Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________

I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________

II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________

III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
See more
See less

Cotiera

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Am gasit un sait cu 2 modele de culori de cotiere - gri si negru.
    Click aici
    A cumparat cineva de la ei? sunt de calitate?
    sigpic
    http://stefanfaur.wordpress.com/

Comment

Acele cotiere pe langa faptul ca sunt exagerat de scumpe si urate (aici e strict parerea mea...nu imi plac) ,nu au nici intaritura metalica ...intaritura care face ca (,) cotiera sa fie mai solida si mai stabila...cotiera pe care o recomand (dupa cea de la dealer) este aceasta...si are si intaritura metalica.Cotiera o poti vedea montata cateva posturi mai sus.

Comment

Am achizitionat si eu zilele astea cotiera originala pentru Sandero cu un pret rezonabil zic eu.170 de lei dar am beneficiat de reducere deoarece sunt angajat Dacia si am cumparat-o direct de la magazinul de desfacere pentru angajati din interiorul uzinei. Montajul a fost usor,in maxim o ora am montat-o.
        Pe mine unul nu ma incomodeaza nici in oras pentru ca nu o ridic,conduc foarte bine cu cotul pe ea si in oras.
        Parerea mea pentru cei doritori,luati-va una originala desi am vazut la un prieten una la 70 de lei care cu mici modificari vine destul de bine in masina.Intradevar cea originala pentru variantele de Sandero fara geamuri electrice spate elimina locul paharului din spate,acesta e singurul dezavantaj pe care mi l-a produs montarea cotierei.

Comment

aveti grija , cand o cumparati , sa aiba intaritura aceea de metal , altfel o luati de geaba , o sa se balangane si nu o sa va placa

Comment

eu am o cotiera de cand am ridicat masina ...pana acum nu am avut probleme cu ea....e fixa are articulatii solide nu de fier sau alte materiale feroase
            am sa fac o poza cand pot si o urc sa faceti comparatii

Comment

are dreptate user2000 cu cotiera

Comment

salutare,ma bate gandu sa schimb imitatia de piele de la cotiera actuala (autospeed),se poate si cum se procedeaza?
                ps.am tot incercat cu o surubelnita subtire ,sa scot partea de sus (cea cu imitatia) la cotiera,cred ca ii capsata :-(

am gasit linku acesta,sper sa reusesc.
                http://forum.*******.ro/23-generalit...aca-piele.html
                Last edited by Oliseh; 9 June 2013, 15:18. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Vezi ca are Streulea un tutorial fix cu ce te intereseaza pe tine.
                  Cauta "Tutorial demontat capac cotiera Logan"!
                  Hai cu

Comment

mersi,am rezolvat si cu demontatu'.Am sa revin cu poze dupa finalizarea operatiunii :-)

Comment

Click image for larger version

Name:	11062013375.jpg
Views:	1
Size:	46.2 KB
ID:	57662

Name:	11062013377.jpg
Size:	82.8 KB
ID:	57663

Name:	11062013380.jpg
Views:	2
Size:	116.3 KB
ID:	57664

Name:	11062013381.jpg
Size:	126.0 KB
ID:	57665

Name:	11062013382.jpg
Size:	105.2 KB
ID:	57666

Name:	11062013383.jpg
Size:	84.4 KB
ID:	57667
                      piele rosie si alba am folosit,o munca grea dar cu un final estetic excelent,parerea mea :-)

Comment

Working...
                      X
                      Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google