Salut,
Am si eu o curiozitate. de cateva zile am gasit in masina o chestie de plastic negru, la un capat un inel iar la celalalt un fel de prindere.... problema e ca stiu ca e din masina de undeva numai ca nu stiu de unde ... si ce anume trebuie sa fac cu ea.
Am incercat sa-mi pun niste huse pe scaunele din fata (apropos am facut cea mai proasta afacere cu ele ... le-am luat din Carefour la 120 lei si nu reusesc sa le prind de ceva la scaun ) oare am tras de ceva de la scaune ... nu stiu ...
Daca stie cineva ce e cu piesa va rog lamuriti-ma si pe mine. tx
Incerc sa atasez foto... sper sa mearga.
Am si eu o curiozitate. de cateva zile am gasit in masina o chestie de plastic negru, la un capat un inel iar la celalalt un fel de prindere.... problema e ca stiu ca e din masina de undeva numai ca nu stiu de unde ... si ce anume trebuie sa fac cu ea.
Am incercat sa-mi pun niste huse pe scaunele din fata (apropos am facut cea mai proasta afacere cu ele ... le-am luat din Carefour la 120 lei si nu reusesc sa le prind de ceva la scaun ) oare am tras de ceva de la scaune ... nu stiu ...
Daca stie cineva ce e cu piesa va rog lamuriti-ma si pe mine. tx
Incerc sa atasez foto... sper sa mearga.

Sa stii ca ai dat bine 120 de ron pe ele....problema e ca nu prea se potriveste nimic la dacia asta...nici presuri nu se gasesc...doar daca cauti mult....chestia....chestia aia imi pare si mie cunoscuta....si nu imi aduc aminte sa fi vazut la scaun asa ceva....o sa ma interesez si iti spun..

1.4 

- am vazut la un prieten cu Logan - spune-ne si noua unde ai gasit-o!
Comment