Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

Preferance

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Preferance

    Are in plus fata de Ambiance radio CD cu 2 boxe, airbag pasager si servodirectie. Pret estimativ: 7500 pentru motorul 1,4 si 7900 pentru motorul de 1,6 90 CP.

  • #2
    nu este diferenta mare intre pretul motorului de 1,4 si 1,6 dar ofera performante asemanatoare

    Comment


    • #3
      De precizat ca nu are inchidere centralizata si se poate monta AC optional.
      sigpic

      Comment


      • #4
        Originally posted by andrei View Post
        De precizat ca nu are inchidere centralizata si se poate monta AC optional.
        cat de sigur esti cu ac optional?

        nu ma intereseaza butoane de plastic cu aspect de lemn de dud.

        vreau doar un preference de 1.6 cu ac si geamuri el. fata dar sa nu ajunga la pret de laureate.

        e sigur asa?

        pe site situatia este inca neclara. am auzit mai multe variante ca ac ar fi si optional. ar fi super precum la abs plus. dar sa vedem.

        Comment


        • #5
          Postul lui andrei e mai vechi. Acum stim sigur ca A/C se regaseste numai de la Laureate in sus. Pe Preferance nici macar optional.

          Comment


          • #6
            preference

            Zilele astea treb sa imi vina masina. Preference nu are aer conditionat si chiar nu inteleg dc. Dar as vrea sa stiu daca dupa aceea pot sa ii montez, si cat m-ar costa?

            Comment


            • #7
              Si mie ar trebui sa-mi vina preference pe 2 iulie, dar inca nu a iesit din fabrica, deci ma astept la intarzieri. AC se poate instala dupa cumparare, spunea dealerul, cu cam 2000euro, pe cand daca cereai din fabrica, te costa 500. Personal, cred ca batea campii

              Comment


              • #8
                ai fi surprins!... ;)

                in orice caz, la acest moment nu e disponibil. poate pe viitor.

                Comment


                • #9
                  nu are AC decat laureate si prestige...

                  Comment


                  • #10
                    Preference am si eu , nu are A/C.Montajul ulterior este scump, eu am gasit cel mai ieftin , nu in service Dacia ca aia te rup - (cam 100 de milioane mi-au zis la Hunedoara) o firma in Bucuresti care pentru Logan benzina lua 1300 de euro fara tva.Au zis ca pentru Sandero inca nu fac pentru ca difera ceva piese,asa zic ei, eu stiu ca motorul e acelasi si chair bordul....aici nu stiu ce sa zic.Daca mai aflati ceva scrieti aici...si ne ajutam. Problema e ca pierzi garantia generala a masinii...firma aia dadea 18 luni pt a/c.

                    Comment


                    • #11
                      calculator bord la "Preference"

                      Buna ziua tuturor! Si in special posesorilor de Sandero Preferance, printre care am onoarea sa ma numar si eu. Dar sa trec la subiect: sint, cum spuneam mai sus fericitul posesor al unui Sandero Preference 1,6mpi 90cp, culoare albastru-marine, incepind cu data de 10 iulie a.c. Am facut cu draguta de ea 3000km si ceva pina in mom de fata si sint foarte multumit de ea. Ce sa spun, am fost si la mare si am urcat si la munte cu masina asta si n-am avut probleme. Am si eu o intrebare, si ma adresez in primul rind posesorilor de "Preference", cum am eu. Ma refer la comp.de bord, in sensul ca la modelul meu nu pot sa accesez decit urmatoarele optiuni: -nr de km parcursi in total
                      -nr de km parcursi partial(zilnic), cu
                      aducere la zero cu ajutorul butonului
                      5(din manual).
                      -ceasul(cu reglare tot din butonul 5)
                      -citi litri de benzina mai am in rezervor
                      ...si cam atit. Va rog sa-mi spuneti daca la nivelul de echipare al masinii exista si alte optiuni de vizualizare in bord cum ar fi: consumul mediu, viteza medie, autonomie, etc, asa cum am vazut in cartea tehnica, numai ca acolo spune intr-un mod vag: in functie de niv de echipare al masinii...bla, bla, dar nu spune si la care tip. repet, masina mea este "Preference" 1,6 90 cp. Multumesc anticipat binevoitorilor care vor vrea sa ma lamureasca si pe mine.

                      Comment


                      • #12
                        Preferance nu e echipata cu computer de bord, in consecinta nu ai cum sa te folosesti de functiile enumerate. CB e disponibil de la Laureate in sus.
                        Exista posibilitatea de a monta CB si pe versiunile care nu il au in dotare, la fel ca la Logan, cu riscul de a pierde garantia bineinteles.

                        Comment


                        • #13
                          Multumesc!

                          Multumesc Stefane pt promptitudinea raspunsului tau. Acum m-am lamurit. Iti doresc numai bine si multi km!

                          Comment


                          • #14
                            salut s62 sony,eu am laureat 1,4 mpi,dar spune-mi te rog cum faci sa vezi cu exactitate cati litri de benzina mai ai in rezervor

                            Comment


                            • #15
                              cant. benzina din rezervor

                              Procedezi in felul urmator: bagi cheia in contact, dar nu o rasucesti; cu butonul 5 (cel tuguiat, care se afla intre ceasurile din bord) apasat, invirti cheia in contact, dar nu pina acolo incit sa porneasca motorul, adica te opresti cu ea la penultima pozitie(atunci cind se aprind martorii luminosi din bord). In tot timpul asta tii butonul ala dintre ceasuri apasat (citeva secunde), pina ce vezi ca acele vitezometrului si turometrului incep sa se miste aleatoriu, in sus si-n jos. In acest moment apesi scurt butonul cu pricina, o sa vezi pe afisaj niste simboluri ciudate, iar la a treia apasare parca iti arata exact citi litri ai in rezervor. Sper ca ti-am fost de folos, o zi buna si multi km!

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google