa vezi ca au scos o noua versiune denumita "Logan" de pe care au scos directia asistata si barele de protectie in culoarea caroseriei, au pus jenti cu capace ARGES + altele.
          Daca te uiti mai atent pe site-ul dacia ai sa vezi ca pt Logan PH1 au diverse promotii. Eu m-as cam indoi ca mai exista pe stoc Logan PH1 la ora actuala desi ei asta lasa de inteles.

Cat priveste Sandero nu cred ca vom vedea vre o ieftinire prea curand decat in momentul in care se va lansa pe piata Sandero 1.2 16V 75 CP care se aude ca ar fi mai ieftin cu 500 Euro decat Sandero 1.4 75 CP, asta insemnand ca pretul unui Sandero ar pleca de la 6390 Euro

Originally posted by bunicuta View Post
          ...si eu ma gandesc la un Laureate, dar sa fie cu motor de 1.2 si o ieftinire serioasa + programul rabla...ca de nu...prefer sa-mi saracesc buzunarul si sa-mi iau altceva

ps. ce e super enervant pe dacia.fr, e ca poti sa-ti alegi tapiteria si bordul din mai multe variante...
          Daca te uiti mai atent ai sa vezi ca este la fel ca la noi. Adica pt fiecare versiune de echipare iti corespunde o varinata de bord si de tapiterie.
          Uitate mai atent pe www.dacia.fr si ai sa vezi ca in momentul in care ai ales o versiune de echiapre Ex: Laureate ai 0 singura varianta de bord si de tapiterie, iar daca o schimbi iti schimba automat si varianta de eschipare, adica iti arata pt ce varianta de echipare este disponibila varianta de bord si de tapiterie aleasa.
          Incearca sa iti configurezi un sandero si vezi ce iese. Ai sa vezi ca am avut dreptate.

Este si normal ca politica de pret si dotari sa difere de la o tara la alta, pt ca cerintele pietei difera de la o tara la alta.

Iar daca va uitati la gama de motorizari disponibile pt Sandero in frata o sa vedeti o surpriza placuita sau nu si anume, disparitia motorizarii de 1.4 75 CP din gama.
          Last edited by angelblack; 24 February 2009, 18:31. Reason: Automerged Doublepost

Comment

angelblak,da au pus altele oglinzi exterioare cu reglaj din exteriormasina fabricata in 2009 cu reglajul oglinzilor ca si la dacia 1300

Comment

Asta este. Este cam aiurea. Probabil au considerat ca cei care vor un Logan la 5900 Euro sau 5000 Euro prin programul "rabla" nu sunt asa de interesati de dotari.
              S-au gandit probabil sa ofere posibilitatea oricui sa isi ia un Logan.

Am vazut pe www.dacia.it ca motorizarea de 1.4 75 CP amai este pe sandero doar in varianta GPL, iar in rest pe benzina sunt doar variantele de1.2 16V 75CP si 1.6 90 CP.
              Din ce am citit aici http://www.promotor.ro/noutati-auto-...rca-Dacia-1815 este posibil ca Dacia sa lanseze la Geneva nu doar un concept ci si un nou model de serie, adica sa aiba o dubla lansare. Se presupune ca ar fi vorba de Sandero Stepway.
              Acum nu avem decat sa asteptam pana pe 5 martie sa vedem cu ce noutati vine Dacia la Geneva.

Se pare ca pe langa concepul ZEntry, Dacia va lansa si Sandero 1.2 16V 75 CP

Dupa cum se vede se cunoaste si nr. standului la care se gasete Dacia
              Last edited by angelblack; 25 February 2009, 16:35. Reason: Automerged Doublepost

Comment

eu mai repede as spune ca mai au destul loganuri 1 pe stoc si vor sa scape de ele cat mai repede.Intotdeauna vor cauta metode sa scoata banii omului.

Comment

Da asta cam asa e. Luna asta au avut reduceri foarte mari pt Logan PH1. Din cate vad LOGAN PH1 mai au doar versiunile Ambiance si Preference pe stoc. Cel putin asa reiese din datele de pe site-ul Dacia

Comment

tot ce nu s-a vandut pana acum sunt puse la bataie pentru niste banuti..va fi o misiune aproape imposibila de a vinde un logan....ma refer la cine si-a cumparat pana in 2008.Si in cazul in care il vinzi sa fie bucuros cine primeste 4000 de euro.

Comment

In general la vanzarea unei masini pretul depinde si de dotari, stare tehnica, estetica, km. Stiu persoana care anul trecut pe vara a vandut Logan aproape full la un pret aprpiat de un Logan nou, desi masina avea 4 ani.

Comment

pai ala care l-a cumparat nu a stiut ce e aia masina

Comment

Ba a stiut. A stiut ce cumpara si de la cine si i-a convenit pretul. Era un Logan 1.6 MPI Luareate parca, aproape full. Chiar cel care a vandut-o mi-a zis ca a vandut-o aproape ca pe una noua, mai ales din cauza dotarilor pe care le avea.
                          Nu avea nici prea multi KM facuti cu ea.
                          Arata foarte bine masina.

Comment

In ziua de azi la ofertele care sunt la masinile noi, trebuie sa ai noroc sa vinzi la un pret bun o masina de 2,3...20 de ani. Apropo, eu am vandut opelul cu 11000 ron desi e din 92 si nu are nici o dotare. Eu am luat-o acum 3 ani cu 3000 de euro si pot spune ca nu am pierdut mult. Depinde de persoana care vrea masina..daca ii place ce vede, l-ai prins.

Comment

Sunt de acord cu tine need for speed.

Comment

eu astept sa intre si la noi sistemul Buy- Back. Asta ar insemna ca toti care au luat masina in rate, leasing pot returna masina dupa 2 ani, se ia una noua si se continua cu ratele, evident dupa o recalculare a ratelor.. si tot asa..

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google