si nu uita de presiunea corecta!
Mother Theresa : Daca judeci oamenii nu vei mai avea timp sa ii iubesti

Mother Theresa : Daca judeci oamenii nu vei mai avea timp sa ii iubesti
multiplica diferenta de pret cu 5 (ca-s 5 gume la masina, ma gandesc ca si rezerva o s-o pui tot de iarna, altfel, scuza-ma, dar esti un fel de kamikaze mai mic), vezi cati km tre' sa faci cu guma aia ca sa-ti renteze acel 0.1% diferenta de consum. si gandeste-te in 9 luni (ca dupa 3 ani ma gandesc ca arunci gumele alea si reinnoiesti setul de gume de iarna) cati km faci sa vezi unde iesi. am facut chestia asta doar pt a sublinia cu rosu ca atunci cand alergi dupa consum minim s-ar putea ca nu intotdeauna sa iesi in avantaj cu banii. pt ca ai scris cu rosu chestia cu scazutul consumului. si cum e nesemnificativa si presupune ceva investitie initiala, am zis sa arat si cealalta fata a monedei. nu am nimic personal, doar am combatut o idee, parerea mea, prea accentuata ca o guma buna de iarna, dar scumpa, faci oarece economie folosind-o, pt ca-ti scade consumul.
Spuneti NU drogurilor

, pe zapada batucita am urcat depinde si de cat de frig este afara :P
odata o inghetat incuietoarea de la rezervor de o venit unu(angajat de la benz.)cu paiu si o suflat sa dezghete!!! ;))
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment