Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

bara de torsiune

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • bara de torsiune

  Buna ziua,

  Detin Sandero Prestige 1.6 mpi achizitionata in 19 sept 2009.
  Am descoperit ca masina mea nu are bara de torsiune, este posibil? de la service mi s-a comunicat ca modelul acesta al meu nu are asa ceva...pt mine, destul de greu de crezut. s-au fabricat intr-adevar serii de Sandero fara bara de torsiune? la modelul "full options"???
  masina mea a fost lovita dreapta fata, schimbindumi-se aripa, port fuzeta si amortizorul...de atunci troncane in curbe denivelate si am vibratii in volan. am fost la service si mi-au "rezolvat" problema fara prea mult success. cu aceasta ocazie am "descoperit" lipsa barei de torsiune...atunci mi s-a spus ca modelul meu (vezi Doamne) nu ar fi fost prevazut din fabrica cu piesa in discutie.
  rog asistenta

  ps: e posibil sa-mi acizitionez si sa-mi montez aceasta piesa sau nu e recomandat?

  multumesc

 • #2
  Daca te referi la bara stabilizatoare poti vedea aici mai multe informatii

  Ca idee Ciomp si-a montat asa ceva si a postat si o impresie

  Comment


  • #3
   daca tot ai deschis inca un thread. eu nu iti recomand sa o montezi. mai ales ca ai neplaceri cu masina. de curand am fost in service in lagatura cu o bataie groaznica (de ca re nu pot sa scap) si mi-au spus ca ar trebui sa imi dea bara stabilizatoare jos ca nu aveam voie sa o montez si ca modelul meu nu e prevazut. si e posibil sa troncane de la bara stabilizatoare...va las pe voi sa comentati mai departe.

   in schimb bara influenteaza intr-o mica-mare masura (in functie de stilul de condus) tinuta de drum a masinii.
   -fara-

   Comment


   • #4
    bara de torsiune

    scuze ca am deschis un nou thread...sint nou pe site si ma descurc mai greu cu interfata...
    eu nici acum nu stiu daca masina mea a avut sau nu bara din asta...cert este ca de cind am scos-o din service merge dupa cum am spus
    (adik troncane in curbe denivelate + vibratii in volan in curbe denivelate).
    deci tre' sa aflu dc am avut asa ceva montat si dupa aceea sa iau o decizie de montare sau nu (pareri impartite).
    pe de alta parte imi poate confirma cineva 100% ca amortizoarele de Sandero Prestige 1.6 mpi tre' sa fie cu gaz? pt ca acum (dupa reparatia casco facuta de service dacia) am amortizoare (pe fata cel putin) cu ulei. oare m-au "facut"?
    tnks

    Comment

    Working...
    X
    Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
    Politica de Securitate Google