Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Instalatia electrica

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Instalatia electrica

ajutor ! vreau sa trag un bec in porbagaj cu buton care sa inchida si sa dechida lumina fara a vea contactul pus si fara se se vada umblat la garntie , de unde iau putin curent

De la bornele bateriei ? (fir direct pana la intrerupator.... apoi la portbagaj; cred ca poti sa il strecori in compartimentul motor pe la decupajele pedalierului, dar cu grija sa nu agate vreo pedala in el). Sau mai simplu, dar cu necesitatea de a pune pozitiile - de la stopuri.

Comment

Pentru exactitate am cautat pe net shema electrica a tabloului de sigurante de la Sandero sau Logan dar nu am gasit asa ca daca aveti un aparat de masura cautati pe sigurante (cu cheia scoasa din contact) un plus. Pe spatele tabloului de sigurante sunt papuci de conectare a instalateie electrice. Scoateti siguranta respectica si vedeti care este intrarea si iesirea din siguranta (intrarea are tensiune, iesirea nu), va conectati la iesirea din siguranta adica unde nu aveti tensiune. Firul trebuie sa fie litat si de diametru corespunzator consumului becului pe care il veti pune. Ar fi bine daca ati pune intrerupator si lampa originale asta presupunand ca sistemul de prindere a acestora le aveti pe masina daca nu, lampa de portbagaj de la dacia 1310 si un intrerupator pentru lampa de birou din acelea care se monteaza pe cablul de alimentare al lampii (sunt izolate pe toate partile). Prinderea o puteti face cu banda dublu adeziva. Intrerupatorul il conectati pe firul de plus, adica veniti cu firul de plus pana in intrerupator si cu firul care plecati din intrerupator il conectati la bec. Firul de minus merge direct la bec si il luati de oriunde din caroseria masinii chiar si din portbagaj daca aveti posibilitatea. Daca nu va pricepeti deloc la electricitate va sfatuiesc sa mergeti la un electrician auto, nu de alta dar pentru 40, 50 de lei nu se merita sa faceti vreun scurt si paguba sa fie mult mai mare.

Comment

Poate ar trebui sa te duci la reprezentanta.
        1.4
        sigpic

Comment

ai idee cat costa la reprezentanta , aia sunt platiti la ora si nu tin cu mine , ci tin la salariul lor. am gasit traseu .
          se scoate plafoniera care are trei fire portocaliu -negru - rosu
          portocaliu - rosu =iluminat continu
          negru - rosu = iluminat intermitent conditionat de inchiderea/deschiderea portierei
          de aici fiecare face cum crede el ca este mai bine si atentie mare la izolatii ca face poc siguranta .
          spor la treaba

Comment

da ce faci frate in porbagaj de iti trebuie atata lumina?
            becul ala nu e suficient de puternic??sau vrei si pe partea dreapta.
            acum fiecare cu fantezile lui. sincer eu am umblat la masina(dacia 1310) la fire si am provocat un scurt de i-aluat toata instalatia foc. de atunci am invatzat ca nu trebuie sa umbli la instalatie decat daca montezi si anumite relee sau ce mai trebuie sa nu tragi prea tare din baterie...

p.s. cateodata ma gadesc si la detectorul de radar sa nu imi afecteze priza de la bricheta. credeti ca sunt paranoia sau doar am sechele in urma unei intamplari neplacute
            -fara-

Comment

La bricheta ai cablajul cel mai gros si siguranta cea mai mare, orice aparat care este prevazut sa fie alimentat la bricheta nu este periculos cu atat mai putin detectorul de radar care consuma foarte putin. tataie12 nu are lumina in portbagaj este versiunea de baza, oricum este prostia prostiilor, cat ar fi costat fabrica sa mai puna un bec in portbagaj.

Comment

ce te mira!!!fratele la peugeot sedan 2008 ultima varianta nu are bec in torpedou....
                cik era optional...dumnezeii lor astia nu sunt cu capul pe umeri.

p.s. imi cer scuze ca am fost rautacios..nu am stiut ca nu ai bec in portbagaj.
                -fara-

Comment

Mie unul imi place sandero-sandero, am vazut o fotografie ii sta bine masinii fara bandouri laterala dar sa fie gris comete, singurul lucru care nu-mi place sunt capacele acelea de dimensiuni mici dar cu cateva sute de mii se rezolva.

Comment

Originally posted by Spanu View Post
                    ce te mira!!!fratele la peugeot sedan 2008 ultima varianta nu are bec in torpedou....
                    cik era optional...dumnezeii lor astia nu sunt cu capul pe umeri.

p.s. imi cer scuze ca am fost rautacios..nu am stiut ca nu ai bec in portbagaj.
                    nici eu la lancer nu am bec in torpedo; am 4 geamuri electrice si singurul iluminat este cel al soferului. toti incearca sa traga cat mai mult.
                    daca nu au pus bec, ma intreb de ce au pus magnetul ala din spate de care se tine centura?! - asta daca la sandero-sandero exista

Comment

am o problema cu inchiderea centralizata. Indiferent daca inchid sau deschid nu se mai aprind becurile iar ledul din interior (pe tavan) nu se mai inchide odata ce deschid usile. Ma gandesc ca la un moment dat nici nu va mai inchide usile. A mai patit cineva ceva de genu?

Comment

dar ledul din interior de pe plafoniera se aprinde odata cu deschiderea usilor si se stinge la cateva secunde dupa ce inchizi portiera.

Comment

Este cum spune Oliseh.Dureaza 10s cred(ceva de genu).
                          Spuneti NU drogurilor

Comment

30 secunde . dupa ce inchizi portiera, in caz ca pui contact, sau inchizi masina se stinge imediat.

AM patit ceva de genu, dar era apasat pe ..butonul de oprire.Ca sa mearga normal treb lasat butonul pe mijloc .

Comment

Originally posted by need for speed View Post
                              am o problema cu inchiderea centralizata. Indiferent daca inchid sau deschid nu se mai aprind becurile iar ledul din interior (pe tavan) nu se mai inchide odata ce deschid usile. Ma gandesc ca la un moment dat nici nu va mai inchide usile. A mai patit cineva ceva de genu?
                              Este foarte greu de spus, am gasit ceva scheme electrice pe logan club, asa la o vedere neprofesionista am ajuns la un releu dar asta nu rezolva nimic, poate fi releul cu probleme sau firele care merg in acest releu, oricum cand rezolvi problema daca vrei sa ne spui si noua cauza.

Comment

Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google