Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Rugina pe capota

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Rugina pe capota

sunt fericitul posesor al unei dacii sandero,careia dupa 1 an si doua luni au inceput sa-i apara mici pete de rugina de marimea unui varf de ac pe capota,in exterior.sunt programat la service miercuri si sunt curios ce o sa-mi spuna.
    am platit 8000 de euro pe ea si acum regret ca nu mi-am luat ceva second,
    o sa vin si cu poze sa nu ziceti ca spun tampenii.Foarte dezamagit de Dacia Sandero...

nu e numai pe capota,m-am uitat mai bine e aproape peste tot,am facut poze,dar nu stiu cat de clare sunt,revin cu ele,petele de rugina sunt mici dar numeroase(cat un varf de ac)
    Last edited by RBT99; 15 February 2010, 11:27. Reason: Automerged Doublepost

Salut, asteptam pozele cu nerabdare! Mai are altcineva probleme cu rugina la exterior?

Comment

vedeti ca mai e un topic cu rugina. mai suntem citiva. poate ne mutam acolo. RBT99 pune neaparat niste poze. eu am la incuietoarea usii stinga ceva.

Comment

ok

Originally posted by ciomp View Post
        vedeti ca mai e un topic cu rugina. mai suntem citiva. poate ne mutam acolo. RBT99 pune neaparat niste poze. eu am la incuietoarea usii stinga ceva.
        poze am facut nu stiu prea bine cum sa le postez,acum am venit de la servici,le caut pe cele mai clare,punctele sunt mici ,nu se vad decat de aprope ,sper ca aparatul meu foto le-a surprins.

Originally posted by ciomp View Post
        foarte trist!topicul rugina la masini noi

Originally posted by RBT99 View Post
        poze am facut nu stiu prea bine cum sa le postez,acum am venit de la servici,le caut pe cele mai clare,punctele sunt mici ,nu se vad decat de aprope ,sper ca aparatul meu foto le-a surprins.

foarte trist!topicul rugina la masini noi
        revin cu poze,am si acumulatorii de la aparat descarcati trebuie sa ii incarc si pe astia.
        Last edited by RBT99; 15 February 2010, 19:11. Reason: Automerged Doublepost

Comment

1. s-ar putea sa nu fie rugina. s-ar putea sa nu fi fost vopsita bine. sa aiba mici impuritati. eu am pe praguri mukte asemenea puncte. cum dai cu mana zici ca e pila. o dau naiba de masina. peste 2 ani o vand.

rbt@ daca ti-ai fi luat second si bagai o carca de bani in ea regretai ca nu ti-ai luat dacie noua. am 51 000 km cu ea si nu ma mai stresez ca ma lasa.
          -fara-

Comment

si eu am gandit la fel

Originally posted by Spanu View Post
            1. s-ar putea sa nu fie rugina. s-ar putea sa nu fi fost vopsita bine. sa aiba mici impuritati. eu am pe praguri mukte asemenea puncte. cum dai cu mana zici ca e pila. o dau naiba de masina. peste 2 ani o vand.

rbt@ daca ti-ai fi luat second si bagai o carca de bani in ea regretai ca nu ti-ai luat dacie noua. am 51 000 km cu ea si nu ma mai stresez ca ma lasa.
            si un neamt ar prefera logan sau sandero in locul batranescului passat din 2000,nu am zis nimic de motor,m-a mahnit insa aceasta problema.a mea are culoarea alba,se vede aproape orice,de abia astept sa pun pozele alea.cineva azi mi-a zis ca e rugina venita dinspre interior,e posibil si asta?

Comment

poze

si un neamt ar prefera logan sau sandero in locul batranescului passat din 2000,nu am zis nimic de motor,m-a mahnit insa aceasta problema.a mea are culoarea alba,se vede aproape orice,de abia astept sa pun pozele alea.cineva azi mi-a zis ca e rugina venita dinspre interior,e posibil si asta?
              am inarcat o poza,celelalte sunt neclare,am aparat cu rezolutie mica un Hp E217
              .punctul de culoare inchisa este ruginaClick image for larger version

Name:	008.JPG
Views:	1
Size:	41.4 KB
ID:	54705

Comment

poza

am inarcat o poza,celelalte sunt neclare,am aparat cu rezolutie mica un Hp E217
                .punctul de culoare inchisa este rugina[ATTACH]2183[/ATTACH]
                la cat de mici sunt mi-ar trebui un aparat foto minim de 8 megapixeli.
                in mijocul pozei este o mica pata de culoare mai inchisa,afara ningea cand am facut poza,si capota era putin uda.o sa mai fac azi niste poze,sper ca mai precise.

Comment

alte poze

la cat de mici sunt mi-ar trebui un aparat foto minim de 8 megapixeli.
                  in mijocul pozei este o mica pata de culoare mai inchisa,afara ningea cand am facut poza,si capota era putin uda.o sa mai fac azi niste poze,sper ca mai precise.
                  atasez alte 2 poze.in poza 012 se vede clar urma de rugina.
                  aici cred ca se vad mai bine acele punctisoare de rugina....
                  Attached Files

Comment

curios

atasez alte 2 poze.in poza 012 se vede clar urma de rugina.
                    aici cred ca se vad mai bine acele punctisoare de rugina....
                    curios ce or sa-mi spuna maine la service,sper ca nu o sa ma abureasca cu :dusmanii au aruncat pe ea cu acid,va povestesc si cu service maine

Comment

Asteptam cu interes vestile tale de la service.
                      Sa speram ca iti vor repara problemele pe garantie si nu vor invoca "conditii externe - gen ceea ce ai spus tu , sau din cauza solutiilor de la spalatorii auto(asa i-a spus unui coleg la un logan) ".
                      Cu problema de la hayon am sa ma duc si eu in service dar sapt viitoare.
                      Sall.

Comment

service

Originally posted by Daniel Dinutoiu View Post
                        Asteptam cu interes vestile tale de la service.
                        Sa speram ca iti vor repara problemele pe garantie si nu vor invoca "conditii externe - gen ceea ce ai spus tu , sau din cauza solutiilor de la spalatorii auto(asa i-a spus unui coleg la un logan) ".
                        Cu problema de la hayon am sa ma duc si eu in service dar sapt viitoare.
                        Sall.
                        am fost azi la service,au facut poze si le vor trimite celor de la Pitesti
                        sa aprobe sau nu revopsirea.Nu stiu cat de clar sau iesit acele poze,punctele de rugina sunt multe dar foarte mici.mi-au spus ca e garantata impotriva coroziunii 7 ani,eu deja dupa 1 an si doua luni am probleme.va voi spune in continuare ce imi vor zice cei de la Pitesti.

Comment

pe hirtie e garantata!...Doamne fereste sa fie grav insa si adevarat ca e intr-adevar o problema. sa ne aduci vesti bune!

Comment

am fost azi la service,au facut poze si le vor trimite celor de la Pitesti
                            sa aprobe sau nu revopsirea.Nu stiu cat de clar sau iesit acele poze,punctele de rugina sunt multe dar foarte mici.mi-au spus ca e garantata impotriva coroziunii 7 ani,eu deja dupa 1 an si doua luni am probleme.va voi spune in continuare ce imi vor zice cei de la Pitesti.
                            Salut.
                            In pagina 17 din carnetul de garantie scrie ca : "Durata garantiei comerciale anticoroziune se aplica incepand de la data livrarii vehicului catre primul proprietar, pentru o perioada de 6 ani". (cel putin la mine asa scrie)
                            Initial si eu am fost informat ( de cei de la AMG ) ca perioada garantata anticoroziune este de 7 ani, dar dupa ce am citit carnetul am fost dezamagit (iti vand gogosi ca sa le cumperi marfa ....).
                            Doresc sa iti repare problemele legate de rugina pe garantie; daca tie nu ti le repara pe garantie, mie nici atat(maine pun si eu poza cu pricina pe forum).
                            Toate bune.

Comment

multumesc

Originally posted by Daniel Dinutoiu View Post
                              Salut.
                              In pagina 17 din carnetul de garantie scrie ca : "Durata garantiei comerciale anticoroziune se aplica incepand de la data livrarii vehicului catre primul proprietar, pentru o perioada de 6 ani". (cel putin la mine asa scrie)
                              Initial si eu am fost informat ( de cei de la AMG ) ca perioada garantata anticoroziune este de 7 ani, dar dupa ce am citit carnetul am fost dezamagit (iti vand gogosi ca sa le cumperi marfa ....).
                              Doresc sa iti repare problemele legate de rugina pe garantie; daca tie nu ti le repara pe garantie, mie nici atat(maine pun si eu poza cu pricina pe forum).
                              Toate bune.
                              o sa facem un grup cred;Grupul proprietarilor de Sandero cu pete de rugina.
                              cei de la service Redac Craiova au zis ca e coroziune,insa asteapta Pitestiul.pana acum nu m-a sunat nimeni,mai astept.speranta moare ultima

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google