Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

Intretinere auto-cosmetica & detailing

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    daca tot e cineva care se pricepe, am si eu o intrebare.
    am dat cu turtle wax in noiembrie anul trecut ca sa trec iarna. acum vreau sa dau iar, dar inca de atunci am mai atins pe plastice si am inca urme albe . cum le scot? am luat pt buza aia de deasupra capotei o solutie nemteasca (nush nume) nigrin. dar tot aiurea se vede, am dat banii de pomana. acum , de nervi, vreau sa imi cumpar alta("buza" adica) in culoarea caroseriei ca la ambiance. eu am sandelu' baza. ca in poza la azzuro.
    eu am fost multumit de turtle wax. e lichida. e intr-o sticla verde kawasaki. polishing wax parca. sunt in masina si mi-e lene sa merg sa citesc.
    Last edited by AG25FLI; 26 May 2010, 20:35.

    Comment


    • #17
      da...se intalneste frecvent aceasta problema, ba de la ceara, ba dupa un polish...
      incearca IPA (alcool izopropilic) sau chiar guma de sters...da, nu radeti, dar este o solutie care a dat rezultate.
      uite aici
      www.detailing-club.ro

      Comment


      • #18
        multumesc mult, cristi ;)

        Comment


        • #19
          Multumesc mult,cristi41!

          Comment


          • #20
            baieti, si eu va multumesc pt ca va intereseaza si ca nu va tratati masina ca pe un simplu fier!
            bafta!
            www.detailing-club.ro

            Comment


            • #21
              @Cristi41: daca tot esti in zona,profit si eu...am dat ieri cu un polish la masina, "prevent" se cheama.E destul de fin,frec cam mult ca sa pot scoate zgaraiturile.Am dat pe toata masina si arata mai bine.Dar,si aici vine intrebarea: pot sa dau cu ceara peste? E pasta - noname.Mersi.

              Comment


              • #22
                ce ai folosit tu nu este un polish in adevaratul sens al cuvantului. pt mai multe detalii te invit sa citesti pe forum.
                produsul numit de tine are rolul de a da luciu si de a ascunde micile zgarieturi prin asa numitii fileri despre care tot pe forumul indicat vei gasi detalii.
                sfatul meu este-daca tot doresti sa faci o treaba buna, fa un polish ca la carte si o decontaminare. adreseaza-te unui specialist care are si dotarile necesare.( din pacate sau din fericire, tot pe acest forum vei gasi unul) ceara o poti aplica dupa...
                bafta!
                www.detailing-club.ro

                Comment


                • #23
                  Cristi41, am si eu o intrebare :
                  ma bate gandul sa imi pun pe grila fata, oglinzi retrovizoare si stalp b (rama usilor) folie carbon. pentru grila si oglinzi nu stiu cum e mai bine. am vazut ca sunt doua posibilitati: aplicare normala si hidroformare. care crezi ca e mai ok. si daca peste un timp vreau sa inlatur folia (aia prin hidroformare mai ales) se poate? lasa semne aiurea?
                  as vrea dupa sa imi pun si la interior, dar sa vad intai cum arata pe afara, ca poate exagerez si devine chicioasa.
                  ms

                  Comment


                  • #24
                    ce pot sa-ti spun este ca si eu la megane-ul meu am recurs la folie, pt stalpii laterali dintre portiere. optasem pentru folie de carbon 3M, insa baiatul la care am apelat a refuzat din motive tehnice sa-mi aplice acest tip de folie si a optat pentru folie mata tot 3M explicandu-mi ca din cauza plasticului poros, folia de carbon nu face priza cum trebuie si ca dupa un timp ar ceda.
                    alte amanunte nu stiu sa-ti dau. ce pot sa-ti spun e ca aceasta intrebare dar si altele legate de detailing le poti pune pe forum unde baietii abia asteapta sa-ti raspunda.
                    bafta multa!
                    www.detailing-club.ro

                    Comment


                    • #25
                      Multumesc pentru raspuns Cristi.Am mai citit eu pe forumul detailing,dar sincer sa fiu,cand vad coduri insirate (ale produselor) si multe alte detalii tehnice - care mie nu-mi spun prea multe - ma las pagubas.Eu de fapt as avea nevoie de ceva care sa-mi invete vecinii sa deschida portierele fara sa atinga masina mea...in aproape 2 ani,de cand am masina,am zgarait-o o singura data vreo 2 cm.Restul sunt din cauza vecinilor de parcare dobitoci cu rablele lor..nu le pasa.

                      Comment


                      • #26
                        stiu ce spui...e greu cu civilizatia, din pacate. apropo de coduri, sa stii ca asa zic multi, e greu pana le inveti, dupa care o sa ti sa para ca te-ai nascut cu ele...
                        www.detailing-club.ro

                        Comment


                        • #27
                          m-am inscris si eu pe forum.
                          ms cristi
                          @sanderizer : frate, am aproape 10 urme de la retarzi care nu stiu sa tina de usa cand o deschid. pe usa mea, pe dreapta si pe spate stanga. in plus mai sunt si aia care daca nu iti ating masina cu sacosele cand trec pe langa ea nu se simt bine. si nu sunt genul care parcheaza pe trotuar fara sa las loc pietonilor. de regula ca sa evit astfel de oameni caut locuri de parcare mai mult timp. daca nu am eu feeling-ul ca e ok, prefer sa mai caut ;)

                          Comment


                          • #28
                            Astazi mi-am luat liber si am avut timp sa bibilesc putin Sandelu'.

                            Intai am spalat masina la o spalatorie auto de langa Cora Pantelimon(in incinta C&I) pentru a elimina murdaria grosiera dupa care am ajuns la Pustnicu.

                            Am respalat masina cu manusa microfibra "cu taietei" de la Kent si sampon TripleWax si am uscat-o cu laveta microfibra Miracle Dryer Ultra Plush.

                            Desi masina fusese decontaminata in urma cu aprox. o luna (pentru pete de rasina) am decontaminat-o din nou cu claybar(Sonus Ultra-fine Detailing Clay) si quick detailer(Sonus Detailing Clay Lubricant) dupa care am curatat suprafata vopselei cu paint cleaner(Sonus Paintwork Cleanser) pentru o aderare optima a cerii.Desi pe argila(claybar) nu am prea gasit impuritati aplicatorul de burete galben cu care am dat paint cleaner-ul s-a facut gri (presupun ca a curatat chimic murdaria ramasa,desi la mana suprafata era foarte curata si lucioasa dupa decontaminare cu claybar)

                            Ca si ceara am folosit ceara solida Sonax Xtreme Wax ce se aplica si se lustruieste foarte usor,dar necesita atentie in zona bandourilor si plasticelor negre pentru ca pateaza.Apropo,dupa cca 3 luni de la aplicare dupa spalare sau ploaie inca mai raman picaturi sub forma de roua (beading)...

                            Mentionez ca am lucrat pe fiecare panou/element in parte:am inceput cu tavanul,am continuat cu capota motor,hayonul...

                            Pe jante am aplicat polish+ceara RimWax de la Smart Wax(Made in USA,un flacon de 50 g m-a costat 30 RON!).Sunt tare curios cat de usor se vor curata de praf de placute de frana...

                            Pe grila fata,chedere si flancul pneurilor am aplicat Sonus Tyre & Bumper Dressing Gel,care se aplica extrem de usor dar din cate am observat pe cealalta masina nu prea rezista in timp (pe pneuri este OK,dar pe chedere,bandouri si grila dupa 1-2 spalari dispare).

                            Pe parbriz,luneta si geamuri am aplicat Abro Anti Rain,foarte bun in caz de ploua la drum lung:dupa 80-90 km/h aproape ca nu este nevoie sa actionezi stergatoarele...Pentru curatarea si lustruirea geamurilor am folosit laveta microfibra de la Kent.

                            Lavetele de microfibra Kent le-am cumparat de la Auchan(6 buc/set costa 13,05 RON,iar la Real 20 RON!)

                            Pentru mai multe informatii referitoare la cosmetica auto va recomand forumul detailing-club.ro de unde am invatat cate ceva.Desi de multi ani sunt pasionat de cosmetica auto abia dupa ce am descoperit acel forum am inteles cat de complex si costisitor este detailing-ul auto si nu consta doar in spalare cu buretele si polishare.

                            Numai bine si masini cat mai ingrijite!
                            Attached Files

                            Comment


                            • #29
                              ...Iata si rezultatul dupa ploaia de dimineata (poza a fost facuta cu mobilul).
                              Attached Files

                              Comment


                              • #30
                                ma bucur ca te-a lovit microbul detailingului...

                                Frumoase lucrari ai realizat.
                                www.detailing-club.ro

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google