Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

Problema aer conditionat si ventilatie

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Problema aer conditionat si ventilatie

    Salut! Am urmatoarea problema legata de aerul conditionat si sistemul de ventilatie:
    Cu aerul conditionat oprit: sistemul de ventilatie nu functioneaza in treptele 1, 2 si 3 ale comutatorului. In pozitia 4 functioneaza.
    Daca pornesc aerul conditionat, se aude cum cupleaza compresorul, ventilatia tot nu functioneaza in treptele 1, 2 si 3. Cand comut pe treapta 4, porneste ventilatia, scoate aer rece, dar AC trece pe oprit (se stinge LED-ul rosu de pe butonul de AC si se aude cum decupleaza compresorul, si nu mai porneste oricat timp l-as lasa). Daca mut iar pe 1, 2 sau 3, AC porneste iar ventilatia se opreste.
    Care sa fie problema?! Comutatorul pentru ventilatie sau altceva?
    Am verificat (cu aparat de masura) toate sigurantele si sunt bune.

  • #2
    un raspuns mai bun l-ai afla la service dar poate te ajuta colegii

    Comment


    • #3
      mergi la service. poate fi un contact aiurea in prizele de pe panoul de ventilatie/climatizare, dar la fel de bine poate fi o "scapare" a uch-ului. bag-o in service ca trebuie sa ti-o rezolve intr-o zi. maxim a doua zi de cand o lasi la remediere, trebuie sa-ti iei masina inapoi. nu e ceva grav, dar e destul de mult de surubarit in panoul climatizarii ca sa verifici totul acolo. daca e eroare in uch, aia se rezolva simplu. in cel mai rau caz se schimba uch, dar eu as merge pe varianta contacte proaste prin mufe.
      dom'lui ministru al asfaltului si anumitor primari, un sincer "@#$%!"

      Comment


      • #4
        Baieti, si eu am o problema...e prea cald in masina fara aer conditionat Cand am luat masina am luat-o fara... si acum imi cam pare rau.. la ce calduri sunt cateodata. Am de facut multi km si cand se incinge asfaltul, in masina e cuptor. Intrebare: stie cineva cam cat m-ar costa un montaj de aer conditionat la service-ul Dacia? si oare cat mi-ar tine masina in service.. Am cautat pe site-ul dacia dar nu am gasit. O facut cineva asa ceva la ei?

        Comment


        • #5
          Nu prea renteaza sa-i pui AC e scump al naibii...(s-a mai discutat aici)
          Ai 2 solutii:
          1. deschizi geamurile
          2. iti faci masina decapotabila (eu unul asta as face...si ar si consuma mai putin, fiind mai usoara caroseria)

          Comment


          • #6
            Prima varianta o aplic prin oras dar in nici un caz pe autostrazi cand la 120-140km/h ...e turbina in masina. A doua...no coment. Deci cred ca voi apela la a treia: o marit si-mi iau alta...care nu cred ca va mai fi dacie. Oricum mersi de sfaturi.

            Comment


            • #7
              Chiar la asta ma gandeam si eu:Sa o vinzi si sa-ti iei alta, poate chiar tot Sandero, dar versiunile superioare cu A.C. Laurete/Black Line/Prestige/Orange sau un Logan care este mai ieftin ca Sandero cu aprox. 1000euro la orice versiune.
              Am inteles ca o instalatie de A.C. costa in jur de 1000euro, ceea ce este enorm dupa parerea mea+montajul.
              Intre un Sandero Preferance nou si un Sandero Laurete nou este diferenta de aprox. 900euro in care intra:A.C.,oglinzi electrice si degivrante,CB, si multe alte nimicuri legate de aspect.
              O alta varianta ar fi sa-ti montezi tu A.C. luat de pe vreun LOGAN/SANDERO dauna totala de la dezmembrari.Asta bine-inteles daca ai nervi sa-ti diseci masina si daca ai curajul necesar pt. a invinge teama ca nu o vei mai putea asmabla napoi fara sa-ti ramana piese pe langa.
              Sincer si eu mi-as face masina decapotabila, dar nu Sandero-ul, bine-inteles ca 1310-le sau si Sandero-ul cand va fi mai batran ca deh al meu are doar 5luni jumate.

              Comment


              • #8
                O instalatie AC sh se poate achizitiona si monta cu aproximativ 500 euro.Tu decizi daca merita sau nu.Ca o varianta super low-cost la deschiderea geamurilor pe autostrada,pot fi deflectoarele.Chiar fac o diferenta.
                Cat despre Sandero decapotabil...se poate face,dar necesita prea multe modificari si omologare canci...

                Comment


                • #9
                  pt. GabrielBXJ

                  Ai arsa o rezistenta de pe grup motor ventilator.
                  Se inlocuieste acea rezistenta in reprezentanta si problema este rezolvata .Da-i cautare pe google rezistenta GMV si ai sa gasesti si pret .
                  Last edited by Seba; 28 April 2011, 22:55. Reason: Automerged Doublepost

                  Comment

                  Working...
                  X
                  Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google