Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

Capac si garnitura rezervor combustibil din habitaclu

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Capac si garnitura rezervor combustibil din habitaclu

    Asa cum o spune si titlul am o alta problema: acum o saptamana am facut plinul (am bagat carburant pana a declansat prima data pompa).
    Am ajuns acasa, am parcat masina, iar pe sera am plecat iar. La plecare am vazut in parcre in urma mea o dara lata cat palma si lunga cam 4 metri pe carosabil, nu stiam ca este carburant.
    In utilimile zile tot gaseam in locurile unde parcam picaturi sub masina si mici dare pe carisabil, iar in masina, dar mai ales in portbagaj un miros insuportabil de benzina. Am pus un coleg sa ma ajute sa ridic masina de spate pe o bordura mai inalta si surpriza .... rezervorul ud de carburant.
    Am plecat la service si au constatat ca garnitura si capacul rezervorului, cele de sub bancheta spate sunt defecte, nu etanseaza bine si se scurge benzina in nebunie. Nimic mai simplu ... ” Nu este o problema prea mare, comandam piesele la Pitesti si va anuntam noi cand le primim pentru inlocuire!” a fost raspunsul lor. Oare cat de handicapat sa fi sa dai un asemenea verdict tinand cont ca acel gol unde se alfla capacul la mine era plin de benzina???? daca eram fumator ??? sau mai mult de atat, daca se face un scurt intre firele alea de la rezervor sau de oriunde din apropriere???? O scanteie cat de mica si poate fac Sandel cu aripi si decapotabil.
    Masina sta in parcare acum
    Iata si cateva poze ... dupa ce am sters cat de cat benzina ... .
    Aaaa... si inca ceva ... face parte din categoria asa fac toate ... era de asteptat sa ma prezint au spus ei pentru ca sunt de slaba calitate aceste garnituri (cat o fi de adevarat nu stiu ce sa zic ...) masina de tot rahatul ....
    Attached Files
    Last edited by Daniel Dinutoiu; 10 April 2011, 12:40. Reason: Adaugare

  • #2
    In sfarsit, azi am fost in service pentru inlocuirea pieselor defecte.
    Dupa 4 ore de stat in service, dintre care 3 pentru a inlocui piesele (garnitura si capacul filetat), au constatat ca piesele primite nu sunt bune.
    Mai exact, capacul nou este oval si nu rotund cum ar trebui sa fie, iar diametrul mai mic decat cel original.
    Am plecat cu problema nerezolvata ... dar mai rau ... cei responsabili ai atelierului si-au bagat in DACIA si toti membrii lor la p...i de nu am auzit eu in viata mea.
    Eeeeeeeeeeeee ... si de aici concluzia ... daca o amarata de garnitura si un capat nenorocit nu sunt compatibile cu rezervorul original ... unde sunt facute??? ce sa mai spunem de casete de directie ???? sau alte piese de origine??? (originea masii de rahat romanesc ... )

    A ramas ca imi comanda rezervor nou cu toate cele necesare ....
    Pana atunci ... ... mare grija sa am la ce se scurge din rezervor.
    Asa ca ... ma abtin de la alte comentarii ... .

    Comment


    • #3
      Deci inseamna ca nu este poveste ce am auzit eu.
      Cica pe vremea lu' Ceasca ar fi venit chinezii sa faca un contract cu Dacia, adica sa cumpere "niste multe masini" dar au facut o treaba inainte de semnarea contractului.
      Sau dus pe linia de unde ieseau masinile, au luat 10 masini si le-au zis "specialistilor" de la Dacia sa schimbe usi de la o masina la alta. Stupoare, nu se potriveau asa ca adio contract.
      Se pare ca lucrurile au ramas la fel si in ziua de azi.

      Comment


      • #4
        ma nene sincer esti cel mai ghinionist om

        Comment


        • #5
          Consumul excesiv de alcool in timpul programului de munca, dauneaza grav produsului final, in acest caz Sandero-ului lui Daniel...

          Comment


          • #6
            Originally posted by chitziman View Post
            ma nene sincer esti cel mai ghinionist om
            Chiar asa este...I'm sorry

            Comment


            • #7
              Daniel, in locul tau as merge la poarta dacia la Pitesti, as scrie pe o pancarda mare toate problemele avute cu masina, as chema ProTv-ul si le-as cere vreo 6-7 mii euro pentru exclusivitate..si as da foc masinii in direct...iti dai seama ce valva ar face cazul, mai ales daca ar mai fi cu tine cativa membrii ai clubului care sa te sustina...sa nu creada lumea ca esti nebun...

              Comment


              • #8
                Interesantă propunerea pe care i-o adresezi lui Daniel.
                Dar de ce nu-ţi incendiezi tu propria maşină, că doar tu pari a fi cel mai nemulţumit de Sandero, cel puţin aşa trag eu concluzia după ce am citit posturile celor care sunt nemulţumiţi de această maşină?
                Mama proştilor este mereu gravidă!

                Comment


                • #9
                  Haha,buna idee,a amandurora! Astfel,DD si-ar scoate banii pe masina,Dacia ar fi nevoit sa isi revizuiasca politica (in cazul ideal) - oricum,ar fi o lovitura serioasa de imagine.
                  Iar bunicuta nu o sa-si incendieze masina.Sunt sigur de asta.El de fapt nu are probleme cu masina,doar cu politica firmei,in ceea ce priveste serviciile post-vanzare.

                  Comment


                  • #10
                    bunicuta nu-şi apară propria posesie, el apară nişte principii, este un nobil, deci aştept să-şi dea foc la maşină sau să ne lase dracului (pardon!) în pace cu criticile lui.
                    Nu-i place Sandero, să-i dea foc, să o vândă, să o doneze, să o abandoneze, să dea în judecată "DACIA", dar să ne lase în pace, posturile lui mă obosesc, deşi i le respect!
                    Nu-mi plac nici mie multe la Sandero, mi-am dorit maşină nouă, niciodată nu voi renunţa la dezideratul ăsta, nu am bani pentru altă marcă de maşină nouă, sunt un sărăntoc, deci fac ciocul mic. Desigur că mi-aş dori mai mult, dar sunt un sărăntoc, repet, nu mi-a băgat nimeni pe gât mşina asta, eu mi-am dorit-o, ştiind ce cumpăr!
                    Mama proştilor este mereu gravidă!

                    Comment


                    • #11
                      Da,mai mult sau mai putin sunt si eu in situatia ta...singura optiune,ca masina noua.Si am mai spus si ca nici mie nu-mi place stilul lui de "ataca" noii membri care ajung pe aici.Intr-adevar,poate fi obositor.Publicitate si mai mare,daca ard 2 masini,deci hai,cotizez cu 2 litri de benzina si eu

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by manic_user View Post
                        [B][I] dar să ne lase în pace, posturile lui mă obosesc, deşi i le respect!
                        Intrevad aici o contradictie: e imposibil sa-mi respecatatati "posturile" adica ceea ce spun si totusi sa va las in pace, in acelasi timp si sub acelasi raport (logic, desigur).

                        ps. D-le Manic_user, nu inteleg cum de va obosesc posturile mele, din moment ce, de mai bine de un an (sper ca nu ma insel) ati "abandonat" forumul. Hm, si eu unul chiar credeam la un moment dat ca ati scapat de dacie si ati cumparat o masina, de asta nu mai vizitati acest forum...m-am inselat, evident...

                        Comment


                        • #13
                          vad ca pe acest forum se nasc idile. Va certati degeaba fiecare cu parerile lui

                          Comment


                          • #14
                            @ bunicuta
                            După ce îţi vei arde maşina sunt gata să-ţi ofer nişte explicaţii, logice, desigur!

                            Aştept imagini!
                            Last edited by manic_user; 8 May 2011, 17:00.
                            Mama proştilor este mereu gravidă!

                            Comment


                            • #15
                              Chitziman, problema e ca lumea nu stie ca exista o functie numita Ignore pe care o pot folosi...imi dau ignore..si cand citesc nu-mi mai vad posturile...asa ca nu vor mai avea motive sa spuna ca ii obosesc, etc...

                              Manic, eu personal nu am motive sa-mi ard masina....merge foarte bine, repet, nu am avut inca nici o problema mecanica cu ea... dar, daca as fi in locul lui Daniel, pe care il inteleg intru totul, i-as da foc, si nu as glumi...
                              Last edited by bunicuta; 8 May 2011, 16:59.

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google