Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

Sandel mort nu mai porneste

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Sandel mort nu mai porneste

    azi pe la 7 si un pic de dimineata sandelu maicamii nu a mai pornit..nu claxon nu lumini ...din pacate eu nu am fost acasa...a sunat la dacia asistenta...au venit in aproximativ 40 de minute....
    acu is curios de la ce o fi....a fi picat bateria..sau vreun soricel..

  • #2
    Dupa descriere, cam bateria ar fi. Daca nu a avut nici claxon nici lumini...

    Comment


    • #3
      da am vb acu mama si au facut aia constatarea si au zis ca ar fi de la baterie ca ar fi moarta..dar problema e alta ca mama merge cu ea zi de zi...ieri a mers cu ea..si nu a lasat nimic aprins..ma intreb oare..o fi de altceva....poate nu se incarca...astept sa plece de acolo sa vad ce zice...mama cand o pleca...de acolo


      e posibil totusi sa cada bataria asa dintr-o data.?

      da constarea a fost facuta..au zis ca bateria e buna..si au zis ca a fost de vina un consumator..ceeaa ce nu cred..?..
      farurile sigur nu au fost aprinsae casetofon..nu are...
      deci e posibil sa fi fost altceva?
      Last edited by chitziman; 26 February 2009, 13:17. Reason: Automerged Doublepost

      Comment


      • #4
        Este alarma pe masina ?
        Desi nu cred ca alarma activata foarte des pe toata perioada noptii sa consume toata bateria...

        Comment


        • #5
          Eu am patit cam acelasi lucru din cauza alarmei, adica senzori de pe usile spate erau foarte sensibili si declansa alarma la cea mai mica atingere, chiar si fara sa o ating. Am lasat-o parcata si dupa circa 8 ore nu a mai pornit deloc.

          Comment


          • #6
            ciudat! poate a fost vreun scurt..nu stiu. imi dausi eu cu presupusul. sa nu accepti ideea de a o incarce. sa ti-o schimbe.pun pariu ca cei de la dacia au incarcat-o si au zis ca acume buna. dupa 1 an te lasa.
            -fara-

            Comment


            • #7
              Păi dacă a fost de vină un consumator şi farurile nu au fost aprinse, probabil nici avariile, numai alarma mai rămâne, căci după ştiinţa mea numai ăştia sunt consumatorii care se pot activa fără cheie în contact. Asta dacă într-adevăr cauza este un consumator şi nu e vorba de vreun scurt sau o baterie proastă.
              Mama proştilor este mereu gravidă!

              Comment


              • #8
                Scurt nu a fost pentru ca se topea cablajul si/sau lua foc.

                Comment


                • #9
                  deci de incarcat au incarcat-o, au verificat-o.. bateria si instalatia electrica au zis ca e ok
                  alarma nu are masina e modelul standard..
                  i-au zis ca e posibil sa nu fi inchis usa...mama tine lumina de la plafoniera doar in pozitia in care se aprinde lumina cand usa e deshisa dar parca scrie in carte ca dupa 30 de minute se opreste....lumina de la faruri..nu avea cum sa fie pornita..deoarece a mers ziua..si ziua nu tine nici o lumina aprinsa....casetofon am zis si mai sus nu are... azi mi-a zis ca a pornit ..


                  eu totusi cred ca ori bateria e proasta....ori ..ceva s-a intamplat si nu s-a mai incarcat..

                  Comment


                  • #10
                    Eu zic ca de la plafoniera nu are cum sa se goleasca bateria. Am uitat si eu plafoniera pe pozitia ON (nu in functie de deschiderea usii) si a stat asa toata noaptea dar dimineata totul a fost ok. Probabil ca bateria era slabita din alte cauze (nu incarca bine masina sau ceva) si cumulat cu consumul plafonierei sa fi murit. Daca alarma nu, casetofon nu, este totusi interesant cine a consumat curentul din baterie (in ideea in care bateria ii buna).
                    Nu s-au oxidat cumva bornele de la baterie ? Mai fac figuri si alea ca mai trebuie miscate...dar ma gandesc ca totusi nu a fost de acolo.

                    Comment


                    • #11
                      si eu cred la fel..ca nu s-a mai incarcat bateria..oricum...maine daca oi ajunge acasa..o sa o masor eu..sa vad..cat are..si daca are buba...sigur tre sa mai pice ..

                      Comment


                      • #12
                        incearca si asa:cere de la cineva o bateri si da-o pe a ta in schimb pentru 2-3 zile sa vezi daca iti mai face figuri,iar daca o sa ai aceeasi problema atunci poti sti sigur ca nu e de la baterie

                        Comment


                        • #13
                          Probleme cu incarcarea nu au fost pentru ca odata defect sistemul de incarcare nu-si revine fara ramedierea acestuia plus ca te atentioneaza martorul din bord. Bateria la fel, cand ajunge la 0 V ori are rupta o legatura intre elementi ori intre elementi si borne dar odata ce s-a incarcat este exclusa si aceasta posibilitate. Daca nu se va repeta singura posibilitate ramane un consumator si aici ma gandesc numai la faruri, plafoniera consuma prea putin sa descarce o baterie de pe o zi pe alta.
                          chitziman poate vrei sa ne spui care sunt tarifele la dacia asistenta si daca defectiunea ar fi intrat in garantie ai mai fi platit aceasta suma.

                          Comment


                          • #14
                            distanta de acasa pana la dealer este mai mica de 30 km...deci transportul masinii pana la ei a fost gratuit..tin sa mentionez ca au fost destul de promopti in aproximativ 40 de minute dupa ce s-a sunat la 0248500500...au si venit...altceva de tarife nu mai stiu nimic..cert..e ..de atunci pana azi nu a mai facut figuri....si faza cu farurile o exclud ..pt ca mama ziua nu merge cu farurile aprinse sub nici o forma

                            Comment


                            • #15
                              Cum se prezinta bateria ? Au mai fost probleme ?

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google