Salutare ! O sa fiu scurt. Am doua intrebari: Prima ar fi in legatura cu tijele "amortizoarelor" de la hayon: cand stau cu hayonul deschis se observa pe tijele iesite din "teci" niste... urme sa spunem, eu le-as considera precursorul unor viitoare pete de rugina. Tijele sunt uscate. Ce spuneti, ar fi bine sa le ung cu putina vaselina? Afecteaza asta ceva la functionarea amortizoarelor?
A doua intrebare este legata de ornamentul negru (autocolantul) de pe usa pasager fata - anume am observat ca s-a incretit (vedeti poza atasata). Nu imi amintesc sa fi fost asa - oare o fi de la caldura? Cum as putea sa o "intind"? se scoate usor chederul de la baza geamului? Oare daca desfac putin si intind se va mai lipi la loc ?
p.s. - mai sunt cazuri de ornamente incretite sau sunt un caz izolat ?
A doua intrebare este legata de ornamentul negru (autocolantul) de pe usa pasager fata - anume am observat ca s-a incretit (vedeti poza atasata). Nu imi amintesc sa fi fost asa - oare o fi de la caldura? Cum as putea sa o "intind"? se scoate usor chederul de la baza geamului? Oare daca desfac putin si intind se va mai lipi la loc ?

p.s. - mai sunt cazuri de ornamente incretite sau sunt un caz izolat ?
Comment