Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Aripa fata dreapta lovita..

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Aripa fata dreapta lovita..

Am gasit masina lovita in parcare, din nou... De data asta aripa fata dreapta este victima (data trecuta a fost aripa fata stanga)..
    Prima oara, am reparat-o la service auto BOSH Constanta, pretul a fost de 500RON, fara nici un fel de factura, constatarea pretului fiind facuta "la ochi". A fost infundata aripa, din ce am inteles eu, mi`au tras`o cu nush ce fel de ventuze, au finisat cu chit si au vopsit toata aripa.
    Treaba buna, sunt multumit, dar m-am simtit jignit din cauza pretului, fara facturi fara nimic..

De data asta vreau sa cer cateva pararei inainte sa merg din nou la ei.. Voi ce credeti? A fost mult? Se merita sa merg din nou?
    si.. cam cat e o aripa noua?

PS: nu am casco :p

Nu stiu cum e prin Constanta, dar aici in Zalau, un reper (aripa, capota, usa...etc) costa cam 2 mil vopsitul daca e metalizata, nemetalizata e mai ieftin....acuma, 5 mil fara factura (deci fara TVA) e putin cam multicel.
    Faza e...nu cumva e vreun vecin ala care ti-a lovit masina ? Presupun ca parcarea aia nu e in mijlocul strazii pe unde circula sute de masini...adica e de asteptat sa ti-o fi lovit careva care isi parcheaza masina in zona (doar daca nu cumva parcarea e intr-o zona mai centrala a orasului, si atunci oricine poate cauta un loc de parcare - si deci, nu poti sti cine e vinovatul)
    Eu zic ca mai bine mergi intr-un magazin si cumperi o aripa noua si o vopsesti dupa aia.

Comment

IDEE: Ma gandeam sa iau asigurarea prietenei mele si sa merg la politie sa spun ca m`a lovit in parcare. Se poate face asa cv? Asigurarea insa nu este pe numele ei si nici masina?
      Ce consecinte va suporta prietena mea si trebuie sa faca alta asigurare?

Comment

Pe forumul asta nu se incurajeaza frauda asigurarilor. Asa ca daca mai vad un post de genul asta il sterg instant. La recidiva iau si alte masuri. Ideea ta este foarte proasta, avand in vedere noile reglementari, cel pe al carui nume este rca-ul va avea de platit mai mult cand isi va face o alta asigurare (ma rog daca mai face un accident pe langa "asa-zisul" in cauza). Casco nu ai? Dar si acolo mai mult costa fransiza decat reparatia. Cred ca sfatul lui bunicuta e cel mai bun. Cumpara tu reperul in cauza si vopseste-l la un service.
        PS: nu uita sa treci si pe la politie sa declari accidentul ;)

Comment

Ce rost mai are sa declar accidentul?
          Am sa sun maine la dacia sa vad cat e o aripa de sandero.. Iar vopsitul cred ca va ajunge undeva la 200RON.
          Casco nu am, si da franciza ar fi fost mai mare decat reparatia in sine.

Comment

Rost are! Orice service care lucreaza legal nu te va primi cu masina lovita fara dovada de intrare in reparatie- isi risca autorizatia de functionare. Si ca un sfat- pe viitor, CASCO. Cu toate ca este un cost suplimentar, acopera si daune de genul asteia, destul de frecvente in ultima vreme (sau poate, Doamne-fereste, faci un accident mai mare in care vina iti apartine).

Comment

"(sau poate, Doamne-fereste, faci un accident mai mare in care vina iti apartine)."

Pai nu d-aia platim RCA,daca-i din vina noastra?
              Sau te gandesti ca lovesti 10 masini d-alea scumpe si nu acopera RCA-ul?
              Referitor la declarat la politie, am comis-o si eu ANUL asta.Adica am lovit pe cineva in parcare, nu grav doar harjaite una de alta, am lasat bilet in geam pentru ca nu era omul acolo, nu m-a sunat pana a 2-a zi si m-am dus la politie pentru dovada. Daca era acolo mergeam la asigurari.
              Scuze de off topic!!!

Comment

Originally posted by florienb View Post
                Ce rost mai are sa declar accidentul?
                Ce rost are sa respecti legea?
                Pai nu stiu, poate d-aia am ajuns aici:

Originally posted by doar_adi View Post
                Pai nu d-aia platim RCA,daca-i din vina noastra?
                cred ca se referea la reparatiile propriei masini in caz de accident
                Last edited by Stefan; 4 January 2010, 23:43.

Comment

-daca ai unde sa o faci fara dovada de constatare a accidentului cred ca e cel mai bine in situatia de fata.

Comment

am mai facut`o o data fara dovada, am spus ca a fost lovita in parcare si gata.. totu a mers ca pe roate..

Comment

Acum ai inteles de ce baietii de la service te-au facut de 5 milioane fara factura ??? Pt ca nici tu nu aveai dovada ....Si asa ai avut noroc mare ca te-au rezolvat ...Alta data ,faci un drum la accidente ushoare,ti-ailuat hartia si economisesti cel putin jumatate din suma ..legal si frumos...

Comment

500 de lei pentru reparatie incluzand manopera si reparatia propriu zisa nu inseamna ca te "arzi" . eu aveam sansa sa mi-o iau urat cand am fost sa intreb cat ma costa pentru o zgarietura pe portiera stanga ceva mai profunda. eh..ghiciti ,peste 400 de lei . nici de nebun nu dadeam atatia bani pentru o zgarietura,chiar daca e profunda. nu incurajez in niciun caz partea cu nedeclararea incidentului,dar sa fim seriosi ...pentru atata nu se merita pierderea de timp . mai alea ca nu el a provocat. asta e daca au lucrat bine baietii si crezi ca merita fa-o asa,daca nu gasesti altii logic

Comment

am mers la Bosh, masina e in service, daca stau bine sa ma gandesc nu e asa mult 500RON. Am dat 800RON pe inlocuit + vopsit + grundat + indreptat + kituit bara spate la o dacie 1310 cu toate actele in regula la un service de "coltul blocului".

Gasisem aripa dacie sandero la 250RON, chiar si asa tot ajungea peste 500RON. Daca stai sa te gandesti la vopsea + mana de lucru + antifonat + montat...

Comment

Ok, daca s-a rezolvat, topic closed, pentru ca o luati pe aratura. Daca initiatorul mai are vreo nelamurire sau vrea sa adauge ceva, PM si-l redeschid.

Comment

Working...
                            X
                            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google