Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Chestionar kit crossover

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Chestionar kit crossover

daca ar trebui sa va luati un sandero, ati alege kitul crossover?
    Attached Files
    Scuzati absenta indelungata. I'm back

da pentru ca arata mai impunator

Comment

mai bine il facea negru ca arata mai bine, asa de naspa arata, singurul lucru care arata super bine, ii eleronul de la haion care ii chiar reusit dar restul elementelor din kit is de toata coma, ce au vrut sa faca polo cross? diferenta o face o motorizare mai buna, jante pe 16" si o garda la sol marita plus ceva dotari nu un kit amarat si ala GRI (FOARTE DACIA >
      la cum arata masina adica hach puteau investi in kitul ala RS
      personal daca o sa imi placa masina o sa o comand, doar cu eleronul ala, pe care sper sa nu ma taxeze in plus doar ca aplica un strat de vopsea
      Last edited by W3f; 18 May 2008, 15:21. Reason: greseli de ortografie :)

Comment

exista si negru (la kit ma refer)

Comment

am inteles ca tot kit-ul va costa cam 1000 euro. eu zic ca merita.

Comment

Eu zic ca mai bine de aia 1000 de euro sa ne luam airbaguri laterale sau alte chestii care tin de siguranta si garantie extinsa, lucruri care nu se vad, dar se "simt".
            A, bine, daca avem de cheltuit asa multi bani, de ce nu? Dar cand ajungi sa investesti intr-o masina low-cost 12-13 000 de euro stai si te gandesti, de ce nu te-ai orientat spre altceva?

Comment

Kitul ala nu se poate vinde si pe bucati ?
              Stie careva ?

Comment

Ba da se vinde si pe bucati.
                Exemplu:

Bifeaza numite elemente ale kitului pentru a vedea cum arata separat.

Comment

stefan, mersi pentru site. macar stiu si eu cum arata separate piesele din kit pe sandero.

Comment

Salutare oameni buni, am trecut si eu azi printr-o locatie unde erau cateva Sandero parcate printre car si asta de se vede la promotor.
                    Mie personal nu imi palce culoarea argintie in combinatie cu rosu. Ar trebui sa iasa si pe alte culori dar deocamdata sa iasa Sandero
                    Vizionare placuta.

PS: De ce nu iese domnilor si in doau usi sau macar cu un kit sport mai joasa si pentru aia care nu au de gand sa faca alpinism cu ea?
                    Attached Files
                    Masinile nu au probleme, doar cei care le conduc...

Comment

cattalin81, unde sunt facute pozele?

Comment

Renault Academy din Baneasa, locul unde sunt instruiti dealerii.

Comment

Multumesc,Stefan pt site.M-am jucat putin cu fiecare element.Concluzia:kitul gri nu merge decat pe nuante de gri deschis ale masinii.In schimb cel negru merge pe mai toate.Frumos ar fi sa fie in culoarea caroseriei,mai ales la versiunile de top.

Comment

Dupa cum a zis si Stefan in Baneasa la Academia Automobilului mai exact complex Metav se numeste locatia. Am vazut ca au inceput deja sa iasa cu ele din curte. Am admirat acum vreo doua saptamani un exemplar in trafic (fara acest kit). Arata foarte bine si in miscare nu doar static Am incetinit si l-am admirat un pic, foarte cocheta masina.
                            Faza e ca nici una din cele parcate acolo nu e pe motorina ceea ce intareste spusele unora cum ca nu vom avea parte de motoare disesel din prima
                            Masinile nu au probleme, doar cei care le conduc...

Comment

ontopic: daca mai trece cineva pe la Renault Academy din Baneasa si mai apar prospaturi sa le fotografiati
                              offtopic: logan phase deux nu erau pe la Renault Academy?

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google