Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Duze stopire parbriz

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Am vazut ca ma vorbeste lumea...de bine
    Deci...am montate duze care stropesc tip perdea ... duzele sunt de Skoda Octavia si le-am luat de la un magazin de piese auto straine...codul lor este 3B0955985.
    Le am montate din luna martie 2009 si am avut o singura problema cu o diuza...s-a infundat...asa ca am desfundat-o si am montat un filtru de benzina.Filtrul l-am montat in ianuarie 2010 si nu m-am mai atins de atunci de duze.
    Mai jos gasiti si pozele cu duzele si cu filtrul montat la vasul de spalat parbrizul.
    Pentru orice nelamurire va stau la dispozitie.
    Attached Files

Comment

Multumesc .

Comment

Vezi, stiam eu ceva.

Comment

Stiam ca stii.

Comment

Filtrul ala de benzina este excelent.
            Il am de 7 luni si nu am mai avut nici o problema.
            Trebuie totusi sa mai faci un drum in Vitan la targ si cu 5 sau 6 lei sa cumperi doua duze noi pt Logan (sunt identice).
            Alea suflate si curatate cu ace, sarmulite si altele sunt compromise.
            Se schimba foarte usor si merita!

Ca parere personala, lichidul JetXpert este... apa de ploaie!
            Daca te uiti pe eticheta cu compozitia lichidului, nu o sa gasesti nimic legat de teflon, cum ar fi o... concentratie ceva.
            In plus am gasit o multime de discutii cum ca particulele de teflon ar dauna pompei de apa (asta in cazul in care contine asa ceva).

Comment

Dupa instalarea filtrului nu mai am nici o probldema( deocamdata) . Daca mai apare ceva imi pun de skoda , dar pana atunci merg cu astea. Cat despre jetexpert : nu m-am uitat niciodata pe specificatii deoarece , pentru moment , nu dau nici un ban pe ea . Multumesc oricum de informatie , o sa ma interesez daca pot alege alta. Aveti vreo recomandare?

Comment

elf lave glace hiver - eu pe asta o vand in magazine e de calitate, poti sa si o bei ca nu e toxica, (insa nu exagera) e la 2 si 4 l

pretul e cam mare dar merita. cand am avut gheata pe parbriz si am dat drumul la solutie, s-a dezghetat instantaneu. nu folosesc ragleta.
                -fara-

Comment

Se gaseste la OMV ?

Comment

nu stiu. poate la euroil! eu cel putin in sb dau cate un bax pe saptamana la euroil(dar nu stiu daca exista benzinariile euroil in buc).
                    depinde de agent. daca a bagat produsul pe piata, si unde l-a bagat(in ce magazine) cauta si in metro. e posibil sa gasesti. in metro pitesti l-am vazut la un pret de mi-a picat fata. cu adaos de 150% fata de pretul de lista.
                    -fara-

Comment

Nu exista euroil in buc. Nu ma mira adaosul , doar la cat le-au scazut vanzarile trebuie sa scoata camasa pe undeva . Daca vinde un bidon scoate bani pe celelalte 2-3 care nu le vinde. O sa caut , dar daca e prea scumpa o las balta.

Comment

eu folosesc apa distilata combinata cu lichid de spalare parbriz de buna calitate. spal masina odata pe saptamana astfel incat lichidul de spalare il folosesc foarte rar. apa de robinet face probleme in duze. cred ca ultima umplere am facut-o in Iunie si rezervorul este peste mijloc. n-am probleme cu jetul sau cu vreuna dintre duze.

Comment

Salutare! Va recomand duzele de pe Citroen C4, mi-am montat acum vreun an si ceva. Sunt identice ca modalitate de fixare, nu trebuiesc ajustate. Le-am achizitionat de la dezmembrari, au fost 20 de lei. Sunt duze tip perdea.
                          Cu respect!

Comment

@geo in ce sector stai? o sa vb eu cu agentul din buc sa imi spuna cam la ce magazine distribuie el marfa si te trimit acolo. respect. da-mi si pm pls.
                            -fara-

Comment

eu am pus numai solutii din alea ieftine si nu s-a infundat.sau alte probleme..le folosesc zilnic..

Comment

@Chitziman, sti foarte bine ca masina ta este un caz special de sandero. . Sunt multumit de " tigania " cu filtrul de benzina .

@Spanu - in sect 4 .

Comment

Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google