Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Chestionar kit crossover

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

dragutzel....dar negru sau culoarea caroseriei sa fie.....mai vb dupa ce il " simtim" live
    1.4 MPI 13

Comment

spoilerul arata cel mai bine,si ar putea sa faca un kit sa arate mai sportiv ca aces kit este "off road"

Comment

Dacia=Roamnia, Romania=drumuri foarte prost asfaltate+gropi => e clar romanii vor un jeep mai mititel care sa nu fie nici 4x4. Pai si kitul de la Logan e in acelasi stil, imita accesoriile de masina de teren.
        Mare pacat ca nu ii duce mintea si la ceva sport si la niste preturi mai reale nu ca kitul de Logan care e 1000E! Oameni buni, sunt doar niste plastice lipite, masina e aceeasi! Kit-urile astea au fost facute parca in gluma pe ideea, hai sa vedem cati la iau ca sa vedem cati ar vrea un offroad de oras.
        Daca aude cineva cu un cuvant de spus undeva, va rog frumos si un kit sport!
        Masinile nu au probleme, doar cei care le conduc...

Comment

ai mare dreptate la germani le-ar placea un kit mai sport, pentru autostrazile lor....

Comment

As cumpara, dar numai eleronul de pe hayon. Poate aparatorii pt. proiectoarele de ceata, dar nu la un pret mare.

Ar putea sa faca o varianta sport cu garda la sol mai mica si roti mai late, eventual frane cu discuri la toate cele patru roti. Ce ziceti?

Comment

si cu 3usi......[2 usi+hayon]

Comment

mi se pare super misto ... in momentul in care am masina imi iau si kitul

Comment

va zic eu ....nu imi mai iau nici un sandero! mi-am facut comanda la golan! nu merita sa dau aproape 500 de euro pe aceiasi varianta!

Comment

felicitari pentru alegere... dar ce legatura are cu topicul?

Comment

cred ca eram prea fericit si am postat aiurea!
                      bine alegerea am facuto dupa ce am vb cu cineva de la dacia care a testat masina si mia zis ca se comporta ca si loganul numa ca putin intabila ("topaie de c**" asa a descris)....
                      sper sa nu prind taxa auto de la 1 iulie
                      in rest toate cele bune si ne vedem la sectiunea logan ....deacuma!
                      Last edited by W3f; 10 June 2008, 17:11.

Comment

intr-adevar fara legatura cu topicul, dar vreau sa iti spun si eu ca probabil iti va parea rau mai tarziu, daca nu ai un motiv mai intemeiat decat cei 500 euro...
                        eu zic tocma invers, nu merita sa ma zgarcesc la 500 euro ca sa imi iau o masina care macar arata la zi si e simpatica. ;)

ontopic: pana la urma se stie cat de scump va fi acel kit? mi-ar placea unul pe negru, pentru ca vreau sa imi coman gri basalt sau bej sable. ar merge, nu?

Comment

am...

am inteles ca in jur la 1000 de euro

off : dar in legatura cu asta...nu se poate comanda separat doar eleronu ala ...ca arata mai bine doar cu ala , ??

Comment

cred ca se pot comanda separat...............

Comment

Se poate comanda separat.

Comment

Nu stiu daca atzi vazut zilele astea,pe majoritatea site-urilor de profil, un Kit pentru noul Seat Ibitza costa ~ 800 E
                                Kitul este compus din spoiler faţă, praguri laterale şi spoiler spate cu difuzor integrat. nu doar niste plastice puse pe o masina pentru a o face mai "mare" !!

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google