Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

1.5 dCi 105 CP

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • 1.5 dCi 105 CP

  Oare o sa ne putem bucura si noi romanii de motorul diesel de 1.5 105 CP pe Sandero? Am observat ca si acest motor se incadreaza in normele de poluare euro 5
  Cred ca ar fi un mare concurent pentru motorul de 1.6 16V 105 CP,de pe Logan Prestige, bineinteles daca acesta nu va fi inlocuit de noul 1.6 16V 110 CP

 • #2
  Sa nu visam. Curand nu o sa-l vedem. Abia l-au introdus pe cel de 85. Rabdare fratilor, multa rabdare. Poate cand vor scoate un model nou...dar asta cine stie cand va fi, peste ani si ani.

  Comment


  • #3
   Sti tu cum e Speranta moare ultima.
   Poate o sa il lanseze la anul odata cu lansarea SUV-ul. Ar fi bine sa fie si pe Sandero sau pe Sandero Stepway, ca pe SUV sigur va fi.

   Comment


   • #4
    Orice model nou de autoturism (printre care si Stepway) lansat dupa 1 septembrie 2009 trebuie sa fie dotat cu motor cu emisii EURO 5. Dacia va lansa Sandero Stepway pana in septembrie pe toate pietele, si asta pentru ca doar motorul de 85 si 105 diesel intra in categoria EURO 5 (cu 120g/km). Motorizarile 1.6 8V nu are nici o sansa la EURO 5 (ar putea cu un nou cataliator si soft, dar ar insemna sa-i mai gatuie din putere - care oricum nu e stralucita nici acum, cu euro 4) si nici motorul de 1.6 16V nu se preteaza inca la norma euro 5.
    Mai mult ca sigur, noua generatie de Logan (2010-2011 sau cand naiba o aparea) va fi certificata euro 5.

    Comment


    • #5
     Da stiu, insa dupa cate am inteles vor pastra intreaga gama actuala de motoare. Vor umbla la soft si la catalizator insa fara a afecta puterea. Vor imbunatati softul actual. Si motorul de 1.2 16V se incadreaza in normele euro 5
     http://stiri.acasa.ro/articole/masin...i-MCV-din-2009
     Last edited by angelblack; 12 June 2009, 10:27.

     Comment


     • #6
      Si eu cred ca au sa umble la motoare.
      Apoi au sa faca ca si acuma cu 1.6 8V care pe site apare scris cu 90CP dar defapt sunt 86 din coversia de kW.
      Deci au sa spuna ca sunt Euro5 si ca si-au pastrat CP si asa vor scrie si pe site.
      In realitate....
      Oricum sa renunte la 1.6 8V si 1.6 16V nu prea cred. Cel putin nu din toamna.
      La 1.4 8V mai mult ca sigur, dar la celelalte ar fi prea mult.

      Comment


      • #7
       Cred ca de la anul pe langa 1.5 DCi 105 CP o sa avem parte si de 1.4 16V 100 CP si 1.6 16V 110 CP, 1.4 8V 75 CP se va regasi in continuare pe gama DACIA in varianta 1.4 8V 75CP GPL.

       Comment


       • #8
        Se stie ca Fiat sunt lideri in Europa avand cele mai "ecologice" motorizari. Pana si invechitul 1.4 8V 77 CP care vine pe Albea, Punto, GP, Linea,e acelasi motor ca si cel de pe Dacia, diferenta de 2 CP e data de cresterea turatiei: la Dacia avem 75 CP/5500 ture si la Fiat avem 77 CP/6000 ture. In schimb motorul fiatului are un cuplu mai bunicel: de 115 Nm fata de 112 la dacia, iar la dacia Co2 e de 166g/km la Fiat e doar de 140g/km (si asta spune multe despre softul si/sau catalizatorul folosit)

        Comment


        • #9
         "Sandero Stepway cea mai noua Dacia ajunge in tara saptamana viitoare"
         Se ştie că va exista motorizare pe benzină de 1.6 litri şi 90 CP şi cu o motorizare diesel dCi de 70 CP


         Aici nu se mai precizeaza nimic despre 105CP.
         Ramane sa vedem ce se va intampla saptamana viitoare.

         Comment


         • #10
          Din cate am citit nu exista echiparea de 105 CP la noi pe sandero sau stepway, dar poate la anu vom avea .

          Comment


          • #11
           ar fi bine macar pe stepway sa avem motorul de 105 cp

           Comment


           • #12
            Cel putin la inceput nu o sa fie, asa mi-a spus don'soara de la dealer sambata...ca vor fi aceleasi motorizari ca pe sandero...

            Comment


            • #13
             luati-va dci70 sau dci85 si prin chiptuning ajungeti la 90, respectiv 105 cai. daca tot5 va roade tare si nu vreti sa asteptati pana apare motorul respectiv...
             dom'lui ministru al asfaltului si anumitor primari, un sincer "@#$%!"

             Comment

             Working...
             X
             Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
             Politica de Securitate Google