Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Chestionar kit crossover

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

o sa imi comand si eu eleronul mai mult ca sigur.intrebarea e: cum se monteaza?are vreun sistem de prindere sau incep cei de la dacia sa imi gaureasca masina.si cat dureaza o astfel de operatiune?
    -fara-

Comment

Cred ca se lipeste. Nu sunt sigur, poate cineva mai avizat...
      O sa intreb la Vocea Clientului.

Comment

se lipeste?cu ce naiba?daca vad un sandero cu eleron o sa incerc sa trag de el(poate ma aleg cu un eleron moca)
        -fara-

Comment

Mai presus de cum arata sau daca l-am achizitiona si pune pe masina este cum te descurci cu nesimtirea efectiva a dealerilor din Romania.
          Am comandat la ASV Brasov un eleron. Am stat efectiv sa ma rog pe banii mei sa il monteze. Le-a luat 1 sapt sa il vopseasca in culoarea masinii pe motiv ca nu are alta masina la vopsit in culoarea respectiva. Cu alte cuvinte a trebuit sa astept sa faca el un ciubuc ceva ca sa poata sa vopseasca eleronul. Apoi pe toata povestea asta a vrut sa imi ceara bani dar nu stia oricum cat si nici cat costa montajul. Era acolo un sandero cu kitul respectiv pe el. Nu stiu ce sa zic despre cum a fost montat sau daca asa se va proceda si cu celelalte masini care vin acolo dar din lipsa de respect pe care au aratat-o ma intreb daca chiar merita sa apelezi la serviciile lor.

Intrebarea mea e daca se stie prin tara asta un dealer care sa stie sa respecte clientul si banii lui si sa nu faca treaba de mantuiala sau sa poata oferi servicii de calitate. Ma refer aici la montajul anumitor parti din acest kit (mi s-a zis ca nu se pot comanda piese separat la el??!!!) in afara eleronului ...

Si nu in ultimul rand m-ar ajuta sa stiu unde pot reclama lipsa de bun simt a acestor asa zisi dealeri...?

Comment

stiti ce mi-au spus mecanicii de la Dacia? Sa nu imi iau kitul pentru ca e foarte slab ca si constructie, material..pentru ca se lipeste cu silicon si dupa un timp cad, sau se vede foarte urat locul lipiri pe margini de la ploi..pentru ca e scump (836 euro +TVA + manopera= 970 euro). Mi-au mai spus ca in general ei nefiind experti il monteaza la misto..si asa clientul este prea entuziasmat ca sa vada in detaliu manopera...si tot asa.

Comment

Originally posted by Stefan View Post
              Cred ca se lipeste. Nu sunt sigur, poate cineva mai avizat...
              O sa intreb la Vocea Clientului.
              Se fixeaza in 2 suruburi. Mi-am montat intr-un final ieri unul la pretul de 6 mil cu vopsit si manopera, dupa ce am povestit celuilalt dealer din Brasov ce am patit la ASV Auto Brasov.

Arata bine cu eleron, ii modifica aspectul...

Last edited by AlleyCat; 8 November 2008, 19:55.

Comment

o poza din spate? sau una din lateral? Eu am aceeasi culoare si vreau sa vad cum arata...

Comment

Felicitări, AlleyCat!
                  Te rog să postezi mai multe imagini şi din unghiuri diferite, de perferat din spate şi lateral. Aş fi şi eu interesat şi dacă eşti mulţumit de manoperă aş da şi eu o fugă până la Braşov. Cum se numeşte dealerul? Mulţumesc!
                  Mama proştilor este mereu gravidă!

Comment

Pozele cerute:

Cat despre dealer, daca faceti comanda de eleron, vine de la Pitesti cu tot cu instructiuni si ce mai trebuie. Il vopseste in culoarea masinii sau ce culoare doriti si apoi se monteaza in 15-20 de min. E nevoie de bunavointa si bun simt din partea dealerului (service-ului). Daca vreti neaparat sa o faceti aici, dealerul se numeste SICARO Brasov, pe strada Harmanului 49W, la iesirea spre Sf Gheorghe.

Sfat util: NU vizitati celalalt dealer din Brasov: ASV. Sub orice critica, a se vedea primul meu post...
                    Last edited by AlleyCat; 10 November 2008, 14:35.

Comment

vreau si eu sa-mi pun unul, dar il fac galben.. sa se asorteze cu viitorul sticker si cu discurile de frana care vor fi tot galbene... Oricum arata bine si asa in culoarea caroseriei. Vreau sa te intreb daca exista o singura varianta de eleron sau ai la alegere vreo 2, 3 modele? Mai am o intrebare.. stiu ca e off topic dar aparatorile de noroi sunt universale sau de sandero?
                      Last edited by need for speed; 10 November 2008, 19:54.

Comment

una singura, adica cea de mai sus.
                        Scuzati absenta indelungata. I'm back

Comment

Originally posted by need for speed View Post
                          vreau si eu sa-mi pun unul, dar il fac galben.. sa se asorteze cu viitorul sticker si cu discurile de frana care vor fi tot galbene... Oricum arata bine si asa in culoarea caroseriei. Vreau sa te intreb daca exista o singura varianta de eleron sau ai la alegere vreo 2, 3 modele? Mai am o intrebare.. stiu ca e off topic dar aparatorile de noroi sunt universale sau de sandero?
                          Aparatorile sunt de sandero. Eleronul e doar un singur model.

Comment

Mulţumesc pentru imagini, AlleyCat, arată bine, te invidiez la modul pozitiv şi cât de curând voi avea şi eu...

Comment

Atunci e bine ;) Inseamna ca nu am dat banii de pomana ;)

Nu posta cu Quote atunci cand raspunzi la mesajul anterior.
                              Last edited by Stefan; 11 November 2008, 09:02.

Comment

Categoric că nu ai dat banii degeaba. Eu am mai spus-o pe aici, nu trebuie să placă altora, trebuie să ne placă nouă. Dacă place şi altora, cu atât mai bine!

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google