Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

Remediere zgirieturi Caroserie

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Remediere zgirieturi Caroserie

    stie cineva cum e mai bine sa remediezi zgirieturile de pe caroserie?. nu am nici 3 luni de cind am masina si deja un dobitoc si-a lasat semnatura cu cheia pe ea. sa merg la un polish? sa apelez la un atelier specializat care are si vopsitorie? la dacia au asa ceva? sincer am auzit ca in cluj nu is asa profesionisti astia la Dacia. zgirietura pare mai adinca in partea de inceput unde a pus dobitocu' ala prima data cheia pe ea.

    multumesc.

  • #2
    Eu am masina din septembrie si m-am obisnuit. Gasesc zgarieturi noi la fiecare spalare.

    Am si eu pe aripa o zgarietura de cheie, cam 10 centimetrii lungime. Am dat odata cu ceva soltie de polish "Formula 1" . Nu am putut sa o scot integral dar nu se mai vede asa puternic. Daca mai dai si cu putina ceara uscata apoi, e si mai bine.

    Daca vrei sa o vopsesti costa, depinde si cat de mare e zgarietura. Am un semn pe capota de la o piatra ce mi-a sarit in iarna. Mi-au zis ca ma costa 450 de RON la Dacia pt ca tre sa vopseasca toata capota, ca sa nu ramina urme. Cam atat costa si o usa, aripa, bara daca vrei sa vopsesti la Dacia, cel putin in TM.

    Comment


    • #3
      da, probabil asa e. e prima zgirietura mai mare la mine are cam 40 cm de pe o usa pe alta
      lateral stinga. primii 7-10 cm is mai nashpa, unde a bagat ala cheia sau ce o fi fost, mai puternic in ea si se vede alb. restul e zgiriata prin alunecare.mai am capota zgiriata de la stergator..ca la toate sandero-urile si oglinda dreapta. sincer imi e mai mult de rugina decit de aspect..pentru ca asa cum spui luciann, zgirieturile o sa se adune in timp, aia e clar. la dacia sincer nu ma gindesc sa merg sa dau banii, pt ca astia probabil stiu numai sa vopseasca integral si te miri cum o fac.nu cred sa aibe specialisti care sa remedieze finutz. poate daca mai adun mai incolo imi fac pe casco la ceva firma mai k lumea. multumesc de sfatu' cu ceara.

      Comment


      • #4
        Pt faza cu stergatoarele, mergi pe garantie. Eu am fost si sa rezolvat, a iesit cat de cat ok. Pentru puncte din astea unde a sarit vopseau de la pietre ca sa nu rugineasca eu dau cu lac. Am luat lac corector pentru masini. Am cautat in TM dar nu am gasit, in schimb am gasit la Szeget. Este si la culoare dar acum depinde si ce culoare e masina. Cel transparent merge la orice culoare. E o sticluta putin mai mare ca cea de oja si are o mica pensula cu care aplici o pelicula fina.

        Comment


        • #5
          e gri inchis masina (comete). o sa caut si eu lac de ala. a-propos: ai gasit o solutie cu stergatoru' ala sa nu mai bata in capota?. ca o poti pati oricind sa se zgirie la loc. la mine de ex, prin moldova s-a gabit unu dintr-o pompa de benzina sa imi sterga parbrizu' si am muscat-o a doua oara. eu ma gindeam sa il dau jos sa vad cum as putea sa il mut citiva mm mai sus largind gaura aia in care e prins. nu imi dau seama de sistem ..si daca ideea asta e buna. sa ii schimb pozitia cica nu merge..ziceau baetii pe forum ca iese afara din parbriz. azi merg la un polish ...sa vad ce fac baietii de acolo si daca reusesc sa ascund zgirietura aia asa.

          numai bine!

          Comment


          • #6
            Eu am dus masina la Dacia, au remediat urmele de pe capota unde a sarit vopseau de la stergator si au mutat stergatorul mai sus. Am facut proba apoi si nu mai atinge.

            Bafta

            Comment


            • #7
              ok, multzam, bafta si numai bine!

              Comment


              • #8
                Originally posted by luciann View Post
                au mutat stergatorul mai sus. Am facut proba apoi si nu mai atinge.
                Daca este putin mai sus nu este diferit ce celalalt?? Ele stau pe o dunga neagra in josul parbrizului daca le ridici nu trece de ea? Au umblat la un stergator sau la ambele ?

                Comment


                • #9
                  o sa merg miine in service si eu. iti spun ce imi fac aia ca le zic si de stergator. nu am inca 5000 km impliniti (sunt aproape) si deja am ceva probleme...sa speram ca nu is grave..o sa deschid poate un topic nou ca imi trozneste-scirtiie ceva pe dreapta fata destul de nasol.

                  bafta

                  Comment


                  • #10
                    la mine nu a functionat faza cu mutatul mai sus! axial nu se regleaza si tot da in capota. am incercat cu mecanicu' la service azi. asa ca l-am lasat naibii asa. chestia e ca are niste nuturi si nu se poate regla pe pe axa mai sus sau mai jos iar daca il rotesti nu ai facut mai nimic. poate sa se regleze capota cum mai am citit la cineva...sau poate un tinichigiu mai iscusit..sa rezolve...nu stiu nu mi-am mai batut capul. am si alte probleme deja cu masina si ma cam seaca fazele. numai bine tuturor!

                    Comment


                    • #11
                      eu nu am fost foarte atent la cum a fost mutat, stiu dar ca nu mai atinge. Cand ajung acasa peste 2 sapt o sa ma uit la masina si iti zic exact cum e. Acum nu pot, sant la capatul lumii in India. Dar au baietii aici Logan. Si au ceva sistem ciutat la stergatorul de la sofer . E prins pe o bara in doua puncte in caroserie. Cand se misca are o cursa mai mare si sterge cumva peste al doilea stergator. Daca mai vad Logan-uri fac o poza si o pun pe forum.

                      Comment


                      • #12
                        e in regula nici o problema! multumesc mult! sedere placuta si vacanta frumoasa in continuare ..daca esti in vacanta!, iar daca nu fa sa simti ca esti! numai bine!

                        Comment

                        Working...
                        X
                        Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google