Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

Sondaj Motorizari Benzina

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #16
  eu votez cu 1,4

  Comment


  • #17
   As fi curis daca ar vota toti posesorii Sandero in ce parte s-ar inclina balanta (1.4 sau 1.6). Oricum cred ca ceva de genu 45%-55% nu 25%-75% pt 1.4 si 1.6. Cred ca mai usor ar fi sa sunam la Dacia sa intrebam cum se vine Sandero (1.4-1.6) si care versiuni (Laureate, Prestige)

   Comment


   • #18
    Eu am luat 1.4 pentru pentru ca,facand un bilant consum, cheltuieli fata de 1.6 nu se merita, este prea mica diferenta de putere, dar daca ar fi sa aleg intre 1.0 si 1.4 as alege 1.4 fara sa stau prea mult pe ganduri.

    Comment


    • #19
     Cred ca si motorizarea de 1.2 16V 75 CP ar trebui trecuta de la Thread la Sub-Forum in rand cu 1.4 MPI 75 CP si 1.6 MPI 90 CP

     Pe cand un Forum Motorizari GPL Sub-Forum 1.4 GPL 75 CP?
     Last edited by angelblack; 15th February 2009, 12:08. Reason: Automerged Doublepost

     Comment


     • #20
      Salut baieti eu unu detin un sadero 1.4 mpi si sincer se simte raportul dintre greutate si putere, exemplu daca e sa intru intr-o depasire sa stiu sigur ca nu ajung sa il lovesc pe cel din fata schimb treapa inferioara. La sandero 1.2 16 v nu am vazut inca datele dar dak la 1.4 o turezi de ii sar pistoanele sa dea tot ce poate, la 1.2 ce ar trebui sa ii faci???

      ca sa nu mai bat campi atat voi nu credeti ca exagereaza cei de la dacia cu 1.2 16v ? mie unu mi se pare un motor mult prea mic pentru o masina de 1138 kg.

      Comment


      • #21
       1.2 16V mi se pare un motor OK pt Dacia Sandero. Puterea motorului este aceeasi ce cea a motorului de 1.4 8V, si pe deasupra 1.2 16V mai este si motor eco2.
       Greutatea de 1138 KG este pentru Dacia Sandero 1.6 8V, nu pentru Dacia Sandero 1.2 16V care are 1050 KG, fata de 1093 KG pentru Dacia Sandero 1.4 8V.
       Daca te uiti mai atent vezi ca este folosit pe Renault Clio III care are 1090 KG, si pe Noul Renault Symbol care are 904 KG.
       Nu cred ca cei de la Dacia exagerea cu motorul de 1.2 16V.
       Ei fac o oferta de motorizari, din care fiecare alege ce vrea si ce crede ca il multumeste.

       Comment


       • #22
        Prietenii mei francezi care au Sandero 1.2 se cam plang toti ca nu trage destul, mai ales cand pleaca la munte la ski

        PS Aici dieselul e la putere, apoi GPL, 1.4 si 1.6 sunt pe ultimele locuri
        Last edited by adgavril; 27th April 2011, 00:51. Reason: Automerged Doublepost

        Comment


        • #23
         Eu am un Citroen c1 care are 68 de cai si am vazut ca e insuficient in depasiri, pe autostrazi care sunt in rampa, cu bagaje...de asta am preferat 1.6 la Sandero, pt ca are 85 de cai si asta e minimul necesar. As fi preferat 1.6 16V dar nu exista.

         Comment

         Working...
         X
         Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
         Politica de Securitate Google