Announcement

Collapse

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Clubsandero.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Clubsandero au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Clubsandero nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Clubsandero (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Clubsandero (webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
__________________________________________________ ________________________________
See more
See less

Antigel

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Originally posted by beny View Post
    Multumesc . m-am mai linistit . mi-e urat sa trec pe la service ar fi prima data si la ce pareri am auzit ... nu stiu ce sa cred. am avut o data o tentativa si mi-au spus ca trebuie programare,la dacoserv-militari,ca de acolo am luat si masina . deci antigelul pare sa fie ok,nu chiar ok ca-i mai putin,ci doar ca pot sa-l completez. la ulei nu mai bag :| indiferent cat ar fi de putin,stiu si eu ca nu se pune decat tot de acelasi tip,dar preferabil este sa nu fie nevoie sa fie completat. sper k nu am fost offtopic. ms inca o data

    nu mai raspunde cu "quote" cand raspunzi la ultimul post. foloseste "quick reply" sau "post reply"!
    si mie mi-a scazut catre minim nivelul antigelului si am mers la ei ,pentru ca nu stiam exact de care se pune...1 litru e doar 20 ron.

    Comment


    • #17
      Daca umblati sa puneti antigel lasati sa se raceasca lichidul din borcanas ca se incalzeste foarte tare,eu am completat la antigel pentru ca unui destept de la service i s-a parut ca aude{un fasait}si a deschis capacul si nu l-a inchis bine si a dat un pic pe langa,mare grija cand umblati si cand il strangeti.

      Comment


      • #18
        Avand in vedere ca vine sezonul cald este recomandat ca antigelul sa fie schimbat cu unul mai perfomant ?
        Ma gandesc ca la:
        - AC-ul ON
        - Oras bara la bara
        - Temperaturi de peste 30 de grade Celsius
        Ar ajuta un lichid mai performant in instalatie care sa asigure o racire mai rapida si sa nu fie necesara racirea prin aportul termocuplei.

        Comment


        • #19
          Dupa cate stiu probleme cu antigelul pot apare la temperaturi joase nu la cele ridicate, iar pregatirea se face la intrarea in iarna nu la intrarea in vara. Oricum la niciunul dintre noi antigelul nu are mai mult de un an pentru a ne face griji in privinta calitatii acestuia.

          Comment


          • #20
            daca aveti bani schimbati oamenilor antigelul la 1-2 saptamani. aveti grija ca si rotile se sparg daca nu inlocuiti aerul la fiecare 3 luni.
            la astfel de intrebari va dau si astfel de raspunsuri.
            -fara-

            Comment


            • #21
              nu trebuie schimbat antigelul la venirea verii. oricum dupa 89 de grade se deschide termostatul si daca temperatura continua sa creasca se porneste gmv. nici asa nu scade, gmv pe viteza a doua. daca tot nu scade, se aprind becuri in bord.
              cum zicea si marian66, antigelul de verifica iarna cu un densimetru si daca e cazul, se schimba/completeaza. din 2 in 2 ani cred cxa e prevazut si-n carnetul de service inlocuire lichid racire motor.
              dom'lui ministru al asfaltului si anumitor primari, un sincer "@#$%!"

              Comment


              • #22
                Recent am avut neplacuta surpriza sa constat ca am pierderi de antigel.
                Am observat intamplator un nivel scazut al antigelului in vasul de expansiune Sambata seara.
                Duminica seara am observat ca imi pierde antigel in stationare cu motorul oprit. Am dus-o in parcare si am lasat-o pana marti dimineata cand am apelat la DACIA Asistenta sa mi-o tracteze pentru ca nu am mai avut curaj sa o pornesc mai ales ca Luni seara am observat ca tot mai curge si se golise de tot vasul de expansiune.
                Asa ca Marti dimineata am dus-o cu platforma DACIA Asistenta la AutoCobalcescu pe Spaiul Unirii 311 si am lasat-o in service ca sa rezolve problema si sa mai faca si alte verificari, tinand cont ca este o promotie la AutoCobalcescu, promotie in care toate verificarile se fac gratuit pana la 15 august pentru toate modelele DACIA, RENAULT si NISSAN.

                Zona marcata cu albastru este zona in care au parut scurgeri de antigel la mine.

                nu mai posta consecutiv, ai butonul "edit" a sa-ti modifici propriul post la 10 minute dupa postare. si nu mai posta aceeasi chestiune in mai multe topicuri.
                ai raspuns dincolo, e antigel si la tine. aia e iesirea din motor, de acolo merge antigelul la calorifer, la radiator, vas de expansiune, termostat, de acolo pleaca apa calda daca una din garnituri sau vreun colier "rasufla", apare acea depunere.
                Attached Files
                Last edited by Seba; 28 July 2009, 13:16.

                Comment


                • #23
                  Am fost sunat azi la 15:00 de la Service AutoCobalcescu ca pot sa ma duc sa ridic masina, ca a fost remediata defectiunea.
                  Era vorba de garnitura de la termostat.
                  O sa o ridic maine dimineata pentru ca azi nu ma incadrez in programul lor si in plus vreau sa imi faca si celelate verificari din promotia "Auto Cobalcescu va pregateste masina pentru vacanta. GRATUIT"
                  Mai multe detalii despre promotie pe www.autocobalcescu.ro
                  Last edited by angelblack; 28 July 2009, 16:01.

                  Comment


                  • #24
                    Pun o intrebare de incepator:culoare antigelului are vreo importanta?exista antigel pentru vara sau iarna sau este "all-seasons"?am vazut ca la masina mea este galben-verzui dar la unele este rosu spre portocaliu.
                    multumesc!

                    Comment


                    • #25
                      Nu conteaza culoarea antigelului.

                      Comment


                      • #26
                        multumesc pentru raspunsul prompt.deci daca il completez nu trebuie neaparat sa fie verde ca al meu?este exact la minim.

                        Comment


                        • #27
                          Daca este exact la gradatia Minim nu este nevoie sa il completezi?
                          De ce vrei sa il completezi? Ai pierderi de antigel?

                          Comment


                          • #28
                            Presupun ca fiind de culori diferite este alt tip de antigel. Intra pe loganclub si citeste thread-ul ,,antigelul din bol ??,,, unde cineva a atasat un fisier de la dacia in care scrie: ,,ATENŢIE Este interzis să amestecaţi lichid de răcire de tip "D" cu lichid de răcire de tip "C".
                            Pe vehiculele cu lichid de răcire de tip "D" utilizaţi pentru a completa sau pentru a înlocui exclusiv lichid de răcire
                            de tip "D".,,.

                            Comment

                            Working...
                            X
                            Logan | Dacia Logan |Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google