Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

Prestige

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #61
    Numai daca ar fi vest-european.

    Comment


    • #62
      Dece zici ca numai daca e vest-european? Nici acum nu se poate comanda la noi?
      Scuzati absenta indelungata. I'm back

      Comment


      • #63
        Chiar nu si-a luat nimeni? Nu s-a urcat nimeni in ea sa vada cum te simti inconjurat de Beige?

        Comment


        • #64
          Din cate se pare eu o sa fiu primul de pe acest forum cu un Prestige.
          In 2 saptamani o sa pot sa-ti spun cum este.
          Sunt foarte nerabdator , mi-a placut mult ideea cu beige, si in poze da bine.

          Comment


          • #65
            hehe...speram sa fiu eu primul, dar imi convine si locul 2...sau oricare, atata timp cat am masina Da, si eu sunt mort dupa interior beige...abia astept sa dau comanda si sa imi vina

            Si apropo, sa faci topic in my ride cu poze cu fiecare bucatica din masinutza...sa vedem fiecare detaliu. Mersic
            Last edited by vasiabikeru; 7 June 2009, 00:41. Reason: Automerged Doublepost

            Comment


            • #66
              Va spun eu....este varianta laureate care are in plus geamurile spate electrice, jenti cam aiurea, piele pe volan si schimbator, toate cele 4 airbag-uri si cam atat. Intotdeauna am considerat ca sunt bani aruncati aiurea, dar pentru cei care au bani....

              Comment


              • #67
                Nu chiar...e plus tapiserie beige, bord beige, izolare mai buna a motorului...sunt cateva chestii care sa faca diferenta...dar in primul rand e o chestie de gust...

                Comment


                • #68
                  daca consideri ca este important la o masina :tapiteria, izolarea motorului si alte maruntisuri atunci consider eu ca ar fi trebuit sa cauti alt constructor.

                  Comment


                  • #69
                    Fiecare isi ia ce vrea. Si mie mi-ar placea mai mult un Prestige, decat un Laureate. Laureate are interiorul prea monoton. In rest, da, sunt maruntisuri...
                    Scuzati absenta indelungata. I'm back

                    Comment


                    • #70
                      Domne cand am spus ca singurul avantaj al laureatului este AC si ca restul sunt lucruri care se pot trece cu vederea, maruntisuri, mi-ati aratat cat de mult conteaza acele maruntisuri, reglare scaun, oglinda electrica, volan reglabil. Acum vine cineva cu unele maruntisuri in plus si este trimis la alt constructor. Am asa o banuiala ca la unele persoane nu le cade prea bine cand vine altcineva cu ceva maruntisuri in plus.

                      Comment


                      • #71
                        Sti cum e la noi: "Daca eu nu am, el de ce sa aiba?"
                        Scuzati absenta indelungata. I'm back

                        Comment


                        • #72
                          Multumesc baieti pentru sustinere. Ideea e urmatoarea, m-am orientat si la alt constructor, si daca ati urmarit conversatia de la versus Clio III am spus ca m-ar fi interesat si ala, si tot asa, varianta Exception pentru ca are interior beige(e un standard la mine, nu ma astept sa fiu inteles...cel putin la prima masina asa vreau sa fie, asa am vrut de cand ma stiu...poate o sa ma lecuiesc dupa, dar acu asa sper sa fie)...numai ca am ajuns la concluzia ca m-as chinui un pic cu banii sa am intr-adevar o masina poate cu mult mai buna, dar in acelasi timp care e cu mult mai mult decat ce am eu nevoie. Ceea ce imi ofera Sandero pe varianta Prestige este exact ce imi trebuie, sau hai sa zicem ca vor mai fi adaugate unele chestii dupa, dar astea is exact dupa necesitati si disponibilitate financiara, si nici nu trebuie sa imi fac griji in privinta banilor. Eu prefer asa. Iar cat tine de aceste maruntisuri, care sunt vazute de multe persoane ca neeficiente, eu nu le vad asa...si sa va spun:

                          Tapiseria ... cred ca ati inteles ca e un "must have". Daca nu, mai zic o data
                          Airbag-uri ... oricum se puneau, safety first
                          Geamuri electrice spate ... nu neaparat necesare avand in vedere ca is pozitionate la dracu si nu le pot accesa eu ca sa gestionez aerul din masina...dar sunt un confort in plus pentru cei din spate...chiar daca tre sa se intinda un pic, nu borasc
                          Mp3-ul ... pentru ce nevoie am eu cred ca o sa fie numai bun...sunt un fin amator de muzica, fost performer in acest domeniu, dar pe partea clasica...imi place sa savurez muzica la intensitati medii...ati inteles ideea
                          Jentile ... nu au un aspect oribil, sunt acceptabile, iar tinand cont ca voi lua masina in rate, imi convine mult mai mult sa le platesc asa esalonat, daca nu imi plac sa le vand si sa imi iau altele mai frumoase, chiar daca o sa am o pierdere la toata afacerea...(eu asa gandesc, poate gresesc)
                          Insonorizare/antifonare ... pentru mine e destul de importanta, mai ales pentru faptul ca nu trebuie sa ma mai stresez sa caut pe ici pe colo si sa merg sa o montez la ei, pentru ca in final oricum as vreao...deoarece o placere in condus vine si de la acest factor
                          Pielea ce e pe ici pe colo ... chiar daca e criticata din cate am vazut pe la logan, nu mai stiu care e procentajul multumitilor/nemultumitilor, si desi nu am simtit inca un volan de asta imbracat in piele, eu cred ca oricum diferenta e substantiala, si din nou...nu trebuie sa fac eu o carpeala acasa, chiar daca exista sanse sa iasa mai bun...dar de ce sa nu fie frumos din fabrica, gandita bine si-asa mai departe
                          Si in ultimul rand, pentru ca nu sunt persoana care isi ia masina pentru a se mandri, o satisfactie personala, fata de mine insumi...ca am o masina care cel putin deocamdata, este extrem de rara...
                          Cam astea ar fi ideile mele, si poate am mai uitat, dar m-a cuprins oboseala, deci va rog sa ma scuzati.

                          Seara faina.
                          Last edited by vasiabikeru; 9 June 2009, 00:22.

                          Comment


                          • #73
                            vasiabikeru a zis cam tot ce era de zis.
                            si apropo nu stau extraordinar de bine cu bani.
                            masina asta este tot ce mi-am dorit de la o masina si pe deasupra are si un pret foarte bun

                            cam greu gasesti o masina noua cu dotarile unui Prestige la pretul asta

                            Comment


                            • #74
                              Dacă într-adevăr antifonarea este făcută la Prestige după un standard superior, atunci regret că am ales Laureate (cu toate că am comandat maşina cu unele opţionale ale Prestige-ului). Alfel, nu. Este o părere pur personală, deci puternic subiectivă.

                              @ vasiabikeru
                              Poţi acţiona cu uşurinţă butoanele geamurilor electrice spate chiar şi cu cotieră montată.
                              Mama proştilor este mereu gravidă!

                              Comment


                              • #75
                                Stiu, eu ma refeream la faptul ca sunt puse destul de aiurea chiar si pentru cei din spate, ca trebuie sa se intinda un pic, dar nu asta ma doare pe mine, ma doare ca nu am si eu, ca sofer, un set la indemana, pentru a gestiona aerul din masina, pt ca dupa cum am citit ceva sfaturi de-astea date de marele gigel in condusul economic, la plecare tre sa deschizi geamurile sa iasa aerul cald afara si apoi sa dai drumul la AC, dar doar cu vreo 2-3 grade mai jos decat afara, ca sa nu racesti si sa nu consumi mult. Eu nu pentru consum as vrea sa implementez chestia asta, ci pentru faptul ca mi se pare foarte logica si in plus, is sensibil la curent, prefer sa stau 2 min cu geamurile deschise si sa imi falfaie urechile, si dupa sa "racoresc" aerul deja mult mai rece decat la plecare cu ajutorul AC-ului.

                                New post:

                                Ce frumoasa e ispita Tocmai m-am intors de la Dacia Service Feleac, unde am dat de o domnisoara foarte simpatica si frumusica...se pricep dealerii astia cum sa isi vanda marfa
                                Cum am intrat, am vazut pe un piedestal, o negresa zvelta, cu parul blond ce se numea Sandero, Sandero Prestige. Vroiam sa o fur si sa plec acasa cu ea Ma ce frumoasa putea sa fie...se potrivea asa de bine interiorul cu negrul exterior...pfai...o minunatie, iar jantele...sclipeau de nedescris...frumoase si alea.
                                Apropo de geamurile electrice, pot fi, cel putin fara cotiera, manevrate foarte usor de catre sofer, mai ales ca eu is mai lungan, imi vine si mai usor decat mi-a fost acuma.
                                Dar, tinand cont ca la negru vine soarele ca ursu la miere, tot rouge de feu cred ca o sa ramana varianta finala...si da bine si cu acel crem interior
                                Last edited by vasiabikeru; 13 June 2009, 11:11. Reason: Automerged Doublepost

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google